Banmästargatan 4

Solna Ulriksdal, Solna Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Byggår
2011
Förening
BRF Orangeriet 2
Om föreningen
Avgift
4 636 kr/mån
Pris/m²
44 888 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade gavellägenhet i huset på 89 kvm med balkong! Bostaden är genomgående och har ett fantastiskt ljusinsläpp. Från bostaden når du en magisk halvinglasad balkong med kvällssol.

Bostaden präglas av mycket ljus tack vare de stora genomgående fönsterpartierna, gavelläget samt den sociala planlösningen. Detta hem är fulländat och läget kan knappast bli bättre. Här har ni gångavstånd till allt ni behöver: pendeltåget (150 meter), förskola + skola, Hagaparken, Mall of Scandinavia, Ulriksdals Golfbana och Slottsträdgård, flertal busslinjer samt mycket mer.

Lägenheten disponeras med ett öppet och socialt kök mot vardagsrummet med plats för en större matgrupp. Intill köket ligger vardagsrummet som kan disponeras enligt önskemål med soffgrupp, soffbord och tv-bänk. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen. Vidare finns två bra och rymliga sovrum som kan disponeras som såväl som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är rymligt med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående mörkt parkettgolv och ljusa väggar. Bostaden har också ett förråd/klädkammare med möjlighet för mycket förvaring.

Kommunikationer
Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station där pendeln tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4:an/E18 för den som åker bil.

Område
Området expanderar och idag finns det olika restauranger i form av en trevlig pizzeria, Jonas Spis och kanske Solnas bästa sushi. I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och café, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott med trädgårdscafé, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder ett enormt utbud av shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. Idag finns gymmet Nordic Wellness i området och 2020 öppnar Actic gym i två plan med utsikt över Brunnsviken. Till hösten öppnar Marriot hotell samt fler restauranger och caféer. Nyligen har en kemtvätt samt ett bageri öppnat vid torget. Det finns också planer på en livsmedelsbutik. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals idrottshall. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Förening
Brf Orangeriet är en god och stabil föreningen. Föreningen har garageplatser med hiss-access och det finns lediga platser i dagsläget, även laddplatser. Styrelsen har inga planer på att göra några större renoveringar det närmsta året. I varje uppgång finns ett barnvagnsrum. På gården finns det ett gemensamt cykelförråd.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar