Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Alexander  Safar

Alexander Safar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kista gårdsväg 16, Kista, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr
Kista gårdsväg 16, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Kista gårdsväg 16, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Kista gårdsväg 16

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Notar
2 145 000 kr
44,6 m²
2 rum
vån 3/5
4 371 kr/mån
48 094 kr/m²

- Optimalt planerad - Balkong i soligt läge - Föreningen äger marken - I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet genom fiber Varmt välkommen till denna fina tvåa på Kista gårdsväg 16. Här bor du i ett lugnt område med alla bekvämligheter. Lägenheten har en bra och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att du kan njuta av lägenhetens sällskapsytor till fullo. Rymligt sovrum med en walk in closet med flera stora garderober. Från sovrummet har du även access till balkongen i soligt läge. Lägenheten har en genomgående ljus parkett vilket ger ett härligt ljus och rymd. Välkomnande hall med gott om plats för förvaring. Ett stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Stig in i ditt moderna drömhem, en nyproduktion från 2020 med hög standard som kombinerar både komfort och charm på ett unikt sätt. Lägenheten ligger endast en kort promenad till Kista centrum och ca 15 minuter med tunnelbana till T-Centralen, dessutom ligger närbutiker väldigt nära med utmärkt service. För dig som pendlar med bilen nås E4:an på några få minuter. Här bor du med närhet till ett av Stockholms största shoppingcentrum Kista galleria som erbjuder över 8 olika gymkedjor, shopping, bowling, bibliotek, bio och ett stort urval av restauranger. I området finns Sveriges IT-centrum med många stora företag samlade. Du finner även det trevliga grönområdet Järvafältet med sina många vandringsleder, cykel- och ridspår och även fotbollsplan i närområdet! Dessutom finns det mycket goda kommunikationer, skolor, däribland Stockholms universitet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stupvägen 41, Sollentuna Helenelund, Sollentuna kommun
Stupvägen 41, Sollentuna Helenelund, Sollentuna kommun, bild 2
Stupvägen 41, Sollentuna Helenelund, Sollentuna kommun, bild 3

Stupvägen 41

Lägenhet
Sollentuna Helenelund, Sollentuna kommun
Notar
2 650 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/6
4 911 kr/mån
36 301 kr/m²

- Inglasad balkong - Stenkast från Helenelund C - Optimalt planerad planlösning - Nytt badrum planeras av föreningen inom snar framtid När du kommer in i bostaden möts du av en välkommande och rymlig hall, med access till hela lägenheten. Det genomgående ljuset från två väderstreck lyser upp hela lägenheten. Sovrummen är rymliga och får plats med säng, garderob och andra möbler. I anslutning till hallen har du även en walk in closet som kan användas som kontor eller byggas ut till ett extrarum. I köket finns det gott om förvaringsutrymmen samt goda arbetsytor. Köket är utrustat med spis, ugn och kyl/frys. Det finns utrymme för en matplats för ca sex personer. Ett stort vardagsrum med mycket sociala ytor och utrymme för en stor soffa! Här kan du trivas och umgås med både familj och vänner. Här har du också tillgång till den soldränkta balkongen under eftermiddagen. Att bo på Stupvägen är förmånligt på många sätt! Här bor du centralt i en stabil förening. Mycket goda kommunikationer med pendeltåg/bussar - 11 minuter till Odenplan med nya Citybanan. Både Kista Galleria och Sollentuna C ligger nära. Omedelbar närhet till service, affärer, natur, skolor samt förskolor. Endast 300 meter till pendeln. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ålsta allé 2, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Ålsta allé 2

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Notar
2 195 000 kr
30 m²
1 rum
1 102 kr/mån
73 167 kr/m²

- Tunnelbana inom kort! (2026-2027 planerat!) - Gym, bussar matbutiker, restauranger i närheten! - Ägarlägenhet med låg månadskostnad! - Friköpt! - Perfekt övernattningslägenhet - Tillåtet att hyra ut lägenheten Välkomna till Ålsta allé 2 i populära Barkarbystaden där du finner denna fina 1:a som erbjuder en väldisponerad och synnerligen genomtänkt planlösning. Det fantastiska läget ger ett trevligt ljusinsläpp, stilrena materialval och väl tilltagna rum är detta det självklara valet för den som söker efter ett exceptionellt boende i oslagbart läge. Genomtänkt inredningskoncept och gedigna materialval där planering och design möts i en perfekt kombination. Tillsammans med detta besitter även lägenheten gott om förvaring. Dessutom står hela Barkarby inför spännande framtidsplaner med inte bara fler bostäder som växer fram utan även nytt gymnasium, hotell, kontor samt kultur och idrottsmöjligheter som t.ex. Stockholms första inomhusskidbana. Även kommunikationerna kommer att tillhöra de bästa och mest kompletta utanför city – eller vad sägs om att kunna välja på: pendeltåg, buss, tunnelbana, regionaltåg, E18 och Förbifart Stockholm? Dessutom bor du endast ca 30 minuter från Arlanda och resten av världen. Ägarlägenhet innebär stor personlig frihet – du kan t.ex. hyra ut utan något godkännande och du kan även köpa som juridisk person. Varmt välkommen på visning

  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Tegelvägen 1D, Centrala - Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Tegelvägen 1D, Centrala - Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Tegelvägen 1D, Centrala - Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Tegelvägen 1D

Lägenhet
Centrala - Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Notar
3 395 000 kr
99 m²
4 rum
vån 4/5
6 233 kr/mån
34 293 kr/m²

- Stenkast till Upplands Väsby station & centrum - Öppen planlösning - Nära till natur - Högt upp i huset Här kliver ni in i en stor hall med bra förvaring för ytterkläder. Köket är fräscht och o gott om plats för ett matbord för en större familj. Här strålar det med solljus tack vare de stora fönsterna. Stort vardagsrum med bra plats för större soffgrupp, tv-bänk och soffbord. Via vardagsrummet når du den trevliga balkongen. Bra med sällskapsytor för dig som gillar att bjuda hem dina vänner eller släkt. Sovrummen är rymliga, gott om plats för säng, garderober och andra möbler. Denna lägenhet har 2 st fräscha badrum, det större badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin, torktumlare och wc och i det andra har du handfat och wc. Denna lägenhet är perfekt för en större familj som vill bo centralt men i ett lugnt område. Här bor du i ett familjärt område i ett av de absolut centralaste läget. Knappa 500 meter till pendeltåget som tar dig till Odenplan på 25 min och Arlanda på 8 min. Från lägenheten har du tillgång till stort utbud av restauranger åt alla håll och kanter, detta är som sagt en av de centralaste adresserna i Upplands Väsby. Väsby centrum har du på gångavstånd som erbjuder massa shopping, nöje och restauranger, här finns även Willys och ICA. Söker du närhet av skolor så finns det massor, Väsby nya gymnasium är ett stenkast ifrån och i den byggnaden så finner du berömda Väsby nya konditori om du söker fika i toppklass. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Turebergs allé 41, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 41

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
1 795 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2
2 344 kr/mån
54 394 kr/m²

- Högt i tak - Optimalt planerad - Expansivt område - Nära till allt Välkomna till populära Turebergs Allé där du finner denna fina 1,5:a som erbjuder en väldisponerad och synnerligen genomtänkt planlösning. Med det fantastiska söderläget som ger ett trevligt ljusinsläpp, stilrena materialval och väl tilltagna rum är detta det självklara valet för den som söker efter ett exceptionellt boende i oslagbart läge. Genomtänkt inredningskoncept och gedigna materialval där planering och design möts i en perfekt kombination. Tillsammans med detta besitter även lägenheten gott om förvaring. Takhöjden är på hela 3 meter och gör att bostaden känns luftig. När du kommer in i lägenheten möts du av en rymlig hall med goda avhägningsmöjligheter. Hallen tar dig vidare till det rymliga helkaklade badrummet som besitter en kombimaskin, en stor dusch och gott om skåp för förvaring. Ljus och väldisponerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en social sällskapsyta för hela familjen. I anslutning till detta finner du en sovalkov samt den trevliga balkongen med plats för antingen loungegrupp eller matgrupp. Huset ligger en kort promenad från Sollentuna Centrum och med goda kommunikationer når du snabbt Stockholm City. Runt hörnet hittar du Sollentunas stora naturområde och rika kulturliv. Ett kostnadseffektivt boende beläget i ett stilla lugn samtidigt som du har direkt närhet till såväl kommunikationer som centrum på endast några minuter. Föreningen har tillgång till både garage- och parkeringsplatser. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hagvägen 6G, Upplands Väsby - Runby, Upplands Väsby kommun
  • Mån 22 apr kl 17:50

