Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Turebergs Allé 19, Sollentuna Centrala Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs Allé 19

Lägenhet
Sollentuna Centrala Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
2 295 000 kr
40 m²
2 rum
vån 4/6
2 693 kr/mån
57 375 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvåa som är ljus och väldisponerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ligger i ett av Sollentunas mest attraktiva lägen. Lägenheten ligger på våning fyra och har inga balkonger över sig vilket ger känslan av att man är högst upp i huset och ger en underbar utsikt över innergården och villaområdet. När du kommer in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om avhägningsmöjligheter. Köket besitter stilrena materialval tillsammans med trevliga vitvaror samt induktionshäll. Bostaden erbjuder bra förvaringsmöjligheter och har en härlig balkong som vetter mot föreningens lugna innergård. På denna rymliga balkong i sydvästläge får du plats med både en trevlig loungegrupp och en mindre matgrupp, perfekt för härliga sommardagar då solen ligger på enda från förmiddag till sen kväll. Här finns ett separat sovrum, även detta med trevligt ljusinsläpp samt ett stort förråd med gott om plats för förvaring. Du möts även av ett stort, välplanerat, helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och en stor dusch. Huset ligger en kort promenad från Sollentuna Centrum och med goda kommunikationer når du snabbt Stockholm City. Runt hörnet hittar du Sollentunas stora naturområde och rika kulturliv. Ett kostnadseffektivt boende beläget i ett stilla lugn samtidigt som du har direkt närhet till såväl kommunikationer som centrum på endast några minuter. Föreningen har tillgång till både garage- och parkeringsplatser.

 • Balkong
 • Hiss
Blåklockevägen 12, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
 • Sön 8 okt kl 14:00
Blåklockevägen 12, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun, bild 2
Blåklockevägen 12, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun, bild 3

Blåklockevägen 12

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
3 750 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/6
6 315 kr/mån
36 765 kr/m²

- Stor balkong - Rymliga sovrum - Två badrum - Promenadavstånd till Sollentuna C & station Välkommen till denna underbara fyra som är ljus och väldisponerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ligger i ett av Sollentunas mest attraktiva lägen. Lägenheten har fritt läge från balkongen som ger en underbar utsikt över innergården. När du kommer in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter. Köket besitter stilrena materialval tillsammans med trevliga vitvaror samt induktionshäll. Bostaden erbjuder bra förvaringsmöjligheter och har en härlig balkong som vetter mot föreningens lugna innergård. På denna rymliga balkong i sydvästläge får du plats med både en trevlig loungegrupp eller en matgrupp, perfekt för härliga sommardagar då solen ligger på ända från förmiddag till sen kväll. Lägenheten har även 3 rymliga sovrum samt ett stort, välplanerat, helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och en stor dusch och ett mindre badrum med dusch, WC samt handfat med kommod. Huset ligger en kort promenad från Sollentuna Centrum och med goda kommunikationer når du snabbt Stockholm City. Runt hörnet hittar du Sollentunas stora naturområde och rika kulturliv. Ett kostnadseffektivt boende beläget i ett stilla lugn samtidigt som du har direkt närhet till såväl kommunikationer som centrum på endast några minuter. Föreningen har tillgång till både garage- och parkeringsplatser.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fridensborgsvägen 141, Järvastaden, Solna kommun
 • Sön 8 okt kl 11:00
Fridensborgsvägen 141, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Fridensborgsvägen 141, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Fridensborgsvägen 141

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Notar
2 695 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3
2 912 kr/mån
62 674 kr/m²

Varmt välkommen till populära Järvastaden och denna yteffektiva tvåa om 43 kvm. Bostaden har allt man kan önska: härligt öppna ytor som förstärker den trivsamma och rymliga känslan, bra ljusflöde från de stora fönstren. Härlig balkong med många soltimmar och fint konstgräs på golvet. Vardagsrummet samspelar med köket i en öppen planlösning. Det är ett lättmöblerat utrymme som ger plats åt soffmyset och det lilla kontoret för den som önskar. Köket erbjuder generösa arbetsytor och förvaring och självklart har du de bekvämligheter man kan önska sig så som diskmaskin, induktionshäll, kyl och frys, ugn och en inbyggd micro. Vid köket finns det självklart också plats för ett matbord att duka upp för dina middagsgäster. Sovrummet är rymligt och har ett rymligt förråd/walk-in-closet som också kan användas som kontor. Fint badrum som är helkaklat samt är utrustat med kombinerad tvätt och torktumlare. I byggnadens källarplan finns garage som du smidigt kan ta dig ner till med hissen. I Järvastaden bor du direkt inpå naturen. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. I området finns förskolor och skolor, två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer, plaskdamm, padelbana och gym. I huset finns även en kiosk och mittemot ligger Gottig Bageri & Café. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad- och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaningar ligger Ursviks motionsområde med god tillgång till bland annat löpspår, skidspår och cykling. På promenadavstånd når man Arenastaden med Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia, som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Ulriksdals pendeltågsstation ligger på ca 10 minuters promenadavstånd från lägenheten och tåget tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och till Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen till bland annat Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Malmvägen 14C, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
 • Sön 8 okt kl 12:00
Malmvägen 14C, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun, bild 2
Malmvägen 14C, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun, bild 3

Malmvägen 14C

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
1 651 kr/mån
40 469 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 1:a med centralt läge i Sollentuna. Hallen har goda förvaringsmöjligheter och ansluter till det helkaklade och fräscha badrummet. Vidare in finner ni vardagsrummet med en alkov som gör det möjligt att separera sängen från resterande möblemang. Här flödar ljuset tack vare stora fönsterpartier. Separat kök utrustat med plats för ett mindre matbord. Optimalt läge med goda kommunikationer, på bara någon minut når ni pendeltåg och bussar. I direkt närhet finner ni även restauranger och livsmedelsbutiker. Sollentuna Centrum ligger också nära med stort utbud av shopping och service. Välkomna på visning!

