Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Frödingsvägen 2, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Frödingsvägen 2

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 750 000 kr
49 m²
1.5 rum
vån 0,5
2 328 kr/mån
76 531 kr/m²

Här erbjuds du en välplanerad, ljus och trevlig 1,5:a i fantastiska Fredhäll! Här finns ett fräscht och fint kök med diskmaskin och plats för matplats eller chans att göra om till en minitvåa, se alternativ planlösning. Här finns även ett ljust vardagsrum med en sovdel med plats för större säng och klädkammare för förvaring. Lägenheten har också en rymlig hall med plats för goda förvaringsmöjligheter samt skrivbord och ett fräscht badrum. Bostaden är belägen nära den ljuvliga Fredhällsparken och de populära badklipporna. I området finns flera mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populär. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

Ernst Ahlgrens Väg 10, 2tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Ernst Ahlgrens Väg 10, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 595 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2
2 643 kr/mån
87 683 kr/m²

Välkommen till denna fina och optimalt planerade tvåa med en härlig balkong. Här finner du ett ljust och rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Lägenheten erbjuder dig också ett fint kök, ett fräscht badrum samt en bra hall med goda förvaringsmöjligheter. Här finns också charmiga detaljer som fina och vackra fönster och golv. All el i lägenheten är också utbytt och det är framdraget el för att kunna ta bort gasspisen. Här bor du i en stabil och bra förening. Bostaden är belägen nära den ljuvliga Fredhällsparken och de populära badklipporna. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populärt. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. I detta perfekta läge är det nära till både natur och stadspuls!

  • Balkong
Sysslomansgatan 22, 6tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 25 feb kl 14:00

Sysslomansgatan 22, 6tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 250 000 kr
33 m²
2 rum
vån 6
2 173 kr/mån
98 485 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och ljus tvåa med en härlig balkong i högt läge med utsikt över mysiga Sysslomansparken som ger en vacker grönska under sommarhalvåret. Lägenheten erbjuder dig ett ljust vardagsrum med ljusinsläpp från fönster och med utgång mot lägenhetens härliga balkong. Här finns också ett kök med diskmaskin och ett sovrum med plats för säng och fint ljusinsläpp från stort fönster. Lägenheten har också en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i garderober samt ett fräscht badrum med tvättmaskin. I föreningen finns också en härlig takterass och generöst utrustad tvättstuga. Med ypperligt läge på Kungsholmen finns närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Västermalmsgallerian med flertalet matbutiker och affärer finns runt husknuten, samt övrig service så som gym, bank och systembolag m.m. Den härliga strandpromenaden/joggingstråket längs Norr Mälarstrand ligger bara ett par minuter bort med populära restauranger som Mälarpaviljongen och Trattorian

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Essinge Högväg 12, Stora Essingen, Stockholms kommun

Essinge Högväg 12

Lägenhet
Stora Essingen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
2 995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 0
3 236 kr/mån
69 651 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 2 995 000KR! Varmt välkomna till denna trevliga tvåa med fantastisk planlösning i ljuvliga Stora Essingen! Här finns ett stilrent och snyggt kök med diskmaskin, ljust och härligt vardagsrum där du har ett fint hörnfönster. Här finns också ett bra planerat sovrum, ett fint renoverat badrum och en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i garderober. ---Ingår en parkeringsplats till lägenheten samt internet.--- Läget på Stora Essingen kan inte bli så mycket bättre. Från lägenheten är det kort gångavstånd till Essingetorgets serviceutbud, kommunikationer i form av både buss och tvärbana och flertalet härliga badplatser. Med 1:ans buss tar du dig in till Fridhemsplan och många väljer även cykeln in till city.

Creutzgatan 1, Thorildsplan, Stockholms kommun

Creutzgatan 1

Lägenhet
Thorildsplan, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
4 800 000 kr
53 m²
2 rum
2 871 kr/mån
90 566 kr/m²

Mitt på Kungsholmen finns denna underbara och charmiga tvåa som nu kan bli ditt/ert nästa hem! Varmt välkommen in i denna hemtrevliga och härliga tvåa med rymliga rum och ett fantastiskt ljusinsläpp! Även på årets mörkare dagar kommer de stora spröjsade fönstren som stängs med spanjolett, släppa in generöst med ljus. Lägenheten har tidstypiska och genuina detaljer i form av spegeldörrar, trägolv, stucklister och takrosetter. Lägenheten på Creutzgatan 1 är den perfekta kombinationen mellan charm och praktiska lösningar! Bostadsrättsföreningen är välskött och har under de senaste åren renoverat och gjort många förbättringar såsom fasad-och fönsterrenovering. Här finns gemensam tvättstuga, cykel-och barnvagnsrum samt en innergård för medlemmarna att nyttja. Föreningen hyr även ut en lokal som genererar intäkter. Till lägenheten hör ett rymligt förråd. Lägenhetens vardagsrummet ger gott om utrymme för sociala tillställningar med gäster i såväl soffan som runt middagsbordet. Det stora sovrummet med dubbla dörrar in ger dig/er utrymme för att utöka de redan goda förvaringsmöjligheterna eller varför inte göra ditt egna hemmakontor? Denna lägenhet passar dig som är singel såväl som paret. Belägen i ett attraktivt område, nära bekvämligheter och med goda kommunikationer, erbjuder den det bästa av stadslivets puls samtidigt som den ger dig en fristad att komma hem till. Missa inte chansen att bo i denna ljust strålande pärla mitt på Kungsholmen!

Visar alla 5