Hagvägen 6G

Lägenhet
Upplands Väsby - Runby, Upplands Väsby kommun
Notar
3 295 000 kr
105 m²
5 rum
vån 3/3
6 093 kr/mån
31 381 kr/m²

- Uthyrningsdel - Etagelägenhet - Gångavstånd till Väsby station - Lugnt område Varmt välkomna till denna välplanerade etagelägenhet på populära Hagvägen 6G. Här bor ni med all bekvämlighet ni kan tänka er. Hallen välkomnar er in i denna ljusa lägenhet med bra avhängingsmöjligheter och förvaring.. Vid hallen finns också ett badrum med både badkar och tvättmaskin. Vidare in nås ni av det generösa köket med fräscha beigea luckor. På nedre plan så finns det 4 sovrum, ena rummet har ett separat kök, badrum och ingång, perfekt för dig som vill hyra ut en del eller tonårsbarnen som behöver eget boende. Det finns tre andra sovrum utöver uthyrningsdelen. Vidare upp har du det stora vardagsrummet med balkongen i fritt läge, här kan du bygga om vardagsrummet till ett eller till och med två sovrum! På Hagvägen 6G bor du med närhet till mycket. På kort gångavstånd når du pendeltågsstationen som tar dig till Stockholm City, Arlanda och Uppsala. Du har Runby centrum runt hörnet där det finns matvarubutik, frisör, kiosk, bageri, apotek samt restaurang och vårdcentral. Väsby Centrum nås genom ca 20 minuters promenad och här finns ett brett utbud av butiker och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare för mer info! Alexander Safar 0767-20 60 00

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Pilvägen 40, Sollentuna Helenelund, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår

Pilvägen 40

Lägenhet
Sollentuna Helenelund, Sollentuna kommun
Notar
2 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/6
5 703 kr/mån
37 115 kr/m²

- Högt upp i huset - Stor balkong - Stambytt badrum - Stenkast till pendeltåg, matbutik, shopping, natur och snart tvärbanan! Jag välkomnar er till denna lägenhet på Pilvägen 40 som har ett av Helenelunds bästa lägen. Det genomgående ljuset från två väderstreck lyser upp hela lägenheten. I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare för extra förvaring. Sovrummen är rymliga och får plats med säng, garderob och andra möbler. I köket finns det gott om förvaringsutrymmen samt goda arbetsytor. Köket är utrustat med spis, ugn och kyl/frys. Här finns utrymme för en matplats för ca sex personer. Ett stort vardagsrum med mycket sociala ytor och utrymme för en stor soffa! Här kan du trivas och umgås med både familj och vänner. Här har du också tillgång till den soldränkta balkongen under eftermiddagen. Att bo på Pilvägen är förmånligt på många sätt! Här bor du centralt i en stabil förening. Mycket goda kommunikationer med pendeltåg/bussar - 11 minuter till Odenplan med nya Citybanan. Både Kista Galleria och Sollentuna C ligger nära. Omedelbar närhet till service, affärer, natur, skolor samt förskolor. Endast 300 meter till pendeln. Att bo på Pilvägen 40 är i detta fall magiskt, terraskänsla när balkongen är färdig byggd, högst upp i huset med en av de centralaste områdena i Sollentuna och det är bara några av anledningarna. Den absolut främsta anledningen är utsikten från balkongen och dem sociala ytorna som hör där till! Fantastiska kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer inom kort gångavstånd. Pendeltåget in till Stockholm Odenplan tar ca 10 minuter och till Arlanda tar det 25 minuter. Stenkast till Helenelunds centrum som planeras att renoveras och uppfräschas, just nu finns bl.a. en ICA-butik, ett apotek och restauranger. Helenelund utvecklas som knutpunkt när tvärbanans Kistagren ansluter till Helenelunds station. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sollentunavägen 291, Sollentuna Häggvik, Sollentuna kommun
Sollentunavägen 291, Sollentuna Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Sollentunavägen 291, Sollentuna Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Sollentunavägen 291

