MOHV Umeå

MOHV Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Älvans väg 112, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
  • Mån 5 aug kl 13:00
Älvans väg 112, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun, bild 2
Älvans väg 112, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun, bild 3

Älvans väg 112

Lägenhet
Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 550 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/4
5 261 kr/mån
22 794 kr/m²

Högst upp i huset välkomnar denna rymliga, stilrena och mysiga tvåa om hela 68 kvm. Den välplanerade lägenheten har tilltalande planlösning, enhetliga golv, är genomgående ljus och har ett modernt renoverat kök. Generös klädkammare och balkong med härlig kvällssol sätter guldkant på boendet! Trevlig förening med fina gemensamma utrymmen som bastu med relax, gym, övernattningslägenhet, samlingslokal och cykelförråd. Parkeringsplats med motorvärmarstolpe och carport finns lediga. Föreningen är mycket trivsam och stabil med en avgift där allt ingår, vilket bidrar till en trygg och harmonisk boendemiljö. Med Stora Coop ett stenkast bort, bra bussförbindelser och cykelavstånd till både universitetet och Norrlands universitetssjukhus, nära till två stora gymkedjor, utmärkta förskolor och skolor har du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom finns det fantastiska motionsspår och naturnära aktiviteter runt Nydalasjön, perfekt för den som uppskattar friluftsliv. MAILA ELLER RING MÄKLAREN FÖR MER INFO OCH PRIVATVISNING! 0702805115 / [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rågången 2A, Berghem, Umeå kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30
Rågången 2A, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Rågången 2A, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Rågången 2A

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 095 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1
4 088 kr/mån
29 716 kr/m²

Låt dig omslutas av den varma och inbjudande atmosfären i denna charmiga och hemtrevliga 3:a på Rågången 2A. Fina ytskikt, renoverade under årent lopp skapar en trivsam känsla som du genast kommer att älska. De två sovrummen erbjuder gott om plats för både vila och avkoppling och det ljusa och fina badrummet ger en fräsch start på dagen. Den trevliga planlösningen gör det enkelt att skapa en personlig inredning och möblering. Vardagsrummet bjuder in till umgänge och sociala stunder och köket ger dig goda möjligheter att laga mat och bjuda på middagar med vänner och familj. En extra bonus är den härliga balkongen! Här kan du njuta av en kopp kaffe i förmiddagssolen eller koppla av med en god bok och tända ljus under kvällen. Rågången 2A är inte bara en fin lägenhet, det är också en del av en mycket stabil och trygg förening med många bekvämligheter. Du har tillgång till två gemensamma tvättstugor, cykelrum, hobbyrum och en mysig innergård som perfekt passar för grillkvällar och umgänge med grannarna. Läget på Berghem är perfekt för dig som vill ha nära till allt. Med cykelavstånd till både Norrlands universitetssjukhus och Umeå Universitet, samt närhet till matbutik, skolor och kommunikationer, kan du lämna bilen hemma och njuta av ett bekvämt och praktiskt liv. Berghem är ett populärt område med en härlig atmosfär och nära till vackra grönområden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Målargränd 3J, Teg, Umeå kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Målargränd 3J, Teg, Umeå kommun, bild 2
Målargränd 3J, Teg, Umeå kommun, bild 3

Målargränd 3J

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 995 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 750 kr/mån
30 930 kr/m²

Äntligen! En fantastisk tvåa i den eftertraktade södra sidan av älven. Denna lägenhet erbjuder ljusa, öppna och välplanerade kvadratmeter som ger en känsla av rymd och trivsel. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med ljusa väggar och gott om garderober, samt ett helkaklat badrum med tvättpelare, är detta ett hem att trivas i. Uteplatsen är perfekt för morgonkaffet eller en avslappnande stund på kvällen. Föreningen är mycket stabil och har god ekonomi med låg avgift. Här finns en trevlig innergård, lediga parkeringsplatser både med och utan motorvärmare, samt ett rymligt förråd. Du bor nära älvens vackra omgivningar och promenadstråk, stadens puls och Avion shoppingcenter med IKEA. I området finns mataffär och service samt goda bussförbindelser. Varmt välkommen att boka din visning via vår hemsida.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sandbackavägen 30V, Sandbacka, Umeå kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Sandbackavägen 30V, Sandbacka, Umeå kommun, bild 2
Sandbackavägen 30V, Sandbacka, Umeå kommun, bild 3

Sandbackavägen 30V

Radhus
Sandbacka, Umeå kommun
MOHV Umeå
3 495 000 kr
111 + 55 m²
5 rum
146 m² tomt

