Kommande

Centralvägen 21, 3tr

Solna Centrum, Solna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
1952
Förening
BRF Rubinen 1
Om föreningen
Avgift
3 113 kr/mån
Kommande

* KOMMANDE FÖRSÄLJNING. ANMÄL INTRESSET SÅ FÅR NI TA DEL AV LÖPANDE INFORMATION OM FRAMTIDA VISNINGAR!
Innanför porten på Centralvägen 21 ekar lugnet. Stadspulsen utanför är som bortblåst och lugnet tar vid. Bostaden är belägen i en populär och stabil förening vars ekonomi överträffar det mesta. Exceptionellt låg skuldbörda borgar för stabilitet och näst intill obefintligt risktagande för hushållet. Föreningen har flertalet hyresrätter kvar som verkar som dolda tillgångar.

Lägenheten som är belägen på tredje våningen är i absolut toppskick. Redan i hallen förstår man att denna lägenhet är något utöver det vanliga och måste ses på plats. När man kliver in i hallen slås man av ljuset som flödar in från de stora fönsterpartierna i lägenheten och som tillsammans med de ljusa färgvalen skapar en känsla av rymd. 85 väldisponerade kvadratmeter fördelade på ett stort och ljust vardagsrum med anslutning till lägenhetens balkong, ett stilrent och påkostat kök med plats för matbord, två rymliga sovrum med stora fönsterpartier samt ett smakfullt badrum med tvättpelare och en gäst-wc i samma stil.
Möjlig 4:a, se alternativ planlösning.

Till lägenheten hör ett stort förråd. Hiss finns i huset!

Du som vill ha bra shopping på hemmaplan och bra utbud av mat från världens alla hörn, har kommit helt rätt. Solna Centrum erbjuder drygt 120 butiker och mer än 20 restauranger och caféer. Sett till kommunikationer ligger busstorget och T-bana bara 200 meter från porten. T-centralen nås på 10 minuter! Dessutom har du bara ett par minuters promenad till Tvärbanans hållplats. Vill du åt grönområden och natur så nås Skytteholmsparken på bara några minuter till fots och strandpromenaden vid Ulvsundasjön ligger bara 10-15 minuter bort. Här går man via Huvudsta strand mot Kungsholmen in till stan.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Ferhat Can

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Ferhat Can, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
0708-82 12 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.