Lägenhet
Sollentuna Häggvik, Sollentuna kommun
Notar
2 750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3
3 569 kr/mån
52 885 kr/m²

- Stor balkong - Norrviken sjön som närmsta granne - Öppen och ljus tvåa - Lugnt område, nära till allt Varmt välkomna till denna underbara 2:a vid Häggviks strand! Unikt tillfälle att få förvärva denna påkostade lägenhet i Häggvik Strand med snygga material och fantastiska fönsterpartier. Hela lägenheten präglas av generös takhöjd, stora fönsterpartier som ger fint ljusflöde och en fantastisk balkong. När du kommer in i lägenheten möts du av en öppen hall med god förvaring. Lägenheten besitter öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här har du även plats för en större matgrupp. Köksinredningen är stilren med vita luckor, spis , ugn, diskret inbyggd kyl och frys samt diskmaskin. Från köket tar du dig vidare till den trevliga balkongen, här har du plats för en stor loungegrupp och matgrupp. I badrummet finner du duschhörnan och även tvättmaskin samt torktumlare. Förutom närheten till Norrviken sjön med en fin badplats efter strandpromenaden, kajakpaddling på sommaren och en mycket populär plogad skridskobana på vintern - har du även kort promenadavstånd till fina strövområden för motion eller naturupplevelser vid Järvafältet. Häggviks handelsplats ligger lättillgängligt och erbjuder det mesta man kan behöva av butiker och service. Det är cykelavstånd till både Häggviks Handelsplats och Sollentuna centrum. Till Täby centrum åker du smidigt med bil och till Mall of Scandinavia kan du ta pendeltåget. I Norrvikens centrum finns en välsorterad ICA-butik och den välrenommerade Percys kött, vårdcentral med mera. Närheten till både pendeltågsstation och pendlarbuss gör det enkelt och smidigt att resa till jobb, aktiviteter och till city när man känner för att ta del av stadspulsen. Till pendeltågsstationen i Häggvik är det ca 700 meter och därifrån når du T-Centralen på ca 19 minuter. Närmsta busshållplats ligger på Minervavägen ca 100 meter bort och därifrån kan du åka till pendeltåget i Häggvik eller vidare bort till Sollentuna station alternativt mot Holmboda eller Pukvägen åt andra hållet. Med bil är du snabbt ute på E4:an mot City eller Arlanda. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vänortsstråket 43A, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Vänortsstråket 43A

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
2 650 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 449 kr/mån
30 994 kr/m²

- Uthyrningsdel - El, bredband, värme, vatten & kabel TV ingår - Inglasad balkong - Stenkast till Sollentuna station När du kommer in i bostaden möts du av en välkommande och rymlig hall, med access till hela lägenheten. Det genomgående ljuset från två väderstreck lyser upp hela lägenheten. Här har du möjlighet att bo i en stor tvåa med inglasad balkong och hyra ut ett rum med badrum. Vitt kök som passar perfekt för dig som ska bjuda över dina nära och kära. Stort badrum som är utrustat med tvättmaskin, WC, kommod och en stordusch. I vardagsrummet får du plats med en större soffgrupp, soffbord, tv och andra möbler om så önskas, detta rummet är väldigt trevligt och om du ska bjuda in några vänner så finns det massor av plats för det! Här bor man 300 meter till Sollentuna station som tar dig till Odenplan på 13 minuter eller till Arlanda på 22 minuter. Vid Sollentuna station har du Sollentuna Centrum som erbjuder allt från shopping, mat och nöje. Från lägenheten har du mycket natur som finns i närheten, Edsviken som tar 15 minuter att promenera till eller så finner du Järvafältets naturreservat med omgivningar där naturen är omväxlande. Här finns både djupa barrskogar och blomsterrika beteshagar. Vassomgärdade fågelsjöar kontrasterar mot skogssjöar med klippstränder och ropande storlommar. Skogarna är utmärkta svampmarker och genom hela området löper ett nät av stigar och bilfria småvägar som gör det lätt att ta sig fram. Vill du besöka flera delar av området är cykel oslagbart. Stabil förening med välskötta grönområden mellan husen. Här finns även lekplatser för barnen. Billiga parkeringsplatser utomhus samt i garage under husen, här finns även stora förråd. Perfekt för dig som vill ha barnvagn eller vinterdäcken förvarade där. Garaget håller på att fräschas upp samt att det precis har satts upp kameraövervakning. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Skagafjordsgatan 5, Kista, Stockholms kommun
Skagafjordsgatan 5, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Skagafjordsgatan 5, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Skagafjordsgatan 5

