Mäklare Anna Persson

Anna Persson

Om mig

Jag heter Anna Persson och jag är reg. fastighetsmäklare på MOHV. Jag brinner för försäljning och tycker att jag har världens bästa och roligaste jobb. För mig är det viktigt med ett stort engagemang, återkoppling, ärlighet, trygghet och överträffa både säljare och köpares förväntningar och att du som kund känner dig så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till dina vänner och bekanta. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skärvstensgatan 22, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 22

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 350 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 755 kr/mån
35 338 kr/m²

Kliv in i Skärvstensgatans fina trea med påkostade tillval och med en personlig prägel. Dubbla balkonger, varav en med inglasning och det fina gavelläget sätter guldkant på boendet! Den tilltalande planlösningen disponerar öppet vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats, kök med hög standard och snygga detaljer, två fina sovrum samt helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Genomgående hög standard, enhetligt parkettgolv i ek, trendig färgsättning och gott om förvaringsmöjligheter. På Mariehöjd bor ni optimalt med gång- och cykelavstånd till NUS, Universitetet, IKSU och all service som behövs. I området finns ICA kvantum, Coop, apotek, nytt USM gym, flertalet restauranger och caféer och i närheten underbara Nydalasjöns rekreationsområde. Här erbjuds härliga promenadstråk, grillplatser och badmöjlighet i både sjö och på Umelagun. Mycket god kommunikation till centrum.Inflyttning kan ske under juni 2024. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sillviken 728, Innertavle, Umeå kommun
  • Imorgon kl 17:00

Sillviken 728

Villa
Innertavle, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 795 000 kr
65 + 25 m²
3 rum
1 950 m² tomt

Trivsam och mysig villa i ett plan med loft som är belägen med ett fantastiskt vackert läge intill havsbandet! Fastigheten ligger ca 100 meter från havet och här finns tillgång till att förtöja båt vid brygga och även badstege ner till långgrund havsvik ca 25 meter ut för härliga bad. På den rymliga tomten finns utöver bostadshuset en varmbonad friggebod/förråd, carport och förråd. Stor tomt med välplanerade rabatter med vackra perenner och bärbuskar. Huset är väl genomtänkt med öppen planlösning med matplats och vardagsrum, två sovrum (varav ett på loft), välplanerad klädkammare, badrum med tvättmaskin och ett mysigt loft. Från köket finns utgång till en större vidbyggd altan som löper längs med husets gavel i tre väderstreck så där finns solen under hela dagen och kvällen. Vackra pardörrar i burspråket ger stort ljusinsläpp och utgång till ännu en potentiell uteplats. Elbilsladdare finns. Havsviken innebär aktiviteter i princip året runt! Sommartid kan man bada och varför inte en utflykt med båt? När isen lagt sig kan man åka skridskor, skidor och skoter då snön kommit, året-runt-fiske och svamp/bär plockning på tomten och i skogen intill. I Sillviken bor ni ca 16 km från Umeå centrum efter nyligen förbättrad och asfalterad väg. Vackert beläget vid havet, populärt sommarstugeområde men också flertalet året runt boenden.

  • Plus
Bollplansgatan 4A, Sandåkern, Umeå kommun
  • Fre 3 maj kl 11:30

Bollplansgatan 4A

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
MOHV Umeå
3 350 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/4
5 495 kr/mån
39 412 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla och representativa lägenhet med vackert ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Lägenheten disponerar öppna och ljusa umgängesytor, två fina sovrum, ett badrum med egen tvättdel samt en separat gäst-wc. Två klädkammare finns att nå, en från hall och en praktiskt från lägenhetens större sovrum. Från vardagsrummet nås en mycket rymlig inglasad balkong på hela (12 kvm) i söderläge in mot den fina innergården med träplattor och öppningsbara fönsterpartier. Lägenheten är belägen på mycket attraktivt läge invid Tvärån och här bor ni bekvämt med hiss och fina förvaringsmöjligheter. Garageplats med motorvärmare och elbilsladdare ingår till varje lägenhet så de nya ägarna får en garageplats. I lugn miljö och med gång- och cykelavstånd till centrumkärnan och naturen vid älven bor ni här bekvämt och enkelt. I området finns Västerslättscentrum, bensinmack och förskolor/skolor, Iksu Hedlunda och Thoren arena samt fina busskommunikationer.Separat förråd tillhörande lägenheten i entréplan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skogsbrynet 4, Haga, Umeå kommun

Skogsbrynet 4

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 495 000 kr
61 m²
3 rum
vån 3/8
4 041 kr/mån
40 902 kr/m²

