Mäklare Angela Eriksson

Angela Eriksson

Om mig

Min ambition som mäklare är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån dina behov, bostad och läge. Även lyfta fram det unika i varje hem och aktivt sälja känslan av att leva och bo just där. Mitt mål efter avslutat samarbete är att ni utan tvekan skall kunna rekommendera mig vidare till era grannar, vänner och bekanta. Du är varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om hur vi tillsammans skall skapa dom bästa förutsättningarna. T 070-354 87 53 [email protected]

Mäklarens försäljningar
Fyrklövergatan 159, Nödinge, Ale kommun

Fyrklövergatan 159

Radhus
Nödinge, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale

3 595 000 kr

113 m²

5 rum

174 m² tomt

Här finner ni ett mysigt radhus i barnvänligt område och med närhet till både skola/förskola, service och pendelstation, vad mer kan önskas? Välplanerad bostad med sällskapsytorna på entréplan och två härliga uteplatser på både fram och baksida. På bostadens andra våning finner du tre sovrum i varierande storlek och badrum. I detta radhus har säljarna även valt att inreda den tredje våningen till ytterligare ett rum/sovrum i ljusa färger. Hela bostaden är i gott skick och det är bara att flytta in och njuta. Från bostaden har du gångavstånd till bland annat skola, förskola, bibliotek och Ale Kulturrum. Varför inte ta en trevlig golfrunda på Backa Säteri golf, eller en glass medan du njuter av den härliga omgivningen. Även barnvänliga Vimmersjön med både sandstrand, brygga, grillplats och en stor gräsplan för brännboll och andra utomhusaktiviteter finner du inom kort avstånd från bostaden. Ale Torg med all tänkbar handel, service och pendelstation finner du bara en kort promenad från barnvänliga Fyrklövergatan. Via pendeltåg och bil tar du dig till Göteborgs centrum på endast 20 minuter.

  • Uteplats
Stommavägen 35A, Gunnilse, Göteborgs kommun

Stommavägen 35A

Tomt
Gunnilse, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partille

1 595 000 kr

1 124 m² tomt

Gillar ni tanken av nybyggt, själva kunna bestämma och göra de val som är viktigast för er samt bo i ett område med fantastisk grannsamverkan? I populära Gunnilse har vi glädjen att förmedla en tomt om 1124m² som ligger i vacker natur. Nu har du möjligheten att förverkliga dina husdrömmar och få möjligheten att bo i en vacker miljö i hjärtat av Gunnilse. Nybyggda hus är även befriade från fastighetsskatt i 15 år. Ett ekonomismart boende med alla rätt! Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör, men rekommenderar er att kontakta (Tommy Gillberg ) på Trivselhus på 0704-499915. Där ni har möjlighet att kika på alla deras husmodeller tillsammans med Trivselhus om så önskas.

  • Plus
HÖGA 2:16 , Hålanda, Ale kommun

HÖGA 2:16

Tomt
Hålanda, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale

700 000 kr

4 465 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en naturskönt belägen tomt i Hålanda om hela 4 465 kvm. Förhandsbesked finns för nybyggnation av enbostadshus och garage, se bifogade dokument. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan här utformar du själv ditt drömhus helt enligt dina önskemål. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 3