Radhus i tre plan på mycket barnvänliga Sandbacka med altan i söderläge. Radhuset är rymligt med hall, 3 sovrum med möjlighet till fler sovrum fördelat på alla tre plan, renoverat kök, tvättstuga, vardagsrum, gillestuga och fina förvaringsmöjligheter. Entré med uteplats och morgonsol, baksida trädgård med stor altan och sol hela dagen/kvällen. Garage med tillhörande förråd i länga. Här bor ni barnvänligt nära skog/natur, förskola/skola, matbutik, motionsspår, träningsanläggning och bussförbindelser. Cykelavstånd till centrumkärnan, Universitet och Nus. Samfällighetsförening med bra ekonomi som ansvarar för yttertak, fasader, garage, fjärrvärmeanläggning etc. Generellt har samfälligheten ett större ansvar och därmed åtagande än många andra samfälligheter. Varmt välkommen att boka din visning!

  • Premium
Kronovägen 11E, Teg, Umeå kommun
Kronovägen 11E, Teg, Umeå kommun, bild 2
Kronovägen 11E, Teg, Umeå kommun, bild 3

Kronovägen 11E

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 595 000 kr
39 m²
2 rum
3 044 kr/mån
40 897 kr/m²

Välkommen tlll denna trivsamma tvåa i markplan med egen entré och även en egen uteplats på fint hörnläge mot grönområde! Lägenheten är väl omhändertagen och upplevs som i nyskick med genomgående parkettgolv i ek, stora fönsterpartier och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig rymd och neutrala ljusa ytskikt skapar en bra helhetskänsla. Här inbjuds ni till hall med möjlighet till avhängning, kök-matplats och sällskapsdel i en öppen och välkomnande planlösning, rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin samt sovrum med skjutdörrsgarderob till förvaring. Här bor ni nära Tegs centrum, och Söderslätts handelsområde med både Ikea och Avion med dess utbud. närhet till matbutiker, bensinstation, restauranger, ishallen och enbart ett stenkast från älven och den fina strandpromenaden. Gång- och cykelavstånd till citykärnan samt goda bussförbindelser till Umeå universitet och Nus. Missa inte chansen att förvärva denna pärla till lägenhet, varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Soldatvägen 2, Holmsund, Umeå kommun
  • Mån 29 jul kl 15:30
Soldatvägen 2, Holmsund, Umeå kommun, bild 2
Soldatvägen 2, Holmsund, Umeå kommun, bild 3

Soldatvägen 2

Villa
Holmsund, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 995 000 kr
86 + 100 m²
4 rum
689 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i ett idylliskt gavelläge på ett fridfullt kvarter i skärgårdsorten Holmsund. På entréplanet möts du av en rymlig hall som leder vidare till ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till ett härligt uterum. Här finns också ett kök med matplats, ett renoverat badrum och tre sovrum. I källaren hittar du ett praktiskt hobbyrum med 3-fasuttag, en tvättstuga, pannrum och två inredda rum som kan användas efter dina behov. Den vackert uppvuxna tomten är en grönskande oas med blommor, bärbuskar, rabarber och hallon – en perfekt plats att njuta av skärgårdslivet. Bergvärme ger låga driftkostnader. Här bor man med närhet till förskolor och skolor som Skärgårdsskolan F-3 och Storsjöskolan 4-9 vilket gör det till ett perfekt hem för familjer. Aquaarena och Storsjöhallen med upplevelsebad och simhall ligger också nära. För båtälskare finns möjlighet till båtplats i Patholmsviken, och du har även cykelavstånd till golfbana, pulkbacke och välsorterad mataffär Coop. Varmt välkommen att boka din visning!

  • Premium
Slädvägen 7, Berghem, Umeå kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Slädvägen 7, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Slädvägen 7, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Slädvägen 7

Villa
Berghem, Umeå kommun
MOHV Umeå
5 295 000 kr
112 + 75 m²
5 rum
1 168 m² tomt

Mitt i hjärtat av Berghems omtyckta och barnvänliga kvarter finner du denna charmiga 50-talsvilla med ett idylliskt och skyddat läge. Här erbjuds en perfekt kombination av central närhet och en lugn, avskild atmosfär – ett idealiskt hem för sig som vill ha allt inom räckhåll. När du stiger in på entréplanet möts du av ett trivsamt kök med plats för ett matbord och ett praktiskt skafferi. I anslutning ligger ett sovrum, ett generöst vardagsrum med en stämningsfull kamin och ett trevlig matsalsrum som inbjuder till middagar med familj och vänner. Här finns också ett badrum. På övre planet finner du två sovrum varav det ena med balkong, en praktisk toalett och flera smarta förvaringsutrymmen som gör vardagen smidig och organiserad. På källarplanet finns det extra förvaringsutrymmen, tvättstuga, matkällare, pannrum och torkrum – alla detaljer som underlättar och förgyller vardagen. Den lummiga trädgården är en oas för avkoppling och lek. Perfekt för fikastunder i uterummet och på altanen under sommarens varma dagar. I trädgården finns vackra planteringar med blommor, buskar och träd samt en vattenbrunn för bevattning. Här finns även en friggebod med bakugn, cykelbod, förråd och garage med carport. Bergvärme ger låg drift! Välkommen till ditt nya drömhem!