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Notar
2 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2
2 922 kr/mån
41 415 kr/m²

- Låg månadsavgift - Fönster från två väderstreck - Öppen planlösning - Nyligen bytta köksluckor - Barnvänligt område Varmt välkommen till denna fina tvåa på Skagafjordsgatan 5. Här bor du i ett lugn område med alla bekvämligheter. Lägenheten har en bra och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att du kan njuta av lägenhetens sällskapsytor till fullo. Stora fönsterpartier med bra ljusinsläpp. I köket har du nya köksluckor och ny kyl & frys. Rymligt sovrum med flera stora garderober, här har du även access till balkongen mot fina gården. Badrummet är helkaklat och här finns torktumlare och en ny tvättmaskin. Viktigast av allt, här bor du i en stabil förening med låg månadsavgift och föreningen får en stor inkomst från dagiset de hyr ut. Shopping Kista Galleria är Sveriges främsta destination inom mode och shoppingupplevelser med Skandinaviens största modeboulevard. 180 butiker och restauranger, Food Court, Filmstaden Kista, O´Learys bowling och gokart och ett brett serviceutbud Kommunikationer och boende Kista är beläget cirka en mil nordväst om Stockholm (Norrtull) med bil. Från Stockholm-Arlanda flygplats är det cirka 30 km till Kista. Kommunikationerna till Kista är utmärkta. E4:an passerar i nordost. E18 löper förbi Kista i sydväst. Kista tunnelbanestation ligger på Blå linjen och är faktiskt en av de få tunnelbanestationer som ligger ovan jord. Resan in till centrala Stockholm med tunnelbanan tar mellan 15–20 minuter. Norr om Kista Centrum ligger Järvafältet, som är ett mycket populärt besöksmål för såväl Kistaborna själva som för invånarna i närliggande orter. Den norra delen av fältet är ett naturreservat. Här har man försökt att bevara naturen precis som den har sett ut i många hundra år. Här finns urskog och pittoreska sjöar som i det närmaste är igenväxta. Vandringsleden Järvaleden är ett perfekt besöksmål för den som vill uppleva ett stycke orörd natur, bara några minuter från storstadsbebyggelsen. Gångavstånd från lägenheten har du även flera dagis, här bor man verkligen i ett barnvänligt område. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kista gårdsväg 16, Kista, Stockholms kommun
Kista gårdsväg 16, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Kista gårdsväg 16, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Kista gårdsväg 16

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Notar
1 950 000 kr
44,6 m²
2 rum
4 371 kr/mån
43 722 kr/m²