 • Premium
Flintlåsvägen 41, Sollentuna Edsberg, Sollentuna kommun
 • Sön 8 okt kl 11:00

Flintlåsvägen 41

Lägenhet
Sollentuna Edsberg, Sollentuna kommun
Notar
1 650 000 kr
40 m²
1 rum
2 721 kr/mån
41 250 kr/m²

Här slutar sökandet efter det perfekta första boendet! På populära Flintlåsvägen finns nu chansen att bli ägare av denna välplanerade och yteffektiva 1:a i en av Sollentunas mest stabila bostadsrättsföreningar. Ett fullutrustat kök med goda arbetsytor och förvaring, ljust vardagsrum i med maximalt ljusinflöde med utsikt över den trevliga innergården samt glimtar av edsvikens vatten, helkaklat och fräscht badrum samt goda förvaringsutrymmen sammanfattar denna bostad som uppfyller alla behov för ett optimalt boende för han, hon eller båda två. Missa inte chansen att få bo i en sådan välplanerad och disponeringsrik bostad med en nästan oförskämt låg månadsavgift. Här bor du med bästa läge ett stenkast från Edsbergs centrum med affärer och bra busskommunikationer till såväl Sollentuna Centrum som Danderyds Sjukhus. I Edsberg blommar naturen och erbjuder allt från sportfält, naturreservat, bad och friluftsområden. Perfekt för den motionsvillige.

 • Plus
Engelbrekts väg 73A, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Engelbrekts väg 73A

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
2 995 000 kr
75,4 m²
3 rum
4 830 kr/mån
39 721 kr/m²

- Fint renoverad - Två balkonger - Högst upp i huset - Stora sällskapsytor - Promenadavstånd till Sollentuna C & station - Måste upplevas på plats Låt mig presentera Engelbrekts väg 73A! Denna trerumslägenhet har en öppen planlösning mellan kök och det stora vardagsrummet. Köket är i bra skick och med bra ljusinsläpp, här får du plats med den stora mat- & soffgruppen. Från vardagsrummet når ni även den stora balkongen med sol de flesta timmarna av dagen. Lägenheten har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng samt annan trivselmöblering, från det ena sovrummet når du den mindre balkongen. Hallen välkomnar in med plats för hatthylla och en garderob. I anslutning till hallen når ni det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, WC, handfat, förvaring och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sollentuna station och Centrum 700 meter ifrån, som erbjuder shopping, aktiviteter, restauranger och massa annat. I Sollentunas närhet finns många möjligheter till aktivitet och rekreation. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken. Här har du aldrig långt till naturområden och motionsspår. För den golfintresserade finns ett tiotal golfbanor i närheten. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kvarnvägen 22, 4tr, Jakobsberg, Järfälla kommun
Kvarnvägen 22, 4tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Kvarnvägen 22, 4tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Kvarnvägen 22, 4tr

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Notar
2 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4
6 128 kr/mån
28 333 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea om 81 kvm på en attraktiv adress i Jakobsberg, nära till service och kommunikationer. Här bor ni i en charmig lägenhet med bra solläge. Man möts av en välkomnande hall med goda förvaringsutrymmen, följt av ett trivsamt och effektivt kök med goda arbetsytor. För den som vill kan man med enkelhet göra ett extra rum vid matplatsen. Rymligt badrum med dusch, wc, spegelskåp, tvättmaskin och golvvärme. Vardagsrummet har stora fönster som släpper in härligt med solljus. Här får du plats med soffa, tv bänk och annan trivselmöblering. Från vardagsrummet når ni bostadens stora balkong som nästan fungerar som ett extra rum. I taket finns det spotlights som ger ett behagligt ljus. Brf Kvarnen är en stor och stabil förening med 287 lägenheter som har gjort många stora renoveringar på senaste tid. Både kök och badrum genomgick ett stambyte under 2023. Under samma år fick även alla nya balkonger som både blev större och inglasade. Alla fönster byttes 2015. Föreningen har gemensamma tvättstugor och många parkeringsplatser både utomhus och inomhus. Man kan välja med eller utan el, till billiga priser! Brf Kvarnen ligger på gångavstånd till Jakobsbergs Centrum, ett köpcentrum med över 100 butiker, restauranger och annan service. Här finns bland annat mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, caféer, frisörer, optiker, banker, bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård. För ännu mer shopping finns Barkarbystaden en kort biltur bort. Pendeltågstationen ligger bara på några minuters promenad från Jakobsbergs Centrum. Med pendeln är du på Stockholms central på bara cirka 20 minuter. Pendeltåget går med regelbunden trafik flera gånger per timme. Flera busslinjer går med direkttrafik till Kista och Sollentuna. Den bilburna tar sig snabbt ut på E18 för vidare transport. Järfälla kommun erbjuder många möjligheter till ett aktivt idrotts- och friluftsliv. Jakobsbergs simhall har flera bassänger, gym, bubbelpool, kallbassäng, bastu, SPA och en solterrass. I kommunen finns flera sporthallar, bland annat i Kallhäll, Viksjö och Björkeby. Den största sporthallen i kommunen finns i Jakobsberg med plats för cirka 1 100 personer på läktaren. Den moderna konstgräsanläggningen Järfällavallen med två fullstora 11-mannaplaner för fotboll. En av planerna är uppvärmd, vilket är mycket uppskattat vintertid. Strax väster om Görvälns Slott finns Brukets skidbacke, en 300 meter lång backe med lift. I anläggningens två nedfarter kan du åka snowboard, freeride och rails. Föredrar du golf? Då kan Viksjö golfbana vara värt ett besök. Här finns både en 9 och en 18 hålsbana, båda inbäddade i vacker natur. Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess vackra insjömiljöer. Här finns flera badplatser, och båtklubbar för den båtintresserade. I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora ges möjlighet till natursköna promenader i det gröna. Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de vackra och skiftande miljöerna. Längst upp i norra Järfälla finns ytterligare ett omtyckt friluftsområde - Ängsjö. Här finns möjlighet att aktivera sig året runt med motionsspår, naturspår, badplatser, grillplatser samt en äventyrsstig för barn. Under sommaren kan man bada och paddla kanot.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Turebergs allé 24, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 24

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/6
6 026 kr/mån
38 397 kr/m²