  • Premium
Älvans väg 86, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
  • Tis 30 jul kl 16:45
Älvans väg 86, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun, bild 2
Älvans väg 86, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun, bild 3

Älvans väg 86

Lägenhet
Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 395 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2
4 460 kr/mån
27 087 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade tvåa på natursköna Tomtebo. Hela lägenheten andas ljus och värme. Här möts man av en hall som ger en inbjudande känsla från första stund. Fina materialval och en smart planlösning skapar både rymd och funktionalitet. Det charmiga köket erbjuder gott om plats för förvaring och matlagning. Generöst vardagsrum med utgång till härlig balkong i västerläge. Helkaklat rymligt badrum med våtrumsgolv. På det privata planet finner man ett sovrum med tillhörande klädkammare. Kattnätet borttages vid tillträde om köparen önskar Uppskattad förening där allt ingår i avgiften! I föreningen finns samlingslokal, bastu med relax, gym, uppskattat hobbyrum med tre sektioner: Målning, pyssel och träslöjd! Föreningen erbjuder även övernattningslägenhet (3 rok). 4 st tvättstugor, grovtvättstuga samt skyddsrum. Här bor du i ett av Tomtebos trevligaste kvarter med fin och uppvuxen innergård nära Umeå Universitet, NUS, livsmedelsbutik samt härlig natur med skog och bad kring Nydalasjön! Varmt välkommen att boka din visning redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stenmarksvägen 1B, Haga, Umeå kommun
  • Tis 30 jul kl 17:45
Stenmarksvägen 1B, Haga, Umeå kommun, bild 2
Stenmarksvägen 1B, Haga, Umeå kommun, bild 3

Stenmarksvägen 1B

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 945 kr/mån
33 250 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare som utstrålar charm och karaktär. Här möts du av en inbjudande hall som leder dig vidare in i lägenheten. Vardagsrummet har generöst med ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och har gott om plats för soffgrupp och annat möblemang. Intill vardagsrummet finns matplatsen och även här får man in generöst med ljus från de stora fönstren. Den höga takhöjden och de ljusa väggarna skapar en luftig känsla som får rummet att kännas extra rymligt. Köket är funktionellt och här finns gott om arbetsytor och förvaringsutrymme. Sovrummet är rofyllt och har plats för en dubbelsäng och här finns en skjutdörrsgarderob med spegelglas. Från vardagsrummet når man balkongen i västerläge med eftermiddag- och kvällssol. Helkaklat badrum med dusch. Lägenheten är belägen i ett attraktivt område nära centrum, vilket ger dig tillgång till stadens puls. Här bor du nära till allt, shopping, restauranger, kaféer och kultur. Dessutom finns det goda kommunikationer och närhet till universitetet, vilket gör det till en perfekt boende för både studenter och yrkesverksamma. Boka din visning redan idag. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Norra Ersmarksgatan 28B, Haga, Umeå kommun
Norra Ersmarksgatan 28B, Haga, Umeå kommun, bild 2
Norra Ersmarksgatan 28B, Haga, Umeå kommun, bild 3

Norra Ersmarksgatan 28B

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 275 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1
5 415 kr/mån
32 042 kr/m²

Välkommen in till denna mysiga 3:a belägen endast en halvtrapp upp i huset. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och fina trägolv, vilket ger en bra helhetskänsla till boendet. Lägg därtill ett renoverat och utbyggt badrum med tvättmöjligheter samt ett renoverat kök så har du här din nya drömlägenhet! Dispositionen är ljus, trivsam och välplanerad och gör det enkelt att trivas. Norra Ersmarksgatan 28B ligger i ett omtyckt äldre område nära stadens puls. Här får du en smak av charm samtidigt som du har enkel tillgång till stadens alla bekvämligheter. Det är den perfekta kombinationen av det traditionella och det moderna. Här bor du med gångavstånd till fina grönskande park- och skogsområden, matbutik, träningsanläggning, förskola/skola och busskommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 110B, Öst på stan, Umeå kommun
  • Tis 30 jul kl 12:00
Storgatan 110B, Öst på stan, Umeå kommun, bild 2
Storgatan 110B, Öst på stan, Umeå kommun, bild 3