Lägenhet med högt läge och vacker utsikt över Umeå stad! Här bor ni på bekvämt avstånd till centrumkärnan och ett stenkast från Stadslidens motions och rekreationsområde. Lägenheten erbjuder bland annat ett fint kök med utgång till helt nybyggd inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol, ett helkaklat badrum med marmorgolv som renoverades hösten 2018 med egen tvättmaskin, rymligt vardagsrum och två fina sovrum. Välskött och stabil förening med både låg avgift och låg belåningsgrad där endast hushållselen tillkommer. Hiss finns i huset! Trevlig innergård med fin lekplats för barnen. Här bor ni på bekvämt bekvämt gång- och cykelavstånd till Universitetet, Nus och centrum med dess kompletta utbud av affärer och restauranger, matbutik och endast ett stenkast från Gammliaskogens fina motions och rekreationsområde. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Järnäs 401, Nordmaling, Nordmalings kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Järnäs 401

Villa
Nordmaling, Nordmalings kommun
MOHV Umeå
1 495 000 kr
162 m²
5 rum
1 525 m² tomt

Vill du bo utanför stan i ett trevligt område med naturen in på knuten så är detta något för dig! Huset har golvvärme (el) på bottenplan och övriga ytor fördelas med en rymlig hall, större kök med vedspis kopplad till golvvärmen, badrum, ett sovrum, allrum, grovéntre och tvättstuga. Övre plan fördelar hall, två sovrum och badrum. Huset har en tillbyggnad från vardagsrummet mot allrum, sovrum och tvättstuga och groventré från 1980. På tomten finns ett garage, ett vedförråd och hundgård. Säljaren arrenderar marken där garaget står av Järnäs byamän till en kostnad av 500:-/år. Här bor du i ett trivsamt område med närhet till livsmedelsbutiker, restauranger, café, skola 1-6 och förskola i Nordmaling och även till badstrand vid Fårskäret. Tillträde kan ske omgående.

  • Plus
Tråggränd 5, Ersboda, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 11:30

Tråggränd 5

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 395 000 kr
119,5 m²
5 rum
6 528 kr/mån
20 042 kr/m²

Mycket fint bostadsrättsradhus med egen entré vilket ger egen "huskänsla" och som genomgått renoveringar under 2022 så här är det bara att flytta in.Huset är smakfullt renoverat och har fyra sovrum, större vardagsrum med utgång till härlig altan mot den grönskande tomtens baksida, helt nytt kök inklusive nya vitvaror och två helrenoverade badrum, ett på varje plan. Två altaner varav en på huset framsida i söderläge med sol från dag till kväll och en på husets baksida i norrläge med morgonsol. På övre plan finns även en balkong med utgång från ett av sovrummen. Vid entrén finns även ett förråd på ca 17 kvm med hyllplan och stort nog för att även inreda med en snickarbänk. Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med flera förskolor och skolor i närheten. Här har man närhet till natur samt stora handelsområden som erbjuder det mesta. Goda kommunikationer till centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Kungsgatan 17A, Väst på stan, Umeå kommun

Kungsgatan 17A

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
3 095 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/3
5 294 kr/mån
35 575 kr/m²

På lugnt och centralt läge presenteras nu denna tidlösa skönhet med en takhöjd på 2,50 cm som är renoverad med god smak och stil. Lägenheten har en tilltalande planlösning med enhetligt parkettgolv och genomgående fräscha ytskikt. Detta är det perfekta hemmet för dig som söker både charm och modern komfort. I harmoni fördelas rymlig hall med god förvaring, kök med stilsäkert uttryck med ljusa grå luckor och generösa arbetsytor, rymligt vardagsrum med utgång till mysig balkong, tre sovrum med god förvaring varav ett med klädkammare och ett helkaklat stambytt badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Förråd på ca 8 kvm på vinden. Fin och välskött bostadsrättsförening med nyrenoverad tvättstuga med bra maskinpark, mysig gård med utegrupp på innergården samt möjlighet till odling i pallkragar. Till lägenheten hör ett förråd och motorvärmarplats ingår. Här bor du vid en grönskande oas på lugnt kvarter med några minuters promenad till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Nära nås även vackra älvspromenaden och grönskande park. God kommunikation till universitet, sjukhus och övriga stadsdelar med busshållplats efter gatan bakom fastigheten. En pärla som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Frida Åslunds gränd 1B, Sandåkern, Umeå kommun