Varmt välkommen till Kista gårdsväg 16! Här bor du i ett lugn område med med alla bekvämligheter. Lägenheten har en bra och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att du kan njuta av lägenhetens sällskapsytor till fullo. Här har du även access till balkongen mot fina gården och flera timmars solljus. Rymligt sovrum med flera stora garderober. Badrummet är helkaklat och här finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Shopping Kista Galleria är Sveriges främsta destination inom mode och shoppingupplevelser med Skandinaviens största modeboulevard. 180 butiker och restauranger, Food Court, Filmstaden Kista, O´Learys bowling och gokart och ett brett serviceutbud Kommunikationer och boende Kista är beläget cirka en mil nordväst om Stockholm (Norrtull) med bil. Från Stockholm-Arlanda flygplats är det cirka 30 km till Kista. Kommunikationerna till Kista är utmärkta. E4:an passerar i nordost. E18 löper förbi Kista i sydväst. Kista tunnelbanestation ligger på Blå linjen och är faktiskt en av de få tunnelbanestationer som ligger ovan jord. Resan in till centrala Stockholm med tunnelbanan tar mellan 15–20 minuter. Norr om Kista Centrum ligger Järvafältet, som är ett mycket populärt besöksmål för såväl Kistaborna själva som för invånarna i närliggande orter. Den norra delen av fältet är ett naturreservat. Här har man försökt att bevara naturen precis som den har sett ut i många hundra år. Här finns urskog och pittoreska sjöar som i det närmaste är igenväxta. Vandringsleden Järvaleden är ett perfekt besöksmål för den som vill uppleva ett stycke orörd natur, bara några minuter från storstadsbebyggelsen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Turebergs allé 22, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 22

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/6
4 843 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa om 55 kvm och med inglasad balkong mot innergården där det finns plats för en uppsättning av lounge möbler att sitta och njuta i. I hallen finns det bra möjligheter till förvaring i dom stora garderoberna som välplanerat finns på ena långsidan i hallen. Badrummet är helkaklat i ljusa färger, i badrummet finns det även en tvättmaskin. Stort vardagsrum där det får plats med stor soffgrupp, tv-bänk och skrivbord för de som jobbar hemifrån. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till det mesta. En ny modern del av Sollentuna centrum har skapats med möjlighet för fler att bo centralt i Sollentuna. Sollentuna Centrum ligger inom promenadavstånd, där det finns en uppsjö av shopping och mysiga restauranger, caféer och pubar. I närheten finns också ett stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, skolor, förskolor samt en biograf. Här har du aldrig långt till naturområden och motionsspår. I Sollentunas närhet finns många möjligheter till aktivitet och rekreation. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken. Under vinterhalvåret finns flera fina skidspår och skridskoisar som nås med bil från Turebergs Allé. Väsjöbacken hittar du även här, en alpin skidanläggning med skidbackar för alla. Här finns också en hoppbacke för både vinter- och sommarbruk. För den golfintresserade finns ett tiotal golfbanor i närheten. Det är väldigt enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Det tar 13 minuter från Sollentuna Station till Odenplan samt 16 min till T-centralen. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Blåklockevägen 5, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Blåklockevägen 5

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
2 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/6
5 284 kr/mån
44 917 kr/m²

- Höst upp i huset - Stabil förening utan några planerade avgiftshöjningar - Expansivt område - Nära till natur, kommunikation och shopping Nu kan ni sluta leta! Här har ni den rymliga, välplanerade och ljusa 2:a om 60 kvm högst upp i huset. Lägenheten erbjuder stora gemenskapsytor, öppen planlösning och takfönster(!) detta är en lägenhet i toppklass. Både master bedroom och hallen bjuder på gott om förvaringsutrymme, i form av garderober och ett förråd som passar perfekt för att förvara diverse nödvändigheter för barnfamiljen eller som ett extra kontorsutrymme för den flitiga arbetaren som vill ha eget ostört utrymme. 700 meter till Sollentuna C/station som tar dig vidare till Odenplan på 11 minuter och Arlanda på 16 minuter. Som du hör så ingår det bekvämlighet med denna lägenhet. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till det mesta. En ny modern del av Sollentuna centrum har skapats med möjlighet för fler att bo centralt i Sollentuna. Sollentuna Centrum ligger inom promenadavstånd, där det finns en uppsjö av shopping och mysiga restauranger, caféer och pubar. I närheten finns också ett stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, skolor, förskolor samt en biograf. Här har du aldrig långt till naturområden och motionsspår. I Sollentunas närhet finns många möjligheter till aktivitet och rekreation. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken. Under vinterhalvåret finns flera fina skidspår och skridskoisar som nås med bil från Turebergs Allé. Väsjöbacken hittar du även här, en alpin skidanläggning med skidbackar för alla. Här finns också en hoppbacke för både vinter- och sommarbruk. För den golfintresserade finns ett tiotal golfbanor i närheten. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Turebergs allé 47, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 47

