Kommande

Ribbings Väg 4

Sollentuna Edsberg, Sollentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns ej
Byggår
1962
Förening
BRF Solhjulet
Om föreningen
Avgift
4 105 kr/mån
Driftkostnad
9 480 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till populära Edsberg och denna yteffektiva 3:a om 70 kvm. Bostaden har allt man kan önska: härligt öppna ytor som förstärker den trivsamma och rymliga känslan, bra ljusflöde från de stora fönstren som vetter i två olika väderstreck. Härlig balkong med många soltimmar mot mysig grönska! Helkaklat badrum i fina färger. Detta boende är perfekt för barnfamiljen eller för dig som vill ha ett extra rum!

Här bor du tryggt och lugnt med bästa läge ett stenkast från Edsbergs centrum med affärer och bra busskommunikationer till såväl Sollentuna Centrums pendeltåg som till Danderyds tunnelbana. Under morgon och kväll finns direktbuss till och från Sergels torg. Nattetid går direktbuss till och från Stockholm Central via Sollentuna Centrum. I Edsberg finns service, bibliotek, restauranger och mataffärer men här blomstrar även naturlivet med sportfält, naturreservat, bad och friluftsområden. Perfekt för motionären, hundägaren och barnfamiljen. I området finns många skolor och förskolor. Populära gymnasiet Rudbeck ligger ett stenkast bort.

Edsviken ligger bara en kort promenad bort liksom välkända Edsbacka Wärdshus och Edsbergs Slott. Här finns verkligen gott om promenadstråk och badstränder. För den som gillar att åka skidor utför på vintern ligger Väsjöbacken runt knuten.

Edsberg ligger i ett naturnära läge med närhet till bland annat Rösjöskogens naturreservat där du kan uppleva en varierad natur. Mitt i reservatet ligger Rösjön som omges av lättillgängliga stränder. Största delen av reservatet består av äldre barrskog men här kan du också ströva i lundområden och öppna kulturmarker med lämningar ända från bronsåldern. I reservatet finns lättframkomliga elljusspår, vandringsleder och mindre skogsstigar.

Brf Solhjulet har av Fastighetsägarna tilldelats utmärkelsen Årets bostadsrättsförening år 2008. Den bostadsrättsförening som tilldelas utmärkelsen ska ha väl omhändertagna hus, en god ekonomi och en väl fungerande styrelse. Föreningen är mycket aktiv och har heltidsanställd koordinator samt fastighetsskötare. Securitas patrullerar regelbundet i området, för allas trygghet. Föreningen har många gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar som tex nybyggt gym, träningslokal, bastu, snickeri, måleri, systuga samt föreningslokal.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Philip Kujanpää

Notar
Mäklare Philip Kujanpää, Notar
0735439400
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.