Mäklare Lina Bennervall

Lina Bennervall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Majvägen 21, Ersmark, Umeå kommun

Majvägen 21

Villa
Ersmark, Umeå kommun
MOHV Umeå

4 295 000 kr

150 m²

6 rum

1 086 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa i ett barnvänligt område i Ersforsen. Fastigheten har en rymlig tomt med härliga grönytor som passar perfekt för lek och spring. Husets entréplan disponerar generösa sällskapsytor med stort vardagsrum och matrum, stilren täljstenskamin, rymligt kök med gott om förvaring och plats för stora sällskap. Badrum med badkar och en toalett med dusch och bastu, två sovrum, tvättstuga/groventré och ett avskilt extrarum som passar perfekt som gästrum/ungdomsrum, kontor, gym eller förråd innanför garaget. Övre plan har ett stort allrum som passar perfekt till extra tv-rum och kontor, två rymliga sovrum samt en toalett. Huset har även en altan, uterum och anslutande varmgarage samt uteförråd. Trädgård med hallonbuskar, körsbärsträd och stora gröna ytor. Här bor ni barnvänligt och naturnära med b l a motionsspår och skoterled samt Fällforsån i nära anslutning. Cykel- och promenadavstånd till Ersmarks förskola/skola med konstgräsplan och skridskobana. Till Stora Coop och Ersboda handelsområde tar det ca 5 minuter med bil och till Umeå centrum tar det ca 10 minuter. Cykelväg finns hela vägen ner till stadskärnan. Bra busskommunikationer. Bo på landet men ändå i stan - det bästa av två världar, helt enkelt!

Vädursgatan 8C, Tavleliden, Umeå kommun

Vädursgatan 8C

Radhus
Tavleliden, Umeå kommun
MOHV Umeå

3 895 000 kr

138 m²

5 rum

272 m² tomt

Tavleliden ett barnvänligt och naturnära område där detta modernt inredda och stilsäkra radhus står uppfört 2013. Bostaden har genomgående enhetliga parkettgolv i båda plan med vattenburen golvvärme i entréplan. Entréplan disponerar en praktisk hall, välplanerat kök, rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och komfortabelt badrum med kakel, klinkers och dusch. Övre plan fördelar husets fyra sovrum (alternativt tre sovrum och ett allrum) och badrum med dusch och tvättdel. I direkt anslutning till huset nås ett förråd samt carport med plats för två bilar. Två underbara uteplatser i olika väderstreck och låga driftkostnader sätter guldkant på boendet. Tavleliden är ett familjärt bostadsområde med förskolor, äventyrslekplats, bussförbindelse, närhet till naturen och Nydalasjön samt cykelavstånd till Umeå centrum.

Innertavle 608, Innertavle, Umeå kommun

Innertavle 608

Tomt
Innertavle, Umeå kommun
MOHV Umeå

1 295 000 kr

1 994 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt? Få sätta din egen prägel och den optimala planlösningen just för din familj?! Nu finns möjligheten att göra verklighet av din dröm. På barnvänlig gata i naturnära Innertavle ges nu möjligheten att förvärva den perfekta tomten på hela 1 994 kvm. Gångavstånd till närmsta förskola och i byn finns flera förskoleavdelningar, skola till årskurs 5, flera lekplatser, elljusspår och en aktiv byagårdsförening. Här bor du lantligt med endast 15 minuters bilfärd till city. Busskommunikation till och från stan. Cykelavstånd med fina cykelbanor framkomliga året runt till universitetet och sjukhuset. Helt enkelt en perfekt kombination för den som söker lantlig omgivning men närhet till Umeå stads puls och utbud! Beviljat beslut från Byggnadsnämnden om förhandsbesked av enbostadshus finns. Ansökan om bygglov bör ske inom 2 år från den dag då förhandsbeskedet vunnit laga kraft. Fastigheten omfattas inte av någon detaljplan eller områdesbestämmelse.

Visar alla 3