Storgatan 110B

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 495 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/2
3 094 kr/mån
38 333 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa, perfekt belägen bara några minuters promenad till universitet och sjukhuset! Denna välplanerade lägenhet på 39 kvm erbjuder en härlig uteplats i bästa sydvästläge, där du kan njuta av eftermiddag- och kvällssolen. Lägenheten har en rymlig hall med klinkergolv, en praktisk klädkammare och ett förråd. Det generösa badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär och ger direkt tillgång till uteplatsen. Sovrummet har plats för en större säng och erbjuder gott om förvaring. Genomgående vattenburen golvvärme ger extra komfort i hela bostaden. Här bor du även nära tågstationen och stadens puls, med ett brett utbud av restauranger, shopping och nöjen inom räckhåll. Varmt välkommen att boka din visning! .

  • Premium
  • Uteplats
Blomvägen 14, Obbola, Umeå kommun
  • Mån 29 jul kl 13:00
Blomvägen 14, Obbola, Umeå kommun, bild 2
Blomvägen 14, Obbola, Umeå kommun, bild 3

Blomvägen 14

Villa
Obbola, Umeå kommun
MOHV Umeå
4 495 000 kr
195 + 70 m²
6 rum
777 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa som ligger bara ett stenkast från havet! Här bor du i en lugn och idyllisk miljö med den kulturskyddade Byviken och dess charmiga röda fiskebodar bara 200 meter bort. Perfekt för morgonpromenader och kvällsdopp! Huset har nyligen renoverats och erbjuder ett toppmodernt kök från 2022, rymliga och ljusa rum med gedigna trägolv, nytt plåttak samt en energieffektiv bergvärmeinstallation som ger låga driftkostnader och med det härliga betyget B i energideklarationen. Med en boarea på 195 kvm finns det gott om plats för både familj och vänner. Den stora tomten och dubbelgaraget ger plats för alla dina hobbyer och aktiviteter. Närheten till Umeå Segelbåtsklubb och en härlig badstrand gör detta hem till ett paradis för dig som älskar vattenaktiviteter. Och under sommaren kan du njuta av färska fiskrätter från Salteriet, bara en kort promenad bort. Här finns allt du behöver för en harmonisk och bekväm livsstil. Välkommen hem till ditt nya paradis vid havet!

  • Premium
  • Energieffektiv
Paletåvägen 66, Röbäck, Umeå kommun
  • Mån 29 jul kl 12:00
Paletåvägen 66, Röbäck, Umeå kommun, bild 2
Paletåvägen 66, Röbäck, Umeå kommun, bild 3

Paletåvägen 66

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/2
4 892 kr/mån
18 106 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem i hjärtat av Röbäck – en förtjusande tvårumslägenhet på 66 kvadratmeter som bara väntar på dig! När du stiger in i denna ljusa och rymliga lägenhet, kommer du att märka hur väl den kombinerar smarta lösningar med en hemtrevlig atmosfär. Du kommer genast att älska den charmiga uteplatsen, perfekt för morgonkaffet. Lägenheten har ett vardagsrum som erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar, samt ett stort matbord för framtida middagar. Köket är ljust och modernt, med vita skåpluckor, vitvaror som diskmaskin och hel kyl och frys, samt rikligt med arbetsyta – perfekt för dig som älskar att laga mat eller bara vill ha en smidig frukostplats. Sovrummet är i bra storlek, med mjuka tapeter och en rogivande utsikt som garanterar lugna nätter. Det finns gott om plats för förvaring av både kläder och skor. Badrummet är utrustat med allt du behöver för att starta dagen på bästa sätt. Som boende här får du även tillgång till lyxiga bekvämligheter som bastu, gym och en vallabod – verkligen en förening som tänker på sina medlemmar! Röbäck erbjuder dessutom utmärkta kommunikationer och ligger bara en kort resa från stadens puls. Missa inte chansen att se detta underbara hem. Kom förbi på nästa visning – det kan bli kärlek vid första ögonkastet!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Östermalmsgatan 34A, Öst på stan, Umeå kommun

Östermalmsgatan 34A

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 575 000 kr
44 m²
1 rum
vån 6
4 213 kr/mån
35 795 kr/m²