Frida Åslunds gränd 1B

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 595 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1/4
3 091 kr/mån
40 380 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna toppenfina och mysiga etta på 39,5 kvm på bottenplan som har inglasad balkong med bra läge inom området, alldeles intill Tvärån! Lägenheten är väl omhändertagen och erbjuder en mycket välplanerad planlösning med stort ljusinsläpp, mysig sovalkov med förvaring i skjutdörrsgarderob och kök/ vardagsrum samspelar i en öppen planlösning vilket ger lättmöblerade ytor. Badrum med kakel på vägg och klinkers på golv (golvvärme), egen tvättmaskin och torktumlare. Rymlig inglasad balkong med trätrall och öppningsbara skjutpartier. Trevlig innergård med planteringar och gemensamhetsutrymmen. Här bor du med cykel och gångavstånd till city och bra bussförbindelser till både Nus och universitetet.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östermalmsgatan 34A, Öst på stan, Umeå kommun

Östermalmsgatan 34A

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 595 000 kr
44 m²
1 rum
vån 6
4 213 kr/mån
36 250 kr/m²

Ett stenkast från Universitetet erbjuds denna charmfulla etta med optimalt läge Öst på stan med en helt makalös utsikt över Umeå stad! Lägenheten disponerar stort och härligt allrum/vardagsrum med plats för säng, soffa och övrig möblering. Separat rymligt kök med plats för köksbord, klassisk vit inredning med utgång till fin balkong i österläge, rymligt halvkaklat badrum och hall med avhängning och extra förvaring i klädkammare. Här bor du mycket nära Universitet, sjukhus och IKSU samtidigt på lugnt område nära fantastiska älvspromenaden. Gångavstånd till centrum och dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Riksvägen 50C, Teg, Umeå kommun

Riksvägen 50C

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 450 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 973 kr/mån
52 727 kr/m²

Kontakta mäklare för visningstid! Kvadratsmart och trivsam etta på omtyckta Teg på vån 2 där originaldetaljer som innerdörr med glaspartier och fönsterbänkar i marmor ger en ombonad känsla.Trevlig hall med praktiska klinkers på golv, plats för förvaring i flera inbyggda garderober och öppet lättmöblerat allrum med avskild sovalkov för säng med bredd upp till 1,80. Helkaklat badrum med golvvärme, handukstork och dusch med vikväggar i glas. Arbetskök med gott om arbetsytor, förvaring och öppningsbart fönster vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. i dagsläget finns kyl och frys placerat i hallen men går även att flytta in strax utanför köket. Låg månadsavgift som inkluderar allt i en mycket stabil förening där värme, vatten, internet, tv och hushållsel ingår i månadsavgiften. Denna lägenhet passar perfekt som första lägenhet, övernattningslägenhet eller studentboende. Här bor du med närhet till affärer, restauranger, träningsanläggningar och vacker natur.Till Avion och Ikea har ni ett bekvämt gång- och cykelavstånd. Till lägenheten finns två tillhörande förråd, ett i källare och ett på vinden. Tillträde kan ske omgående. Välkommen på visning!

  • Plus
Verkstadsgatan 7F, Teg, Umeå kommun

Verkstadsgatan 7F

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
5 695 000 kr
116,5 m²
4 rum
vån 4/5
6 919 kr/mån
48 884 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNINGSTID! Varmt välkommen att bli den första att flytta in till denna mycket välplanerade fyra näst högst upp i huset på hela 116,5 kvm på kvarteret Verkstan som erbjuder något utöver det vanliga. Lägenheten har en genomgående hög standard med fina materialval och vackra grå fönsterramar som sätter extra karaktär på bostaden. Lägenheten är stilfull och ljus med målade väggar i ljusa toner och här finns två fullt utrustade badrum med komfortgolvvärme varav ett utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor för trevliga middagar med vänner. Generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier med utgång till stor balkong i söderläge med härlig kvällssol. Tre välplanerade sovrum varav ett med egen klädkammare/walk in closet och eget badrum med dusch. Lägenheten har genomgående bra förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober, garderober, klädkammare samt förråd i källare. Inflyttning kan ske omgående. Innergården planeras lummig med fina planteringar, ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här finner du ett Orangeri, gemensam relax och övernattningslägenhet. Cykelparkeringar på gården och garage under huset, med hiss. Är du nyfiken på lite fler bilder och läsa mer om kvarteret gå gärna in på; https://bostad.skanska.se/sok-bostad/umea-verkstan. Teg är området med närhet till centrumkärnan och dess kompletta utbud samtidigt som älven och naturen ligger inom nära räckhåll, en underbar kontrast och kombination. I området finns förskola/skola, matbutik, träningsanläggning samt busskommunikationer. Här bor ni också nära Avion samt Umeå Airport. Varmt välkommen att boka in en visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 11C, Väst på stan, Umeå kommun