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
1 695 000 kr
29 m²
1 rum
2 134 kr/mån
58 448 kr/m²

- Högt i tak - Optimalt planerad - Låg avgift - Gångavstånd till Sollentuna C & Station Välkomna till populära Turebergs Allé 47 där du finner denna fina etta, som erbjuder en väldisponerad och synnerligen genomtänkt planlösning. Med stilrena materialval är detta det självklara valet för den som söker efter ett exceptionellt boende i oslagbart läge. Genomtänkt inredningskoncept och gedigna materialval där planering och design möts i en perfekt kombination. Huset ligger en kort promenad från Sollentuna Centrum och med goda kommunikationer når du snabbt Stockholm City. Runt hörnet hittar du Sollentunas stora naturområde och rika kulturliv. Ett kostnadseffektivt boende beläget i ett stilla lugn samtidigt som du har direkt närhet till såväl kommunikationer som centrum på endast några minuter. Föreningen har god ekonomi. Kontakta ansvarig mäklare för mer info! 0767-20 60 00

  • Balkong
  • Hiss
Turebergs allé 24, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 24

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
3 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/6
6 869 kr/mån
42 244 kr/m²

- Dubbla balkonger - Promenadavstånd till Sollentuna C & station - Högt upp i huset - Stora sällskapsytor - Växande område Varmt välkommen till Turebergs Allé 24! Här bor du i en optimalt planerad 3:a med ljusinsläpp från två väderstreck. Här möts du av en rymlig hall där du har tillgång till det stora förrådet som går att använda som kontor/mindre sovrum. I lägenheten så finns det två sovrum med stora fönster och bra med förvaring. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som går att öppna upp ännu mer om så önskas. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, WC, handfat, förvaring och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Spar det bästa till sist och det måste ändå vara den stora balkongen med avskilt läge och med utsikt mot den trevliga innergården, här kan du njuta av solen på dagen. Ena sidan är inglasad och du kan välja att glasa in den andra sidan för att förlänga balkonghänget några månader till. Sollentuna station och Centrum 700 meter ifrån, som erbjuder shopping, aktiviteter, restauranger och massa annat. I Sollentunas närhet finns många möjligheter till aktivitet och rekreation. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken. Här har du aldrig långt till naturområden och motionsspår. För den golfintresserade finns ett tiotal golfbanor i närheten. Varmt välkommen till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Turebergs allé 41, Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 41

Lägenhet
Sollentuna Tureberg, Sollentuna kommun
Notar
1 695 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2
1 945 kr/mån
67 800 kr/m²

- Högt i tak - Optimalt planerad - Expansivt område - Nära till allt - Exklusiva materialval Välkomna till populära Turebergs Allé där du finner denna fina 1:a som erbjuder en väldisponerad och synnerligen genomtänkt planlösning. Med det fantastiska söderläget som ger ett trevligt ljusinsläpp, stilrena materialval och väl tilltagna rum är detta det självklara valet för den som söker efter ett exceptionellt boende i oslagbart läge. Genomtänkt inredningskoncept och gedigna materialval där planering och design möts i en perfekt kombination. Tillsammans med detta besitter även lägenheten gott om förvaring. När du kommer in i lägenheten möts du av en rymlig hall med goda avhägningsmöjligheter. Hallen tar dig vidare till det rymliga helkaklade badrummet som besitter en kombimaskin, en stor dusch och gott om skåp för förvaring. Ljus och väldisponerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en social sällskapsyta för hela familjen. I anslutning till detta finner du den trevliga balkongen med sol hela dagen. Huset ligger en kort promenad från Sollentuna Centrum och med goda kommunikationer når du snabbt Stockholm City. Runt hörnet hittar du Sollentunas stora naturområde och rika kulturliv. Ett kostnadseffektivt boende beläget i ett stilla lugn samtidigt som du har direkt närhet till såväl kommunikationer som centrum på endast några minuter. Föreningen har tillgång till både garage- och parkeringsplatser. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hagtornsvägen 1, Centrala - Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun

Hagtornsvägen 1

Lägenhet
Centrala - Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Notar
2 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 133 kr/mån
29 423 kr/m²