Ett stenkast från Universitetet erbjuds denna charmfulla etta med optimalt och insynsskyddat läge Öst på stan med en helt makalös utsikt över Umeå stad! Lägenheten disponerar ett rymligt och luftigt lättmöblerat allrum/vardagsrum med plats för säng, soffa och övrig möblering. Separat rymligt kök med plats för köksbord, klassisk vit inredning med utgång till insynsskyddad balkong med sol på förmiddagen och eftermiddagen. Rymligt delvis kaklat badrum och hall med plats för avhängning i hatthylla och ytterligare förvaring i praktisk klädkammare. Här bor du mycket nära Universitet, sjukhus och IKSU samtidigt på lugnt område nära fantastiska älvspromenaden med dess fina promenadstråk. Gångavstånd till Universitetet och centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sandhallavägen 5C, null, Umeå kommun
Sandhallavägen 5C, null, Umeå kommun, bild 2
Sandhallavägen 5C, null, Umeå kommun, bild 3

Sandhallavägen 5C

Lägenhet
Umeå kommun
MOHV Umeå
1 750 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 337 kr/mån
28 226 kr/m²

Välkommen till en smart tvårumslägenhet på Sandhallavägen, med en imponerande, västerorienterad och inglasad balkong som bjuder på en vy över den lummiga innergården tillhörande bostadsrättsföreningen. Belägen på tredje våningen, erbjuder denna bostad en välplanerad layout inklusive en rymlig entré med inbyggda garderober för smart förvaring. Badrummet är fullständigt kaklat med klinker på golvet och renoverades år 2003, parallellt med en stamrenovering i föreningen. Köket är separat och tillräckligt stort för att rymma en matplats. Vardagsrummet är stort och flexibelt när det kommer till möblering, med en dörr som leder ut till balkongen. Sovrummet har gott om plats för en stor säng och ytterligare möblemang, och är även det försedd med inbyggda garderober. Lägenhetens läge är optimalt med kort avstånd till livsmedelsaffär, gym, löparspår och endast en kvarts promenad från Umeås stadskärna, som är fylld med restauranger, nattliv och shoppingmöjligheter. Bostadsrättsföreningen sköts exemplariskt med god ekonomi och tillhandahåller förstklassiga bekvämligheter inklusive en modern tvättstuga, gym, bastu, samt samlingslokaler och gästrum. Parkeringsmöjligheter finns för alla boende.

  • Premium
  • Balkong
Orienteringsstigen 6C, Berghem, Umeå kommun
  • Idag kl 13:30
Orienteringsstigen 6C, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Orienteringsstigen 6C, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Orienteringsstigen 6C

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 195 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
4 130 kr/mån
35 984 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare på eftertraktade Berghem, perfekt för dig som söker en mix av stil och bekvämlighet. Med sina luftiga 260 cm i takhöjd och fönster som släpper in gott om dagsljus, erbjuder denna lägenhet en ljus och inbjudande atmosfär från stund ett. Steget in genom dörren tar dig till en rymlig hall med skandinaviska parkettgolv som leder rakt in i köket. Här har varje måltid potential att bli en fest – köket är fullproppat med finesser, från de höga skåpen i vacker ek till de eleganta grå bänkskivorna och det stilrena kaklet. Och ja, här finns all modern utrustning du kan önska, inklusive inbyggda vitvaror i rostfritt stål samt diskmaskin. Burspråket är en särskild pärla i detta kök, där du kan arrangera mysiga middagar för sex personer medan ni njuter av utsikten. Och när det är dags att koppla av, glid bara vidare in i det rymliga vardagsrummet där plats finns för både en stor matgrupp och en skön loungehörna. Med direkt access till en solig balkong i sydvästläge är det enkelt att få till den där perfekta balansen mellan inne och ute. Sovrummet är en lugn tillflyktsort med smart förvaring bakom eleganta skjutdörrar och ett badrum som kombinerar stil med funktion. Denna lägenhet är inte bara en plats att bo på, det är ett hem att älska – en plats där varje detalj är tänkt för att göra livet lite ljusare och mycket mer bekvämt.

  • Premium
  • Balkong
Bölevägen 30, Teg, Umeå kommun
  • Tis 30 jul kl 18:45
Bölevägen 30, Teg, Umeå kommun, bild 2
Bölevägen 30, Teg, Umeå kommun, bild 3

Bölevägen 30

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
5 405 kr/mån
28 311 kr/m²

Här välkomnas du till en charmig och renoverad trea som är inredd med genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Lägenheten karaktäriseras av ett generöst ljusinsläpp och med en takhöjd utöver det vanliga! Vardagsrummet är lättmöblerat med utgång till balkong i söder, rymligt vitt kök i original med plats för ett matbord, två sovrum på vardera sida om lägenheten, helrenoverat kaklat badrum och stor hall med två garderober. Möjlighet till motorvärmarplats finns. Här bor du med närhet till älven med fina promenadstråk, citykärnan, matbutik, Avion, busskommunikationer samt förskola/skola. Välkommen att boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
Skärvstensgatan 22, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 22