- Dubbla balkonger - Öppen planlösning - Expansivt område - Nära till natur, kommunikation och shopping Nu kan ni sluta leta! Här har ni den rymliga, välplanerade och ljusa 3:a om 78kvm. Lägenheten erbjuder stora gemenskapsytor, öppen planlösning och två balkonger(!) detta är en lägenhet i toppklass. Både master bedroom och hallen bjuder på gott om förvaringsutrymme, i form av garderober och ett förråd som passar perfekt för att förvara diverse nödvändigheter för barnfamiljen eller som ett extra kontorsutrymme för den flitiga arbetaren som vill ha eget ostört utrymme. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till det mesta. En ny modern del av Sollentuna centrum har skapats med möjlighet för fler att bo centralt i Sollentuna. Sollentuna Centrum ligger inom promenadavstånd, där det finns en uppsjö av shopping och mysiga restauranger, caféer och pubar. I närheten finns också ett stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, skolor, förskolor samt en biograf. Här har du aldrig långt till naturområden och motionsspår. I Sollentunas närhet finns många möjligheter till aktivitet och rekreation. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken. Under vinterhalvåret finns flera fina skidspår och skridskoisar som nås med bil från Turebergs Allé. Väsjöbacken hittar du även här, en alpin skidanläggning med skidbackar för alla. Här finns också en hoppbacke för både vinter- och sommarbruk. För den golfintresserade finns ett tiotal golfbanor i närheten. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Skagafjordsgatan 5, Kista, Stockholms kommun

Skagafjordsgatan 5

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Notar
2 295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2
2 757 kr/mån
43 302 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina tvåa på Skagafjordsgatan 5. Här bor du i ett lugn område med alla bekvämligheter. Lägenheten har en bra och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att du kan njuta av lägenhetens sällskapsytor till fullo. Rymligt sovrum med flera stora garderober, här har du även access till balkongen mot fina gården. Badrummet är helkaklat och här finns tvättmaskin och torktumlare. Shopping Kista Galleria är Sveriges främsta destination inom mode och shoppingupplevelser med Skandinaviens största modeboulevard. 180 butiker och restauranger, Food Court, Filmstaden Kista, O´Learys bowling och gokart och ett brett serviceutbud Kommunikationer och boende Kista är beläget cirka en mil nordväst om Stockholm (Norrtull) med bil. Från Stockholm-Arlanda flygplats är det cirka 30 km till Kista. Kommunikationerna till Kista är utmärkta. E4:an passerar i nordost. E18 löper förbi Kista i sydväst. Kista tunnelbanestation ligger på Blå linjen och är faktiskt en av de få tunnelbanestationer som ligger ovan jord. Resan in till centrala Stockholm med tunnelbanan tar mellan 15–20 minuter. Norr om Kista Centrum ligger Järvafältet, som är ett mycket populärt besöksmål för såväl Kistaborna själva som för invånarna i närliggande orter. Den norra delen av fältet är ett naturreservat. Här har man försökt att bevara naturen precis som den har sett ut i många hundra år. Här finns urskog och pittoreska sjöar som i det närmaste är igenväxta. Vandringsleden Järvaleden är ett perfekt besöksmål för den som vill uppleva ett stycke orörd natur, bara några minuter från storstadsbebyggelsen. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Attundagränd 5, 3 tr, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Attundagränd 5, 3 tr

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
2 695 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/8
3 945 kr/mån
47 281 kr/m²

- Optimalt planerad tvåa med modern planlösning - Fantastisk inglasad balkong i sydväst i ett fritt läge - Centralt belägen intill centrum med närhet till allt som önskas - Öppen planlösning som förlänger de sociala ytorna - Panoramafönster längs hela balkongen bjuder på ett slående ljusflöde - Badrum med tvättmaskin och torktumlare - Modernt kök i tidlöst vitt som smälter samman med övrig inredning - Klädkammare finns i anslutning till hallen - Sovrum med skjutdörrsgarderob - Externt förråd finns - Möjlighet till p-plats i garage (ledig plats finns i dagsläget) - Brf med två gemensamma terrasser - Runt husknuten finns kommunikationer, centrum med matbutiker, shopping, apotek och mycket mer - Promenadavstånd till Edsviken med bad och fina promenadstråk Om läget är viktigt för dig har du kommit helt rätt! Här bor du bokstavligt talat ett stenkast från Sollentuna Centrum med dess rika utbud av butiker, restauranger, caféer och med pendeln tar det ca 13 minuter till Odenplan. Brf Stadsträdgården är en förening om totalt 62 lägenheter fördelade på två huskroppar sammanlänkade av ett gemensamt trapphus. Husen färdigställdes 2016 av Hökerum bygg och såväl de gemensamma ytorna som lägenheten håller mycket bra skick rakt igenom. Bostadsrättsföreningen Stadsträdgården har inte fått sitt namn av en slump. På taket till de två sammanbyggda husen finns det två stora gemensamma terrasser. Den inglasade balkongen är otroligt rymlig och förlänger sällskapsytorna ytterligare. Här har du verkligen ett extra rum under stora delar av året. I övrigt bjuder lägenheten på en trevlig öppen planlösning med ett fullutrustat rymligt kök och ett vardagsrum med plats för såväl matsalsdel som soffgrupp, sovrum med skjutdörrsgarderob, gott om förvaring i klädkammare samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. KOMMUNIKATIONER Med pendeltåg kan du enkelt ta dig in till city på knappt 15 min och därefter vidare mot bland annat Tumba, Älvsjö, Södertälje eller Nynäshamn. Utöver detta går pendeltåget dessutom mot Arlanda, Uppsala och Upplands Väsby. Vid Sollentuna station finns dessutom busshållplatser som enkelt tar dig runt i Sollentuna och dessutom till; Vällingby, Spånga, Kista, Vallentuna, Jakobsberg, Akalla, Täby, Danderyds- och Karolinska sjukhuset. Läget är som sagt Sollentunas mest centrala med omedelbar närhet till såväl Sollentuna station och pendeltåget som Sollentuna Centrum med dess rika utbud av shopping och restauranger. Förutom pendeltåget så finns också ett stort antal busslinjer och föredrar du bilen så är du ute på E4:an på några minuter. Bilen parkerar du dessutom smidigt i garaget, bara att ta hissen upp! Är du på jakt efter ett otroligt bekvämt boende i gott skick med omedelbar närhet till allt du kan tänka dig behöva ska du inte missa denna möjlighet. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Masugnsvägen 64, null, Stockholms kommun
Masugnsvägen 64, null, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 64, null, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 64

