Mäklare Angela Eriksson

Angela Eriksson

Om mig

Min ambition som mäklare är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån dina behov, bostad och läge. Även lyfta fram det unika i varje hem och aktivt sälja känslan av att leva och bo just där. Mitt mål efter avslutat samarbete är att ni utan tvekan skall kunna rekommendera mig vidare till era grannar, vänner och bekanta. Du är varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om hur vi tillsammans skall skapa dom bästa förutsättningarna. T 070-354 87 53 [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövkulleskogen 50, Gunnilse, Göteborgs kommun
  • Sön 10 mar kl 11:00
Lövkulleskogen 50, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 2
Lövkulleskogen 50, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 3

Lövkulleskogen 50

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
4 195 000 kr
110 + 70 m²
5 rum
1 617 m² tomt

Strax utanför centrala Göteborg ligger denna villa inbäddad i idyllisk natur med en fastighet på 1617 kvm. Huset är beläget i hjärtat av Gunnilse och har en stor, härlig insynsskyddad trädgård där gräsmattorna övergår direkt i lummig lövskog fylld med vitsippor och liljekonvalj. Runt knuten växer hallon och smultron och i skogen en bit bort hittar ni blåbär, lingon och svamp. På tomten finns även en carport, ett minireningsverk och den egna brunnen. Bostaden är placerad på lagom avstånd från grannar och här infinner sig lugnet så fort du kommer hem. Boendet är en mysig 1-plansvilla med stor inredd källare. Huset totalrenoverades invändigt 2015 och inger nu en mycket härlig, ombonad känsla med fördelar som braskamin i vardagsrummet, kök med öppen planlösning, och 4 sovrum i varierande storlek. Badrum finns både uppe och nere och på källarplan finner du också tvättstuga samt pannrum. Den vackra murstocken är original från 1945. I samband med renoveringen gjordes även större delen av bottenplattan om och vinden inreddes till ett rymligt förråd. Ett ytterligare större förrådsutrymme med egen ingång finns i krypgrunden bredvid den inredda källaren. På Lövkulleskogen är alla årstider lika vackra och i trädgården kan man välja mellan flertalet uteplatser där man kan grilla, fika eller bara njuta av solen och fågelkvittret. I närområdet finns mataffär, Lerjedalens golfklubb, skola och förskola, pizzerior och bensinstationer. Det är också nära till flera badsjöar och ett större naturreservat med många vackra vandringsleder och naturstigar. Från hållplatsen, 10 minuters promenad från huset, tar ni er till Göteborg på ca 24 minuter med buss. Perfekt för er som vill bo nära både staden och naturen!

  • Premium
  • Uteplats
Kryddhyllan 164 , Angered, Göteborgs kommun
  • Tis 5 mar kl 17:00

Kryddhyllan 164

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
2 495 000 kr
116 m²
5 rum
7 500 kr/mån
21 509 kr/m²

Nytt sänkt pris! Varmt välkomna till detta idealiska boende - ett välplanerat och modernt bostadsrätts radhus i två plan med fräscha ytskikt. Här njuter ni av hög standard och husets fem rum och kök erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Entréplanet erbjuder hall, kök, badrum, tvättstuga, vardagsrum samt ett inglasat uterum. En trappa upp finner ni tre sovrum, badrum och ett rymligt allrum som går att av göra till ytterligare ett sovrum. På Kryddhyllan bor ni med bekvämt avstånd till allt - matbutiker, skolor, lekparker och grönområden. Området har bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till Angered centrum. Tar ni bilen når ni centrala Göteborg på mindre än 15 minuter. Anmäl ert intresse redan idag eller ring för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Brase-Emmas väg 23, Öjersjö, Partille kommun
  • Borttagen före visning
Brase-Emmas väg 23, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Brase-Emmas väg 23, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Brase-Emmas väg 23

Villa
Öjersjö, Partille kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partille
8 995 000 kr
149,5 m²
6 rum
554 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Bergums Prästgårdsväg  46, Olofstorp, Göteborgs kommun

Bergums Prästgårdsväg 46

Tomt
Olofstorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
1 700 000 kr
730 m² tomt

Unik chans till en tomt mitt i hjärtat av Olofstorp! I attraktiva Olofstorp har vi glädjen att förmedla en plan tomt om 730m² som ligger ljust, fint och i vacker natur. Nu har du möjligheten att förverkliga dina husdrömmar och bo i en vacker miljö, där ni kan njuta av ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Tomten ligger inom detaljplan (se avstyckningsplan under dokument) och är inte bunden till någon specifik husleverantör vilket ger er fria händer att själva välja hur ert drömboende ska se ut. Exempel på hus som passar bra på tomten är välplanerade 1 1/2 plans villan Optimal 152 från LB- hus, se bildexempel i annonsen. Eller varför inte trevliga villan Optimal 168 . Kostnadskalkyler finner du längre ner i annonsen. Vill ni kika på annan husmodell tillsammans med LB-hus, så kontakta gärna Adam Kruse på 070-601 21 63 säljare på LB-hus. Utgångspriset för tomten är 1,700,000 kr och säljes med budgivning, vilket kan göra att totalpriset i kalkylen ökar. Olofstorp är ett otroligt familjärt och mysigt område med närhet till såväl badsjö och natur som till mataffär, skola och kommunikation. Med god grannsamverkan och boende i varierande åldrar i området skapas en härlig miljö där grannar glatt hejar på varandra. Knappa 2 mil utanför Göteborg och ni tar er enkelt med buss X3 till Göteborgs centrala delar på 30 minuter. Lerum med dess stora serviceutbud och tågstation nås med bil på 10 minuter. Välkomna att kontakta mäklare vid frågor eller funderingar, samt för att boka tid för visning av tomten!

Visar alla 4