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 750 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/6
3 618 kr/mån
36 458 kr/m²

Välplanerad tvåa i modernt utförande och perfekt läge nära Universitetet, NUS, mataffärer, gym och vackra Nydalasjön. Lägenheten har genomgående hög standard, stilrent inrett kök med bra maskinell utrustning och öppen planlösning mot vardagsrummet. Helkaklat badrum med egen tvättutrustning och mysigt sovrum med bra förvaring. Stor inglasad balkong i underbart söderläge sätter guldkant på boendet! På Mariehöjd, Umeås mest expansiva område bor du bekvämt med all service du behöver och god kommunikation till centrumkärnans och dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Verkstadsgatan 7A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
7 895 000 kr
129,5 m²
4 rum
vån 5/5
6 797 kr/mån
60 965 kr/m²

Välkomna att ”kliva in” till denna underbara och representativa bostad, högst upp i huset med två terrasser – modern och stilfull, en drömlägenhet om fyra rum och kök med en slående takhöjd upp i nock på 3,7! Lägenheten är öppen och ljus i sin disposition med sobra färgval, genomgående hög materialstandard och vackra mörkmarkerade fönster vilket sätter extra karaktär på bostaden. De sociala ytorna, kök och vardagsrum har en öppen härlig planlösning, en kamin centralt placerad samt flertalet fönsterpartier i väster och öster med utgång till en av terrasserna med härlig kvällssol. Här disponeras två badrum, separat tvättstuga, tre välplanerade sovrum var av det ena med egen klädkammare och badrum samt utgång till lägenhetens andra terrass. Båda badrummet är helkaklade i varma ljusgrå toner (Terrazzo), även tvättstugan är försedd med kakel och klinker. Lägenheten har genomgående bra förvaringsmöjligheter i form av skjutgarderober, två klädkammare samt två separata förråd (ett på terrassen och det andra i källarplan). Flera fina och påkostade tillval är gjorda, vilket förhöjer den representativa och stilfulla känslan ytterligare. Lägg därtill att ni är ensam på denna våning i trapphuset! Huskropparna går i varma inbjudande toner med fina trädetaljer och mörkmarkerade fönster och balkonger vilket ger huset en vacker och stilfull karaktär. Innergården planeras lummig med fina planteringar, ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här finner du ett Orangeri, gemensam relax och övernattningslägenhet. Cykelparkeringar på gården och garage under huset, med hiss. Teg är området med närhet till centrumkärnan och dess kompletta utbud samtidigt som älven och naturen ligger inom nära räckhåll, en underbar kontrast och kombination. I området finns förskola/skola, matbutik, träningsanläggning samt busskommunikationer. Här bor ni också nära Avion samt Umeå Airport.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun
Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Domarevägen 27A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 805 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/2
4 443 kr/mån
35 392 kr/m²

Välkommen till denna nyligen producerade lägenhet i modernt och smakfullt utförande. Lägenheten karaktäriseras av öppna, ljusa och lättmöblerade ytor där det är lätt att umgås och leva. Genomgående sobra färgval. Här samsas kök, matplats och vardagsrum i en helt öppen planlösning. Sovrummet är rymligt med plats för större säng och skrivbord. Lägenhetens hall har utrymme för förvaring och härifrån disponeras det helkaklade badrummet med tvättmöjligheter. Från vardagsrummet når ni uteplatsen, som ligger i ett fint söderläge. Föreningen har fina faciliteter där bl a tvättstuga, hobbyrum, bastu och cykelrum erbjuds till de boende. Parkeringsplats finns ledig (information från föreningen). Här bor ni nära älven med dess vackra omgivningar och promenadstråk, stadskärnan med puls och fart, matbutik och goda bussförbindelser. Inte långt bort når ni Avion och Ikeaområdet.

