Krukmakargatan 56, 3 tr

Södermalm, Stockholms kommun Se på karta

5 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
1988
Förening
BRF Zinken
Om föreningen
Avgift
2 867 kr/mån
Pris/m²
84 773 kr/m²
Antal besök
3 878
Dagar på Hemnet
8

Välkommen till denna mycket välplanerade trea med balkong i lugnt och grönskande gårdsläge. Bostaden är väldisponerad med ett smakfullt renoverat italienskt designkök från 2016 med vitvaror från Miele och Electrolux/Husqvarna i öppen planlösning mot vardagsrum, två väldisponerade sovrum samt ett helt nyrenoverat badrum med kombinerad tvätt/torkmaskin, golvvärme och inbyggda högtalare. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd och ger möjlighet till många trevliga middagar med vänner och familj. Smakfulla materialval, ljusa väggar samt vackra golv är genomgående för hela bostaden. Lägenhetens grönskande balkong nås från vardagsrummet och erbjuder plats för möblemang med trevlig utsikt mot lugn och lummig innergård. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad trea i toppskick som passar utmärkt för såväl paret som den lilla barnfamiljen. I närområdet finner ni flertalet lekplatser, parker, förskolor samt även BVC. Bostadens placering tillhör populära Mariaskolans upptagningsområde.

Bostaden tillhör den mycket välskötta Brf Zinken som är känd för sin goda ekonomi och välskötta fastigheter.
Föreningen är äkta och man äger marken.
I föreningen finns tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, samlingslokal samt gästlägenhet.
Föreningen förfogar också över 88 p-platser i garage och 50 p-platser utomhus.
För mer information besök föreningens hemsida www.brfzinken.se.

Här bor ni lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron kring Hornstull. I Hornstulls Galleria hittar ni allt vad ni kan tänkas behöva såsom stor matbutik (Hemköp), systembolag, samt flertalet kläd-, inrednings- och skobutiker. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Linje Tio, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar er in till Stockholms city på några minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan ni finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla er runt i natursköna områden. På Reimersholme, Långholmen i Tantolunden och längst Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.