Välkomna till denna rymliga 3:a med härligt ljusinsläpp i insynsskyddat läge! Fin utsikt mot området från stora fönster och den rymliga balkongen. Rymliga ytor och ljus i en fantastisk kombination. Välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor, matplats för 4-6 personer. Vardagsrum med härlig rymd och trevligt ljusinsläpp från stora fönster. Utgång mot balkong beläget i trevlig syd sydvästläge. Rymligt badrum utrustat med duschkabin, vädringsfönster, handfat samt spegelskåp. Lägenheten är belägen i ett lugnt och lummigt område med närhet till affärer samt gångavstånd till Väsby Centrum och pendeltåg. Sim- och idrottsanläggning, skola och motionsspår samt Vilundavallen är bara ett stenkast bort. Med sin närhet till Arlanda är detta också ett ypperligt boende för den som behöver närhet till flygplats och Arlanda Stad. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Smedjans väg 32, Sigtuna Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Smedjans väg 32

Tomt
Sigtuna Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Notar
2 295 000 kr
476 m² tomt

- Sällan till salu - Nära grönska och bad - Expansivt & eftertraktat område - Chansen att bygga ditt drömhem - V/A & el är draget till tomtgränsen Varmt välkomna till Smedjans väg 32, en tomt i vackra Steninge Slottsby med gångavstånd till både service, kommunikationer och rekreation. Var med och bygg ditt drömhus eller flerbostadshus, endast ett par minuter till Steninge Slott. SUMMERING AV DETALJPLAN • Högsta exponeringen för radhus, kedjehus, flerfamiljshus är 0,5 % i byggnadsarea per fastighetarea. • Max 30 % av fastighetsarean får bebyggas • Max antal våningar är 2 • Max bygghöjd är 8,5 m för huvudbyggnad och max totalhöjd är 4 m för komplementbyggnad • Huvudbyggnad ska placeras minst 3 m från gata och 4 m från fastighetsgräns • Komplementbyggnad ska placeras minst 6 m från gata och 1 m från fastighetsgräns • Ett väl beskrivet gestaltningsprogram finns för området. Gestaltningsprogrammet nämner bland annat hur husen får se ut, hur kvarter och gator ska utformas Slottsby är ett toppmodernt område, med anor från 1600-talet och inspiration från den klassiska trädgårdsstadens filosofi. Här står grönska, gemenskap och trädgård i centrum. I närheten planeras för förskola, skola och idrottsplan. Välbesökt Restaurang finns på plats och affärer såsom POSH living, Widforss Jakt och Naturbutik, Handelsträdgård och mer. De kommande åren skapas en helt ny by runtom Steninge Slott. Endast 10 minuter till Arlanda samt 30 minuter till Stockholm och Uppsala. Kör mot smedjans väg 35 för att komma fram till tomten. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer info! Alexander Safar 0767-20 60 00

Odensalavägen 4, Sigtuna Odensala, Sigtuna kommun

Odensalavägen 4

Lägenhet
Sigtuna Odensala, Sigtuna kommun
Notar
1 175 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/4
2 798 kr/mån
35 606 kr/m²

**Accepterat pris** Varmt välkomna till denna yteffektiva 1:a! Så fort du går in genom dörren möts du av en rymlig hall med gott om förvaring. Efter hallen kommer du in till den öppna ljusa ytan som lägenheten besitter. Här har du mer förvaring samt plats för säng, matbord och soffa. Köket besitter kyl, frys, ugn, spis, micro samt diskmaskin - även köket besitter mycket bra förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett stort badrum med tvättmaskin med tillhörande tvättyta. Från den öppna boytan når du den stora trevliga balkongen med mysig utsikt. Bostaden ligger belägen i Märsta, här finner du goda kommunikationer för att ta dig runt i norrort samt enkelt ta dig in till stan med pendeltåget. Ett stenkast från lägenheten ligger busstation Norrbacka skolan där du kan ta bussen till stationen på bara 7 minuter. Här finner du också Märsta centrum där du har daglig varuhandel, shopping, gym, restauranger osv. Varmt välkommen på visning

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 19