  • Premium
  • Uteplats
Sandbackavägen 18E, Sandbacka, Umeå kommun
Sandbackavägen 18E, Sandbacka, Umeå kommun, bild 2
Sandbackavägen 18E, Sandbacka, Umeå kommun, bild 3

Sandbackavägen 18E

Radhus
Sandbacka, Umeå kommun
MOHV Umeå
4 295 000 kr
130 + 64 m²
5 rum
168 m² tomt

Välkommen till ett radhus i tre plan på mycket barnvänliga Sandbacka. Radhuset har fått en ny disponering i entréplanet med bra förvaringslösning i hall och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljust, socialt och gästvänligt. Övre plan fördelar tre sovrum som enkelt kan byggas om till fyra om behoven finns. Här finns också ett renoverat och helkaklat badrum. I källarplan finns fina förvaringsmöjligheter, gillestuga samt ett äldre badrum med bastu. Här finns två uteplatser. Bilen ställer du i ditt garage med tillhörande förråd i länga. Det finns även öppna parkeringsplatser. Här bor ni barnvänligt nära skog/natur, förskola/skola, matbutik, motionsspår, träningsanläggning och bussförbindelser. Cykelavstånd till centrumkärnan, universitet och Nus.

  • Premium
Herrgärdan 1A, Öst på stan, Umeå kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Herrgärdan 1A, Öst på stan, Umeå kommun, bild 2
Herrgärdan 1A, Öst på stan, Umeå kommun, bild 3

Herrgärdan 1A

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 795 000 kr
54 m²
1 rum
vån 2/2
3 080 kr/mån
33 241 kr/m²

Stig in till denna rymliga etta belägen öst på stan med generösa 54 kvadratmeter boendeyta, komplett med mysig sovalkov och härlig balkong som bjuder på en fin utsikt över den grönskande parken Herrgärdan. Detta charmiga hem välkomnar dig med öppna armar och en inbjudande planlösning.Vid ingången möts du av en hall med vackert terracottagolv och en rymlig skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om plats för förvaring. Det platsbyggda köket i genuin funktisstil ger en unik karaktär åt hemmet. Med plats för ett matbord, dagbädd och två fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, blir det till en perfekt plats för att njuta av måltider och umgänge. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en social atmosfär och ger möjligheter till flexibel möblering. Den nyrenoverade badrummet från 2024 erbjuder wc, dusch och tvättmaskin. Utanför väntar en trevlig innergård med uteplats, grill och fina planteringar. Dessutom har du närheten till stadens puls, universitet och sjukhus samt möjligheten att promenera längs älvspromenaden bara några minuter bort. Välkommen att höra av dig till [email protected] för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Stöcksjö Sjömyrväg 58, Stöcksjö, Umeå kommun
Stöcksjö Sjömyrväg 58, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 2
Stöcksjö Sjömyrväg 58, Stöcksjö, Umeå kommun, bild 3

Stöcksjö Sjömyrväg 58

Villa
Stöcksjö, Umeå kommun
MOHV Umeå
6 495 000 kr
164 + 20 m²
6 rum
2 048 m² tomt

Välkommen till detta underbara sjöläge med lyxen av strandnära läge och egen brygga! Här bor ni verkligen representativt i rymliga och sociala ytor där stora panoramafönster och en befriande takhöjd i vardagsrum ger ljus, rymd och magisk utsikt över tomt och sjö. Villan fördelar öppet och ljust kök med matplats som integrerar i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet där den eldningsbara Cronspisen pryder sin plats. På entréplan disponeras även två av husets fyra sovrum med sjöutsikt, två badrum samt groventré med tvättstuga. En trapp upp nås två rymliga sovrum, ett på var sida och ett allrum i mitten med mysiga snedtak. Tomten har insynsskyddad baksida och ligger i ett fint soligt läge från morgon till kväll. På tomten står en friggebod/gäststuga, varmbonat hundhus samt kallförråd. Här finns också ett rymligt garage med carport för två bilar. Enligt fastighetsutdraget är boendeytan 97 kvm men enligt uppmätning av säljaren via fackman så är boendeytan 164 kvm och är inskickat för registrering till skatteverket. Här bor ni i lantlig idyll ett stenkast från skog, natur och direkt närhet med sjö samtidigt som Umeå centrum endast ligger ca 10 minuter bort med bil eller buss. I byn finns förskola/skola samt fina busskommunikationer med Umeå. Stöcksjö ligger nära havsbandet med flertalet fina utflyktsmål och badområden ex Kont, Norrmjöle havsbad och golf, Bettnäsand för att nämna några.

