Brattåsstigen 8

Surte, Ale Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
11 av 11, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Ekbacken 8 i Surte
Om föreningen
Avgift
4 080 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
47 297 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas du av en magisk utsikt!

Varmt välkomna till ett av de bästa lägena i Surte. Här erbjuds en bostad utöver det vanliga där man njuter av ett insynsfritt läge kombinerat med frontläge mot älven och vidsträckt utsikt.
Brf Ekbacken 8 stod klart 2018 utrustad med 20 stycken exklusiva treor. Nu har vi fått äran att förmedla en lägenhet på våning 11 av 11, med fantastisk utsikt i tre väderstreck.

Här disponerar du en yta om 74 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Lägenheten har ett rymligt Master bedroom med en intilliggande walk-in closet samt ett mindre sovrum, som passar perfekt för ett kontor/ barn rum.
Både i vardagsrum och sovrum har du fönster som ger oslagbar utsikt och ljusinsläpp över varje kvadratmeter. Mellan kök och vardagsrum råder eftertraktad, öppen planlösning - perfekt vid sociala sammanhang och familjära tillställningar. Bostaden består av eleganta och lyxiga materialval som har valts med omsorg. Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna pärla!

Bostaden är mycket trevligt beläget med närhet till det bästa Surte har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på det omgivande området! Härlig natur ligger endast ett stenkast bort och du promenerar bekvämt till pendelstation, centrum, skola och förskola. Skulle ni någon gång mot förmodan, vilja lämna Surte tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer där ni är inne i centrala Göteborg på ca 14 minuter med pendeltåget.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ale

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.