Torbjörnsgatan 14

Svartbäcken, Uppsala Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85,8 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
BRF Torbjörn
Om föreningen
Avgift
3 751 kr/mån
Driftkostnad
7 512 kr/år
Pris/m²
32 051 kr/m²
Antal besök
2 907
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till en väldigt trevlig trerummare med luft, rymd och generösa ytor för familj och vänner. Läget högst upp i huset ger ett fantastiskt fint ljusinflöde och litet extra avskildhet. På den stora balkongen har du trädkronorna utanför.

Boarean om 86 kvm fördelas över en riktigt stor hall med garderober och klädkammare, ett välutrustat kök med stor matplats, ett vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matrumsmöbel, två bra sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och fönster. I öppningen mellan kök och vardagsrum finns ett glasat parti där ljuset från köksfönstret kan smita in också i vardagsrummet. Det ger en luftig känsla - öppen planlösning men ändå inte. Lägenheten har bra förvaringsutrymmen i garderober och klädkammare. Dessutom finns två förråd anvisade till lägenheten.

Brf Torbjörn har en mycket välordnad ekonomi och en belåning om endast 1.370/kvm (årsredovisning 2019). I föreningen finns tre tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och en föreningslokal med pentry och pingisbord samt en träningslokal. Smart digital bokning av bl a tvättstuga och samlingslokal. Föreningen har också en mycket uppskattad utemiljö med fruktträd, bärbuskar, blommor, flera uteplatser med grillmöjligheter samt två stora lekplatser för de små. Läs gärna mer på föreningens hemsida: brftorbjorn.se

På Torbjörnsgatan bor man med Uppsalas citykärna inom promenad- och cykelavstånd. Alldeles i närheten ligger Torbjörns Torg och här finns livsmedelsaffär med generösa öppettider, ett konditori och allehanda service. I närområdet hittar ni också flera restauranger. På några minuters gångavstånd ligger Fyrishovs sport- och simanläggning med äventyrsbad, Friskis & Svettis, restaurang, bowlinghall och olika sportevenemang. När man vill ut i friska luften så beger man sig till friluftsområdet Röbo där det erbjuds fina motionsspår och utegym.

I Svartbäcken är det lätt att trivas!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 28
  feb
  Idag
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
 • 1
  mar
  Imorgon
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.