Sturevägen 64A

Sollentuna Rotebro, Sollentuna Se på karta

2 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Byggår
1975
Förening
BRF Ritaren 22 i Sollentuna
Om föreningen
Avgift
4 080 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
32 829 kr/m²
Antal besök
1 458
Dagar på Hemnet
26

Välkommen till denna rymliga trea med stor balkong i fritt och öppet läge. Här har du sol hela eftermiddag/kvällen. Vid köket finns det plats för det stora matbordet, här har du fantastiskt ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier. Väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsängen samt annan trivselmöblering. Hallen välkomnar in med plats för hatthylla. Badrummet är nyligen stambytt och är helkaklat. Här finns även tvättmaskin. Det finns en rymlig klädkammare som rymmer säsongens alla plagg.

Natur och fritid
Vill du ha närhet till naturen är Sturevägen helt rätt för dig. På cykelavstånd har du Rotebro Golfklubb som på sommaren erbjuder golf och på vintern skidåkning. Det finns hela tre golfbanor i närområdet. Många i området som jobbar hemifrån åker skidor på lunchrasten om vädret tillåter och på sommaren tar du bara golfbagen på ryggen och går till gofbanan. Ute på fältet finns en fin fotbollsplan och på vintertid en populär pulkabacke. Utanför dörren har du väldigt fina promenadstråk som tar dig mot Antuna och Edssjön, vill du ta med dig fika finns det många bänkar och bord längs vägen. Norrvikens vatten har du också på gångavstånd som är perfekt för både bad och paddling. Vid rätt väderförhållanden under vinterhalvåret kan det även vara trevligt att åka långfärdsskridskor på sjön. Större grönområden hittar du ut mot Järvafältet där du kan ta dig ett dopp i Översjön, träna på utegym eller ta en tur i löpspåret. På cykelavstånd finns överby ridskola.

Kommunikationer
På promenadavstånd ligger Rotebro station. Härifrån tar du dig med enkelhet till Stockholm City, Arlanda flygplats eller Uppsala. Vill du ta bussen går den från station eller Hollywood mot Sollentuna centrum. Från Rotebro station finns även bussar som tar dig till Bollstanäs, Upplands Väsby, Arlanda flygplats samt Kallhäll. För dig som är bilburen kommer du snabbt ut på E18, E4 samt E20.

Service och shopping
Nere vid Rotebro torg vid pendeltågsstationen finns det mesta du behöver som Hemköp, apoteket, bibliotek, postombud, ett par restauranger samt vårdcentral. En bit bort har du även Rotebro handelsplats där du bland annat hittar Coop, Willys, Systembolaget, Max Hamburgare, Blomsterriket och ChopChop. För dig som är shoppingsugen finns gott om centrum i närheten. Närmast har du Sollentuna centrum, Häggviks handelplats och Väsby centrum.

Skolor och förskolor
En kort promenad från lägenheten finns ett flertal förskolor och skolor, både kommunala och fristående med olika profil.

Med bil tar du dig med enkelhet ut på till både E4an, E18 och E20. Vid infra city finner du BIltema samt Bauhaus. Lite längre bort har du Mall of Scandinavia med ett stort utbud av spännande butiker, restauranger, caféer och bio. Gallerian är Nordens största shoppingcenter och här finns något för alla. Intill Mall of Scandinavia ligger Friends Arena som erbjuder många olika evenemang.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.