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
6 490 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3
6 073 kr/mån
70 543 kr/m²

* För inredningsval - se bifogat dokument. * OBS! Lägenheten säljs på ritning. Tillträde slutet av februari 2023 * Möjlig 4:a (se planritning) Med områdets absoluta topplägen, vid Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv, erbjuds nu denna nyproducerade lägenhet på tredje våningen utöver det vanliga! Här bor ni på gränsen mellan Bromma och centrala Sundbyberg med närhet till vattnet, restauranger, butiker och alla tänkbara kommunikationer! Lägenheten har tre rejäla och trivsamma sovrum varav det största med egen klädkammare. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör bostaden optimal för den stora familjen. Lägenhetens vardagsrum är rymligt med plats för stor soffgrupp och härifrån finner du utgången till balkongen med fri utsikt över Bällstaviken. Vidare erbjuder bostaden det fina helkaklade badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och förvaring i överskåp. Utanför porten möts ni av fåglarnas kvitter och ljudet av puttrande förbipasserande båtar. Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och närheten till vattnet ger ett optimalt boende att trivas i. Förutom tvärbanan på 3-5 minuters avstånd erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. På ca 10 minuters promenad har man nya Signalfabriken med butiker och restauranger. I samma område finns en välsorterad Ica butik och Willys. Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll! Kontakta ansvarig mäklare för mer info! Alexander Safar 0767-20 60 00

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Blåklockevägen 9, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Blåklockevägen 9

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
2 350 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/7
3 120 kr/mån
48 958 kr/m²

- Optimalt planerad tvåa - Högt upp i huset - Balkong mot soligt läge och den lugna innergården - Låg avgift - Nära till allt Låt mig presentera Blåklockevägen 9! Här kliver du in i en välkomnande hall med goda möjligheter för förvaring av ytterkläder och skor, golvet i hallen är klinkers och har vita väggar. Från hallen så har du det fräscha badrummet till höger. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin, WC, kommod och en duschhörna. Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng. Bästa med lägenheten är det stora vardagsrummet som är kopplat med både kök och balkong, här har du mycket trevliga sällskapsytor. Stor balkong med plats för utemöbler och tack vare att balkongen är i sydvästläge så kan du njuta av solens absolut flesta timmar! Här bor man 700 meter till Sollentuna station som tar dig till Odenplan på 13 minuter eller till Arlanda på 22 minuter. Vid Sollentuna station har du Sollentuna Centrum som erbjuder allt från shopping, mat och nöje. Från lägenheten når du Häggvik handelsplats med gångpromenad, här finns större butiker som ICA Maxi, Dollar Store, Elgiganten, Willys och mycket mer! Mycket natur som finns i närheten, Edsviken som tar 15 minuter att promenera till eller så finner du Järvafältets naturreservat med omgivningar där naturen är omväxlande. Här finns både djupa barrskogar och blomsterrika beteshagar. Vassomgärdade fågelsjöar kontrasterar mot skogssjöar med klippstränder och ropande storlommar. Skogarna är utmärkta svampmarker och genom hela området löper ett nät av stigar och bilfria småvägar som gör det lätt att ta sig fram. Vill du besöka flera delar av området är cykel oslagbart. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ingetoras väg 4, Sollentuna Viby, Sollentuna kommun
Ingetoras väg 4, Sollentuna Viby, Sollentuna kommun, bild 2
Ingetoras väg 4, Sollentuna Viby, Sollentuna kommun, bild 3

Ingetoras väg 4

Villa
Sollentuna Viby, Sollentuna kommun
Notar
8 750 000 kr
147 m²
5 rum
899 m² tomt

Varmt välkomna till denna familjeidyll belägen på Ingetoras väg med ett lugnt och ombonat gavelläge. I ett av Sollentunas attraktivaste och barnvänliga område ges nu chansen att förvärva detta fina hus med perfekt läge i populära Viby. Generös tomt om 899 kvm med äppelträd samt stor altan och terrass med sol från tidig morgon fram till sen kväll. Välplanerade 147 kvm i toppskick! Stor altan och terrass med plats för loungemöbel samt matbord i ett svårslaget solläge med många härliga soltimmar. Vid altanen finns en stor pool, perfekt för dom varma sommardagarna. En naturlig plats för att umgås och grilla med nära och kära, trevliga sommardagar. Uppfart med plats för bil. Ett otroligt fint hus för er med högt ställda krav, som har genomgått stora och påkostade renoveringar under de senaste åren. Ett hus som direkt får en att känna, här vill jag bo och som bara måste upplevas på plats! Ingetoras väg är en lugn och barnvänlig gata utan genomfartstrafik. Härligt och naturnära läge - Järvafältet med dess oändliga möjligheter till rekreation ligger bara ett stenkast bort. Vill du bada eller bara ta en promenad runt sjön ligger Ravalen bara några minuter bort. För den hästintresserade finns stora möjligheter med ett flertal stall inom bekvämt avstånd och vill du hellre gå en golfrunda finns närbelägna Sollentuna Golfklubb. När vinterkylan gör sig påmind snörar du på dig skridskorna och tar en tur på Ravalen eller närbelägna Norrviken. Möjligheterna till natur- och fritidsupplevelser är alltså i det närmaste outtömliga! Trots detta är storstadspulsen inte långt bort, pendeltåget från Norrvikens station tar dig in till stan på 20 minuter.

