Verkstadsgatan 7F

Teg, Umeå kommun Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Verkstan 1
Om föreningen
Avgift
4 752 kr/mån
Driftkostnad
9 590 kr/år
Pris/m²
43 931 kr/m²

Nytt pris! Varmt välkommen till denna mycket välplanerade trea på 86,5 kvm på kvarteret Verkstan som erbjuder något utöver det vanliga. Lägenheten har en genomgående hög standard med fina materialval och de vackra gråa fönstren sätter extra karaktär på bostaden. Lägenheten är öppen och ljus i sin disposition med målade väggar i grå ton. Bostaden karaktäriseras av de öppna och sociala ytorna mellan kök och vardagsrum med generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier i öster och väster med utgång till stor balkong med härlig kvällssol. Här disponeras de två välplanerade sovrummen på varsin sida om kök och vardagsrum och det ena sovrummet förses med egen klädkammare.

Det rymliga badrummet är helkaklat i sobra färger och försett med tvättmaskin och torktumlare. Här finns också komfortgolvvärme. Lägenheten har genomgående bra förvaringsmöjligheter i form av skjutgarderob, garderober, klädkammare samt förråd.

Huskropparna går i varma inbjudande toner med fina trädetaljer och mörkmarkerade fönster och balkonger vilket ger huset en vacker och stilfull karaktär. Innergården planeras lummig med fina planteringar, ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här finner du ett Orangeri, gemensam relax och övernattningslägenhet. Cykelparkeringar på gården och garage under huset, med hiss. Är du nyfiken på lite fler bilder och läsa mer om kvarteret gå gärna in på; https://bostad.skanska.se/sok-bostad/umea-verkstan.

Teg är området med närhet till centrumkärnan och dess kompletta utbud samtidigt som älven och naturen ligger inom nära räckhåll, en underbar kontrast och kombination. I området finns förskola/skola, matbutik, träningsanläggning samt busskommunikationer. Här bor ni också nära Avion samt Umeå Airport.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Umeå

Kontakta mäklaren

Malin Persson

MOHV Umeå
Mäklare Malin Persson, MOHV Umeå
0766-22 11 37