Gammelgårdsvägen 23, 1tr

Stora Essingen, Stockholm Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF TORKVINDEN
Om föreningen
Avgift
3 302 kr/mån
Driftkostnad
5 904 kr/år
Pris/m²
65 431 kr/m²

I en av Stora Essingens vackraste fastigheter (med hiss!) ligger denna pärla som omsorgsfullt renoverats till toppskick, men där man samtidigt lyckats bevara en tidstypisk charm & originaldetaljer. Här erbjuds ett tidlöst kök med öppen planlösning mot socialt allrum, ett smakfullt badrum och två bra sovrum. Genomgående för lägenheten är klassiskt vitmålade väggar och gedigna trägolv som tillsammans med en generös takhöjd skapar en härlig rymd. Den yteffektiva planlösningen erbjuder en flexibel disposition, då det rum som idag nyttjas som vardagsrum även kan användas som både ett extra sovrum, arbetsrum eller kanske en lyxig walk-in-closet?

På föreningens trädgård finns en mysig och grönskande uteplats där medlemmarna gemensamt nyttjar utemöbler, parasoll, odlingslådor och grill.

Att bo på Stora Essingen innebär en unik mix av skärgårdskänsla och citypuls. Samtidigt som det är badrocksavstånd ner till närmsta badplats tar det endast ca 12 minuter in till Fridhemsplan med 1:ans buss. Runt hörnet från lägenheten finns både matbutik, caféer, restauranger, busshållplats, skola, dagis, frisör, blomsterbutik och mycket mer. På kort gångavstånd nås även Tvärbanan och vackra promenadstråk utmed Mälarens glittrande vatten.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen