Nyproduktion

Tegelviksgatan 18

Södermalm - Katarina Sofia, Stockholms kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
0,5, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Sofia Södra
Om föreningen
Avgift
4 065 kr/mån
Pris/m²
79 933 kr/m²
Nyproduktion

Accepterat pris, 5.995.000!

Ring för visning!

Möjlighet att förvärva en nyproducerad 3:a med stor uteplats om 22 kvm. Lägenheten är under byggnation genom JM Bygg och tillträde är beräknat till Mars 2023. Lägenheten säljs därför på ritning.

Bostaden är ytterst välplanerad med två sovrum i lugnt läge mot en generös egen uteplats, kök och vardagsrum i öppen social planlösning med plats för både matsalsbord och soffgrupp samt stilfullt helkaklat och klinkat badrum med tvättmaskin. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck.

Bostaden tillhör nyskapade Brf Sofia Södra. Föreningen har flertalet praktiska gemensamma utrymmen i form av en stor innergård med planteringar, lekytor, mötesplatser och cykelförvaring. Det finns även en gemensam takterrass som ligger längs Nackagatan. I källarplan finns ett garage med både vanliga bilplatser och bilplatser med elladdning.
Föreningen äger marken.
För mer info se gärna Brf Sofia Södra's hemsida:
https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/sodermalm/sofia-sodra/

Området kring Tegelviksgatan har en härlig kombination av grönska, vatten och innerstadskänsla. Med lummiga Mandelparken alldeles intill samt vackra Vitabergsparken några minuter bort har du både lummighet och klassiska söderkåkar. Promenadstråket längs med kajkanten nedanför fastigheten är fantastiskt vacker och inbjuder till jogging- och cykelturer.
Samtidigt har du inom tio minuters promenad tillgång till Söders utbud av restauranger och kaféer med Skånegatan och Nytorget som fokus.

På närliggande Bondegatan finner du en stor Coop butik.

Kommunikationer finns i form av blå busslinje 2 på Tegelviksgatan ca 1 min från porten. Från närliggande Tengdahlsgatan avgår linje 57 och 66. Samtliga Nacka/Värmdö bussar och buss 53 har hållplats vid Londonviadukten några minuters promenad från lägenheten.

Östra Södermalm genomgår nu en förvandling. Från att ha varit till stor del ett industriområde byggs nu bostäder med vackra parkinslag. Här ska även byggas en större livsmedelsaffär samt flertalet mindre butiker belägna i vackra promenadstråk. På sikt kan vi även se fram emot att få tillgång till tunnelbana blå linje.

Läs mer om bostaden
Notar
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.