Nyproduktion

Tegelviksgatan 18

Södermalm, Stockholms kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Förening
BRF Sofia Södra
Om föreningen
Avgift
4 650 kr/mån
Pris/m²
78 882 kr/m²
Nyproduktion

**Accepterat pris**
**Kontakta ansvarig fastighetsmäklare!**

Nu finns det chans att förvärva denna nyproducerade 3:a med trevlig balkong i nytt projekt på Södermalm. Bostaden är idag under byggnation genom JM. Här finner ni en mycket välplanerad lägenhet med två rogivande sovrum i lugnt läge mot innergården. Bostaden bjuder in till socialt umgänge i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för stort matbord, soffa och övrigt möblemang. Badrummet är i trendigt utförande, helkaklat och utrustat med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Det genomgående läget bjuder på gott om ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck. OBS. Att enstaka vita köksluckor kommer bytas ut till gråa i samma kulör.

Lägenheten tillhör nyskapade BRF Sofia Södra som är under byggnation av JM. Här kommer det finnas flertalet gemensamma utrymmen som exempelvis en stor innergård med planteringar, lekytor, sittplatser och cykel förvaring. Det kommer även till en rymlig gemensam takterrass där man kan njuta av en härlig vy utöver Södermalms takåsar. I källarplan kommer det dessutom byggas ett garage med både vanliga bilplatser och laddplatser.

OBS! Bostaden kommer säljas på ritning. En visning kommer därmed inte vara möjlig. Tillträde beräknas under Mars 2023. Läs gärna mer på nedanstående länkar:

https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/sodermalm/sofia-sodra/

https://vaxer.stockholm/projekt/nya-bostader-pa-ostra-sodermalm/

Området runtomkring Tegelviksgatan har en ypperlig blandning av grönska, vatten och stadskänsla. Med lummiga Mandelparken alldeles intill samt vackra Vitabergsparken några minuter bort har du både lummighet och klassiska söderkåkar. Centralt men ändå avskilt på samma gång! Promenadstråket längs med kajkanten nedanför fastigheten är fantastiskt vacker och inbjuder till jogging- och cykelturer. Inom en kort promenad har man samtidigt tillgång till Södermalms rika utbud av restauranger och caféer, för att inte nämna Nytorgets puls. Runt omkring finns också ett rikt utbud av matbutiker.

Kommunikationerna runt omkring bostaden är mycket goda. Här nås blå busslinje 2 på Tegelviksgatan ca 1 min från porten. Från närliggande Tengdahlsgatan avgår linje 57 och 66. Samtliga Nacka/Värmdö bussar och buss 53 har hållplats vid Londonviadukten några minuters promenad från lägenheten.

Denna del av Södermalm, så kallad Östra Södermalm genomgår nu en större förvandling. Från att ha varit till stor del ett industriområde byggs nu bostäder med vackra parkinslag. Här ska även byggas en större livsmedelsaffär samt flertalet mindre butiker belägna i vackra promenadstråk. Ett ypperligt läge att bosätta sig på i Södermalm!

Varmt välkomna att höra av er till mäklaren!

Läs mer om bostaden
Notar
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022