 • Premium
Fältvägen 11, Sollentuna Rotebro, Sollentuna kommun
 • Sön 8 okt kl 12:15
Fältvägen 11, Sollentuna Rotebro, Sollentuna kommun, bild 2
Fältvägen 11, Sollentuna Rotebro, Sollentuna kommun, bild 3

Fältvägen 11

Villa
Sollentuna Rotebro, Sollentuna kommun
Notar
6 495 000 kr
129 + 16 m²
7 rum
439 m² tomt

Varmt välkomna till denna familjeidyll belägen på Fältvägen 11 med ett lugnt och ombonat läge. I ett av Rotebros attraktivaste och barnvänliga område ges nu chansen att förvärva detta fina kedjehus med perfekt läge i populära Gillbo. Generös insynsskyddad tomt om 439 kvm med utsikt över grönområde. Både fram och baksida erbjuder gott om soltimmar. Välplanerade 129 kvm som erbjuder fem sovrum, vardagsrum, tv rum två badrum, trivsamt kök samt ett rymligt garage. Badrummen är helkaklade och har golvvärme. På nedre plan finns det dusch och på övre plan dusch samt badkar. Huset öppnas upp till en trevlig hall med mycket goda avhängningsmöjligheter. Väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in behagligt med ljus. Vardagsrummet ger gott om plats för soffgrupp framför mediabänken samt övrig trivselmöbel. Mysig kamin som ger bra värme på vintern. Härifrån når man bostadens fantastiska baksida. Köket är bostadens hjärta med en trevlig matplats invid fönsterpartier och dörr mot den trevliga framsidan. Tvättstugan bjuder på goda förvaringsmöjligheter i garderober samt flertalet skåp. Fem rogivande och välplanerade sovrum med fönsterparti som ger rummen ett behagligt ljusinsläpp. Stor altan med plats för loungemöbel samt matbord i ett svårslaget solläge med många härliga soltimmar. En naturlig plats för att umgås och grilla med nära och kära, trevliga sommardagar. Uppfart med plats för bilen utanför husets garage med rymligt förråd som ger plats för trädgårdsredskapen mm. För dig som har elbil finns det laddbox installerat. Natur och fritid Vill du ha närhet till naturen är Fältvägen väg helt rätt för dig. Bara ett stenkast bort har du Rotebro Golfklubb som på sommaren erbjuder golf och på vintern skidåkning. Det finns hela tre golfbanor i närområdet. Många i området som jobbar hemifrån går och åker skidor på lunchrasten om vädret tillåter och på sommaren tar du bara golfbagen på ryggen och går till golfbanan. Ute på fältet finns en fin fotbollsplan och på vintertid en väldigt populär pulkabacke. Utanför dörren har du väldigt fina promenadstråk som tar dig mot Antuna och Edssjön, vill du ta med dig fika finns det många bänkar och bord längs vägen. Norrvikens vatten har du också på cykelavstånd som är perfekt för både bad och paddling. Vid rätt väderförhållanden under vinterhalvåret kan det även vara trevligt att åka långfärdsskridskor på sjön. Större grönområden hittar du ut mot Järvafältet där du kan ta dig ett dopp i Översjön, träna på utegym eller ta en tur i löpspåret. På cykelavstånd finns överby ridskola. Kommunikationer På promenadavstånd ligger Rotebro station. Härifrån tar du dig med enkelhet till Stockholm City, Arlanda flygplats eller Uppsala. Vill du ta bussen är den bara 100 meter bort. Från Rotebro station finns även bussar som tar dig till Bollstanäs, Upplands Väsby, Arlanda flygplats samt Kallhäll. För dig som är bilburen kommer du snabbt ut på E18, E4 samt E20. Service och shopping Nere vid Rotebro torg vid pendeltågsstationen finns det mesta du behöver som Hemköp, apoteket, bibliotek, postombud, ett par restauranger samt vårdcentral. En bit bort har du även Rotebro handelsplats där du bland annat hittar Coop, Willys, Systembolaget, Max Hamburgare, Blomsterriket och ChopChop. För dig som är shoppingsugen finns gott om centrum i närheten. Närmast har du Sollentuna centrum, Häggviks handelplats och Väsby centrum. Skolor och förskolor En kort promenad från huset finns ett flertal förskolo

 • Premium
Trädgårdsvägen 2, Upplands Väsby - Runby, Upplands Väsby kommun
 • Idag kl 17:00

Trädgårdsvägen 2

Lägenhet
Upplands Väsby - Runby, Upplands Väsby kommun
Notar
1 495 000 kr
32 m²
1.5 rum
vån 2
2 692 kr/mån
46 719 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i denna fräscha lägenhet med natur och kommunikation ett stenkast ifrån. Denna etta är välplanerad med många bekvämligheter så som balkong, stor klädkammare, tvättmöjligheter i badrummet samt gym i fastigheten. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum.. Bostaden är ljus och har stilrena materialval med väggar i ljusgrå ton samt genomgående ekparkettgolv. Brf Väsby Terrass erbjuder många faciliteter i fastigheten som fritt får nyttjas av medlemmarna som utrustat gym, barnvagn- och cykelförråd samt hobbyrum. På Trädgårdsvägen 2 bor du med närhet till mycket. På kort gångavstånd når du pendeltågsstationen som tar dig till Stockholm City, Arlanda och Uppsala. Du har Runby centrum runt hörnet där det finns matvarubutik, frisör, kiosk, bageri, apotek samt restaurang och vårdcentral. Väsby Centrum nås genom ca 20 minuters promenad och här finns ett brett utbud av butiker och restauranger. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid fler frågor annars är du hjärtligt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Boplatsvägen 7, Sundbyberg Järvastaden - Brotorp, Sundbybergs kommun

Boplatsvägen 7

Lägenhet
Sundbyberg Järvastaden - Brotorp, Sundbybergs kommun
Notar
2 400 000 kr
42 m²
2 rum
3 258 kr/mån
57 143 kr/m²

Accepterat pris! Bostaden är ljus och har en genomgående hög standard med vackra ekparkettgolv. Köket är välutrustad och har all den maskinella utrustningen du kan tänkas behöva. Här finns plats för matgrupp intill. Vardagsrummet är något som måste upplevas på plats, stora fönster som gör att rummet badar i ljus. Badrummet erbjuder stora ytor och är utrustat med tvättmaskin. Rymligt sovrum med plats för den stora dubbelsängen samt annan trivselmöblering. Hallen erbjuder bra avhägningsmöjligheter i form av garderober.. Till bostaden hör en stor balkong i högt och fritt läge. I Järvastaden/Brotorp bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och ett gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård. På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Ulriksdals Pendeltågsstation ligger på ca 15 minuters promenadavstånd från lägenheten och tåget tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och till Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen till bl a Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. Den bilburne kommer enkelt ut på E18, E4 och E20. E18 som idag går via Enköpingsvägen förbi Järvastaden och Ursvik kommer att flyttas till Kymlingelänken och gå via Kista istället.