  • Premium
Innertavle 640, Innertavle, Umeå kommun

Innertavle 640

Tomt
Innertavle, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 395 000 kr
2 954 m² tomt

Nu finns möjligheten att göra verklighet av din dröm. I barnvänliga Innertavle ges nu möjligheten att förvärva denna perfekta och stora tomten om 2 954 kvm, sol hela dagen och med naturen inpå knuten, vacker utsikt över åkrar. I köpet ingår djupborrning för eget vatten på tomten. Gångavstånd till närmsta förskola och i byn finns flera förskoleavdelningar, skola till årskurs 5, flera lekplatser, elljusspår, skoterleder och en aktiv byagårdsförening. Här bor du lantligt med endast 10 minuters bilfärd till city. Busskommunikation till och från stan. Cykelavstånd med fina cykelbanor framkomliga året runt till universitetet och sjukhuset. Helt enkelt en perfekt kombination för den som söker lantlig omgivning med närhet till Umeå stads puls och utbud! Beviljat beslut från Byggnadsnämnden om förhandsbesked av enbostadshus finns. Ansökan om bygglov bör ske inom 2 år från den dag då förhandsbeskedet vunnit laga kraft. Fastigheten omfattas inte av någon detaljplan eller områdesbestämmelse. -I KÖPET INGÅR DJUBORRNING FÖR EGET VATTEN PÅ TOMTEN -FÖRHANDSBESKED FINNS -EJ DETALJPLANERAT OMRÅDE -LANTLIGT LÄGE MED CYKELAVSTÅND TILL CENTRUM -BRA BUSSKOMMUNIKATION SAMT SKOLA, FÖRSKOLA FINNS EL Framgrävnings- samt anslutningsavgift för el ingår ej i köpet. Uppskattat kostnad är ca 35 000 kr men kan variera. För mer information gällande "Anvisningar för nätanslutning", läs mer på: https://www.umeaenergi.se/elnat För mer information gällande "Elnätspriser", läs mer på: https://www.umeaenergi.se/elnat/priser-elnat VÄG Kostnaden för snöröjning samt underhålla av vägen kan varierat allt från ca 1000 kr- 3 000 kr. Detta debiteras ut av en av fastighetsägarna som bor efter vägen. INTERNET/FIBER I Innertavle finns en IT förening. Alla som bor i Innertavle kan ansöka om möjlighet till anslutning. Mejl om anslutning och svar på ytterligare frågor kan fås via [email protected]. För mer information gå in på: innertavleit.se. Anslutningskostnaden är för närvarande självkostnadspris, dock lägst 25 000 kr för en aktiv (surfklar) anslutning. Insats i föreningen är 1 000 kr. Månadsavgiftens storlek beslutas årligen av stämman för IT-föreningen. Bredbandsanslutning fn 100/100 Mbps. Gruppavtal om internetaccess ingår i avgift men möjlighet finns även att välja annan internetleverantör. Ett förslag om att öka kapaciteten från 100/100 Mbps till 1000/1000Mbps pågår men inget beslut är taget. I dagsläget finns möjlighet att ansluta sig till Umeå Energis Kabel-tv tjänst. Detta ses över för tillfället och kan förändras inom kort. En dialog om möjlighet till IP-tv från fler leverantörer pågår, inget beslut är taget. Köparen kontaktar IT föreningen i god tid om intresse finns för anslutning samt för dagsaktuella kostnader och leveranstider. VA Vatten: I köpet ingår djupborrning för eget vatten på tomten. I köpet ingår även pumppaket för brunn: Sänkpump, adapter, elkabel, motorskydd, tryckvakt, borrlock, rördelssats, PM-slang till pump, manometer, kopplingar mm. Montering av pumpanläggning upp till marknivå. Djupborrningen har utförts av "Rehn och Sjöberg AB" våren 2024. "Brunnsborrarna Rehn & Sjöberg AB" är certifierade borrare och är medlemmar i Borrföretagen/Geotec. Borr rapport från Brunnsborrarna finns. Vattenanalys finns. Val av ev filterlösning är upp till köparen att installera och ingår ej i köpet. Köparen kontaktar Rehn & Sjöberg när det är dags att gräva mellan fastighet/pumphus för att förbereda anslutninge

  • Plus
Tallparksvägen 11C, Väst på stan, Umeå kommun
Tallparksvägen 11C, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Tallparksvägen 11C, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Tallparksvägen 11C

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 795 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 360 kr/mån
34 854 kr/m²

Mycket mysig, stilren och modern tvåa med stor inglasad balkong som sätter guldkant på boendet! Lägenheten har ett yteffektivt och tidlöst renoverat kök, rymligt lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med utsikt över grönområde, sovrum med inbyggda garderober och fint badrum med matta på golv och vägg i ljusa toner. Ytskikt och materialval är renoverade i personligt och enhetligt utförande. Genomgående fönsterbänkar i marmor. Två förråd i källare tillhörande lägenheten varav ett varmförråd och ett kallförråd. Stabil och fin förening med låga avgifter som inkluderar värme, vatten, bredband, tv och hushållsel upp till en viss förbrukning. Här bor du på lugnt och naturnära område med cykel och gångavstånd till älvspromenaden och stadens puls med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 57