 • Balkong
 • Hiss
Blåklockevägen 13, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Blåklockevägen 13

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
2 795 000 kr
78 m²
3.5 rum
vån 1/7
5 070 kr/mån
35 833 kr/m²

- Stor uteplats med eftermiddagssol - Stora sällskapsytor - Lugn innergård - Promenadavstånd till Sollentuna C & station Denna trerumslägenhet har en öppen planlösning mellan kök och det stora vardagsrummet. Härifrån nås bostadens stora uteplats. Stort sovrum med plats för den stora dubbelsängen samt annan trivselmöblering. Hallen välkomnar in med plats för hatthylla och en garderob, från hallen når du även den stora walk-in closeten, som kan användas som ett gästrum eller kontor. I anslutning till hallen når ni badrummet som är helkaklat och utrustat med dusch, WC, handfat, förvaring och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sollentuna station och Centrum 700 meter ifrån, som erbjuder shopping, aktiviteter, restauranger och massa annat. I Sollentunas närhet finns många möjligheter till aktivitet och rekreation. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken. Här har du aldrig långt till naturområden och motionsspår. För den golfintresserade finns ett tiotal golfbanor i närheten. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Sveavägen 17B, Sollentuna Töjnan, Sollentuna kommun
Sveavägen 17B, Sollentuna Töjnan, Sollentuna kommun, bild 2
Sveavägen 17B, Sollentuna Töjnan, Sollentuna kommun, bild 3

Sveavägen 17B

Villa
Sollentuna Töjnan, Sollentuna kommun
Notar
6 695 000 kr
80 + 80 m²
5 rum
802 m² tomt

Välkomna till detta trevliga tvåplanshus med generös och plan tomt! Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende! Trädgården bjuder på härliga soltimmar från morgon till kväll. Entréplanet erbjuder en ljus hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder. Hallen leder en vidare till köket där man har gott om ljusinsläpp. Bredvid har du det mindre badrummet som är i gott skick. Köket har vit skåpinredning som erbjuder gott om förvaring. Vardagsrummet bjuder på bra golvyta med plats för både stora soffgruppen samt övrigt möblemang om så önskas. På övre plan finns det två rymliga sovrum med plats för stora sängar samt andra trivsel möbler. Utgång till husets lummiga baksida som erbjuder både altan och gräsyta, perfekt för barnfamiljen! På bottenplan finns det stora badrummet. Ett stort sovrum finns på nedre plan samt ett till rum som kan användas som ett sovrumrum men det krävs renovering. Här har du även en stor walk-in closet och ett extra vardagsrum/arbetshörna. Vidare in kan du ta dig till garaget med fjärrstyrd port. Natur och fritid Vill du ha närhet till naturen är Sveavägen 17 B helt rätt för dig. I Sollentuna kommun finner du flertalet golfklubbar som vintertid ställer om längdspår. Edsvikens vatten har du på gångavstånd som är perfekt för både bad och paddling. Vid rätt väderförhållanden under vinterhalvåret kan det även vara trevligt att åka långfärdsskridskor på sjön. I området finns även trevliga gräsytor för picknick eller hundrastning. Större grönområden hittar du ut mot Järvafältet där du kan ta dig ett dopp i Ravalen, Översjön eller träna på utegym samt ta en tur i löpspåret. Sollentuna kommun har blivit prisad för sina naturområden och hamnar i topp när naturskyddsföreningen klassar de bivänligaste kommunerna. Skola och förskolor I närområdet finns det flertalet skolor och förskolor på gång och cykelavstånd. När det är dags för gymnasiestudier har du både Rudbeck och Sollentuna fria gymnasium i närheten. Kommunikationer Bara några minuter bort ligger Sollentuna station. Härifrån tar du dig med enkelhet till Stockholm City, Arlanda flygplats eller Uppsala. Tre minuter från huset går bussen mot Sollentuna centrum. Från Sollentuna station finns även bussar som tar dig till Kista. Stockholm C mm. För dig som är bilburen kommer du snabbt ut på E18, E4 samt E20. Service och shopping En bit bort har du Sollentuna Centrum där du bland annat hittar Ica, Systembolaget, apotek samt massor av klädbutiker. För dig som är shoppingsugen finns gott om andra centrum i närheten. Med bil tar du dig med enkelhet ut på Akallavägen där du når Barkarby handelsplats med Barkarby outlet, IKEA och Biltema. Lite längre bort har du Mall of Scandinavia med ett stort utbud av spännande butiker, restauranger, caféer och bio. Gallerian är Nordens största shoppingcenter och här finns något för alla. Intill Mall of Scandinavia ligger Friends Arena som erbjuder många olika evenemang. Välkomna på visning!

 • Premium
Frestavägen 26, Sollentuna Edsängen, Sollentuna kommun

Frestavägen 26

Lägenhet
Sollentuna Edsängen, Sollentuna kommun
Notar
2 475 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/5
3 273 kr/mån
48 529 kr/m²

***Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för att boka en möjlig privatvisning!*** - Välplanerad och modern bostad - Social och öppen planlösning - Populärt läge - Genomgående bra skick - Stilrena materialval - Full maskinell utrustning (och vinkyl) för maximal komfort - Rymlig balkong - Goda förvaringsmöjligheter - Externt förråd finns - Parkeringsmöjligheter - Gemensam takterrass med grill, bastu och relax - Perfekt läge med närhet till allt och lite till - Intill service och kommunikationer Denna välplanerade tvårumslägenhet har en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet. Härifrån nås bostadens stora balkong i bra läge mot innergård. Stora fönsterpartier som ger ett behagligt ljusinsläpp. Rymligt sovrum med plats för den stora dubbelsängen samt annan trivselmöblering. Hallen välkomnar in med plats för avhängning och garderober. I anslutning till hallen finns det helkaklade badrummet. Föreningen består av 203 lägenheter fördelade på fyra huskroppar i varierande höjd och utformning. I föreningen finns parkeringsplatser i garage och en bilpool. Här finns också en gemensam takterrass med grill, bastu och relax. I bottenplan finner ni bland annat en förskola, närlivs, kemtvätt, närdoktor och en välbesökt italiensk restaurang, perfekt de dagar man inte hinner ordna med maten. Tvärs över gatan finner ni även Sats Edsberg (öppet mån-tors 05-22, fre & sön 05-21, lör 05-20). Dagsmejan ligger i ett område med många bekvämligheter. På gångavstånd finner ni bl.a. Lidl. I området finns skola och gymnasieskola. Ytterligare några hundra meter bort ligger Sollentuna kulturskola för barn och unga. På promenadavstånd ligger Edsvikens trevliga stråk med konsthall, slott och en utsiktsplats med vy över hela Edsviken. I Sollentuna kommun finns många idrottsanläggningar. På andra sidan gatan från Dagsmejan finns både SATS och Sollentuna Rackethall, och vid Rudbecks gymnasium ligger Sollentuna simhall. Vid Norrviken har Sollentuna skridskosällskap sin verksamhet. Vintertid kan du hyra pjäxor och långfärdsskridskor och grilla korv över eldarna på isen. Väsjöns skidbacke med lift och snökanon ligger ett par kilometer bort. Sommartid finns härliga bad i flera insjöar på cykelavstånd. I närområdet ligger Väsjön som kommunen satsar stenhårt på att både utvecka bostads- och naturmässigt. Häggviks handelplats ligger i närheten där ni finner Ica Maxi, Willys, Citygross, El Giganten och mycket mera. På en kvart promenerar du till Häggviks pendeltågstation. Det finns goda bussförbindelser från Dagsmejan till både Häggvik station, Sollentuna centrum samt Danderyds sjukhus. Med bil tar du dig med enkelhet ut på både E4 samt E18. Välkommen att längta hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tellusvägen 110B, Sollentuna, Sollentuna kommun

Tellusvägen 110B

Lägenhet
Sollentuna, Sollentuna kommun
Notar
3 950 000 kr
111 m²
4 rum
vån 2/2
5 397 kr/mån
35 586 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade och smakfulla 4:a som ni finner i familjevänligt område. Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och sobra materialval, på golvet ligger ett fint parkettgolv som bryter av mot de ljusa väggarna. Här finner ni tre rymliga och bra sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är väl tilltaget med stora fönsterpartier, med en charmig fransk balkong. Lägenhetens badrum har klinker på golvet och delvis kaklade väggar, i fina och ljusa färger. Lägenhetens hjärta och självklara knytpunkt är köket. Här möts funktion och finess och skapar perfektion! Vita moderna luckor, trendigt grönt kakel, goda arbetsytor samt gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys inbyggd mikro, varmlufts ugn, induktionshäll samt diskmaskin. Här får en stor matplats plats där både familj och vänner kan umgås. Från köket nås också den härliga balkongen som blickar ut över föreningens trevliga innergård! Stabil och solid förening med möjlighet att hyra garageplats samt förråd för de med ytterligare förvaringsbehov. För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots det blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område med bara några minuters promenadavstånd till Sollentuna Centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Från pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 17 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda eller Uppsala eller buss som trafikerar hela norrort. Dessutom närhet till grönområde, bad och parker längs Edsviken samt fina promenadstråk för den motionsvillige. Familjevänlig lägenhet i ett lugnt område med närhet till allt man kan tänka sig - det bästa av två världar!

 • Balkong
Turebergs allé 24, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 24

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
3 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/6
6 026 kr/mån
42 244 kr/m²

- Dubbla balkonger - Promenadavstånd till Sollentuna C & station - Högt upp i huset - Stora sällskapsytor - Växande område Varmt välkommen till Turebergs Allé 24! Här bor du i en optimalt planerad 3:a med ljusinsläpp från två väderstreck. Här möts du av en rymlig hall där du har tillgång till det stora förrådet som går att använda som kontor/mindre sovrum. I lägenheten så finns det två sovrum med stora fönster och bra med förvaring. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som går att öppna upp ännu mer om så önskas. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, WC, handfat, förvaring och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Spar det bästa till sist och det måste ändå vara den stora balkongen med avskilt läge och med utsikt mot den trevliga innergården, här kan du njuta av solen på dagen. Ena sidan är inglasad och du kan välja att glasa in den andra sidan för att förlänga balkonghänget några månader till. Sollentuna station och Centrum 700 meter ifrån, som erbjuder shopping, aktiviteter, restauranger och massa annat. I Sollentunas närhet finns många möjligheter till aktivitet och rekreation. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken. Här har du aldrig långt till naturområden och motionsspår. För den golfintresserade finns ett tiotal golfbanor i närheten. Varmt välkommen till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Nämndemansvägen 24, Sollentuna Norrviken, Sollentuna kommun

Nämndemansvägen 24

Villa
Sollentuna Norrviken, Sollentuna kommun
Notar
6 995 000 kr
132 m²
5 rum
748 m² tomt

Accepterat pris! Varmt välkomna till denna välplanerad enplansvilla i populära Norrviken! Här bor ni med genomgående fin standard. Stort och ljust kök med gott om förvaring bakom ljusa luckor samt goda arbetsytor. Här ryms ett ordentligt matbord och utgång till husets framsida finns här. Vardagsrummet är ljust och rymligt och lätt att möblera. Här finns en mysig eldstad som ökar på mysfaktorn rejält. Från vardagsrummet nås ett härligt inglasat uterum som förlänger utesäsongen tack vare infravärmare. Vidare finner ni tre rymliga sovrum, en walk in closet, två badrum samt en rejäl tvättstuga. Från hallen nås även garaget där en bil får plats. I huset finns spotlights som har skymningssensorer som regleras efter dagsljuset och är även utrustat med ett larm från verisure, Framför garaget finns en stenlagd uppfart där flera bilar får plats, här finns även en laddbox för den som har elbil. Tomten är väldigt lättskött då den består av stenbeläggning, komposittrall och konstgräs. Utanför det inglasade uterummet finns även ett lyxigt spabad. Nämndemansvägen är en lugn och barnvänlig gata utan genomfartstrafik. Härligt och naturnära läge - Järvafältet med dess oändliga möjligheter till rekreation ligger bara ett stenkast bort. Vill du bada eller bara ta en promenad runt sjön ligger Ravalen nära till hands. För den hästintresserade finns stora möjligheter med ett flertal stall inom bekvämt avstånd och vill du hellre gå en golfrunda finns närbelägna Sollentuna Golfklubb. När vinterkylan gör sig påmind snörar du på dig skridskorna och tar en tur på Ravalen eller närbelägna Norrviken. Möjligheterna till natur- och fritidsupplevelser är alltså i det närmaste outtömliga! Trots detta är storstadspulsen inte långt bort, pendeltåget från Norrvikens station tar dig in till stan på 20 minuter. Välkomna på visning!

Stallgatan 13, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Stallgatan 13

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
1 895 000 kr
35 m²
1 rum
2 222 kr/mån
54 143 kr/m²

Välkomna till denna optimalt planerade 1:a i hjärtat av Ursvik! Lägenheten är välplanerad med en välkomnande och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett ordentligt kök med plats för matbord samt ett rum som kan möbleras med soffa samt tv. Från rummet nås även den härliga franska balkongen. Här har du även en praktisk och mysig sovalkov som skärmas av från den övriga lägenheten. Generöst helkaklat badrum med gott om förvaring. Här bor du med all bekvämlighet du kan tänka dig med både diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten ligger ett genomgående parkettgolv och väggarna är målade i ljusa färger. Till lägenheten hör också ett separat förråd som nås via hissen på nedersta våningen. Här bor ni med naturen runt hörnet med goda kommunikationer som kommer att bli ännu bättre då tvärbanan som är under byggnation blir klar 2023. Till den nya tvärbanestationen kommer man kunna promenera på bara några minuter, för att sedan smidigt ta sig vidare till Sundbyberg, Bromma och Kista. Idag kan man även gå till bussen på några minuter som tar dig vidare till Universitetet. För den som gillar att motionera finns Ursviksspåret som bjuder på både trevliga promenadstråk och tuffa terrängspår. På vintern kan man även åka längdskidor. I området finns även utegym och grillplatser. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Platåvägen 2, Sollentuna Edsbacka, Sollentuna kommun
 • Sön 8 okt kl 15:00

Platåvägen 2

Lägenhet
Sollentuna Edsbacka, Sollentuna kommun
Notar
4 795 000 kr
100 m²
3 rum
6 198 kr/mån
47 950 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade etagelägenhet på populära Platåvägen. Här bor ni med all bekvämlighet ni kan tänka er. Hallen välkomnar er in i denna ljusa lägenhet med en anslutande klädkammare som rymmer mycket förvaring. Vid hallen finns också ett badrum med både bubbelbadkar, tvättmaskin och golvvärme. Vidare in nås ni av det generösa vardagsrummet med en halvöppen planlösning mot kök och matplats. Köket är renoverat 2018 och i mycket fint skick. Från vardagsrummet nås den nedre terrassen som fullständigt badar i ljus. Här här ni helt insynsskyddade med vacker vy ut över den lummiga föreningsgården. En trappa upp finner ni två rymliga sovrum, en generös klädkammare samt ytterligare ett badrum med golvvärme. Från sovrummen nås den övre terrassen, som är lika härlig som den nedre. Här bor ni med närhet till vacker natur och fina restauranger, goda kommunikationer i en stabil HSB förening. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vänortsstråket 43B, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
 • Budgivning pågår

Vänortsstråket 43B

Lägenhet
Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
Notar
2 995 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 2
4 450 kr/mån
35 029 kr/m²

Med centralt läge I Sollentuna hittar ni denna mycket rymliga 3a med uthyrningsdel där elen ingår i avgiften. Här bor ni med all bekvämlighet ni kan tänka er, med bara ett stenkast från Sollentuna Centrum och all service det erbjuder. Den ljusa och generösa hallen med goda förvaringsmöjligheter välkomnar er in till ert nya hem. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum. Här har ni ett väl tilltaget vardagsrum där både stor soffgrupp och annan trivselmöblering får plats. Stora och härliga fönsterpartier som tillåter lägenheten att flöda i ljus. Härifrån når ni bostadens härliga balkong i bra solläge. Stort kök med både gott om förvaring samt goda arbetsytor. Här ryms nämligen ett stort matbord så både familj och vänner får plats. Vidare finner ni det rymliga badrummet och toaletten.. Vältilltagna sovrum med plats för dubbelsäng samt annan trivselmöblering. Här bor ni med gångavstånd till Sollentuna Centrum som erbjuder en mängd shopping och restauranger samt all annan service ni kan tänka er. Utmärkta kommunikationer med både pendeltåget samt bussar inom mycket kort avstånd. Precis runt knuten finns flertalet butiker, restauranger frisörer mm. Det finns gott om förskolor i närheten. Mitt emot huset finns även en bra lekpark. För den som ska gå gymnasium ligger Rudbeck i närheten. Sollentuna har mycket fina och trevliga grönområden, bland annat vid Edsviken och kring Rösjöområdet där det finns både badplats, utegym och bra motionsspår. I närheten finner du Järvafältets naturreservat med omgivningar där naturen är omväxlande. Här finns både djupa barrskogar och blomsterrika beteshagar. Vassomgärdade fågelsjöar kontrasterar mot skogssjöar med klippstränder och ropande storlommar. Skogarna är utmärkta svampmarker och genom hela området löper ett nät av stigar och bilfria småvägar som gör det lätt att ta sig fram. Vill du besöka flera delar av området är cykel oslagbart Varmt välkomna på visning!

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 41