Storgatan 11C

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
5 274 kr/mån
29 805 kr/m²

Nu presenteras denna välplanerade trea i populära Brf Risten, en oas nära stan och ett stenkast från fantastiska strandpromenaden vid älven! Lägenheten har fantastiskt ljusinsläpp från söder, stilrena ytskikt, renoverat kök och erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter. Balkong i varmt och solfyllt söderläge sätter guldkant på boendet. Här bor ni i välskött och hjälpsam bostadsrättsförening som under åren utfört många renoveringar och förbättringar på fastigheten så som fönsterbyte vilket bidragit till en tyst, välisolerad och varm innomhusmljö. Föreningen har stark ekonomi, bra belåningsgrad och tillhandahåller fina faciliteter för sina medlemmar. Avgiften har legat stabil under flera år och avgiften har knappt påverkats av det nya ränteläget. Praktiska bekvämligheter som nyinrett gym, relax med bastu, övernattningslägenhet, stor samlingslokal, flertalet tvättstugor och pingisrum. Laddstolpar för elbil kommer även att installeras i vår. Mycket trivsam och grönskande utemiljö med flera utegrupper, planteringar, grillplatser, sandlådor och lekpark. Till lägenheten hör ett rymligt förråd samt ett matkällarförråd. Centrumnära område med bara några minuters promenad till den aktiva stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och service samtidigt bara ett stenkast från vackra älvspromenaden och Broparken. I närheten finns matbutiker, minigolfbana, äventyrslekpark och Nolia med dess stora idrottsutbud och IKSUs nya träningsanläggning. Uppskattad förskola och skola finns bara på andra sidan gatan. God kommunikation till universitet, sjukhus och övriga stadsdelar med busshållplats nära lägenheten. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Norra Gimonäsvägen 3B, Sofiehem, Umeå kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30

Norra Gimonäsvägen 3B

Lägenhet
Sofiehem, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
2 898 kr/mån
35 093 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en perfekt belägen 2:a på gavelläge i mycket gott skick på ett lugnt och omtyckt område! Lägenheten har en välplanerad planlösning, är ljus och har mysiga snedtak vilket ger en hemtrevlig och ombonad känsla. Arbetskök med matplats, större vardagsrum med burspråk och utgång till balkong i söderläge, kaklat och klinkrat badrum och ett rymligt sovrum. Här finns även förråd i källaren och föreningens tvättstuga, bastu/ relax vilket är gratis att nyttja för föreningens medlemmar. Här bor du med promenadavstånd till Universitetet, Nus, fina motionsspår, älven och IKSU. Goda bussförbindelser till centrum och dess utbud av restauranger och affärer .Här är det bara att flytta in! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Furugränd 4B, Teg, Umeå kommun

Furugränd 4B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 611 kr/mån
33 814 kr/m²

Kliv in i denna charmiga och perfekt belägna tvåa med inglasad balkong på populära Teg! Lägenheten har härligt ljusinsläpp, genomgående modern färgsättning, vackra ljusa gråmelerade laminatgolv och tilltalande planlösning. I harmoni fördelas kök i modern stil med utrymme för matgrupp, lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord, helkaklat badrum med golvvärme och hall med förvaringsmöjligheter. Den generösa, inglasade balkongen i soligt söderläge och utsikt över föreningens innergård sätter guldkant på boendet! Två tillhörande förråd i källare, låg avgift och föreningen har under senaste åren utfört flertalet standardhöjande renoveringar. På Teg bor du med några minuters promenad till stadens puls med dess kompletta utbud av affärer och restauranger, nära vackra älven, fina promenadstråk vid Bölesholmarna, T3 arena, Avion och flera mataffärer. God kommunikation till centrum och Universitetet.

  • Plus
  • Balkong
Skärvstensgatan 32, Mariehöjd, Umeå kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00

Skärvstensgatan 32

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 295 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 4/7
4 966 kr/mån
34 511 kr/m²

NYTT PRIS! På 4:e våningen finns denna luftiga och välplanerade 3:a om 66,5 kvm med härligt ljusinsläpp via större fönsterpartier. Otroligt tilltalande planlösning och genomgående hög standard med fina materialval med bla vitlaserat enstavigt parkettgolv vilket är genomgående i hela lägenheten. Större vardagsrum med fina fönsterpartier i öppen planlösning mot köket och matplatsen. Kök med stilren inredning i vitt och gott om plats för förvaring i flertalet skåp och lådor. Vitvaror där det mesta är inbyggt och integrerat, smakfullt helkaklat badrum med golvvärme, egen tvättmaskin och torktumlare, två fina sovrum samt stor härlig inglasad balkong i söderläge med glasade skjutpartier där det finns möjlighet att sitta och njuta från tidig vår till sent in på hösten. Detta är en lägenhet för den kräsne. Utmärkt läge med närhet till Universitetet, NUS, IKSU och vackra Nydalasjön. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skärvstensgatan 36, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 36

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/5
2 755 kr/mån
43 971 kr/m²

SÄNKT PRIS! Här kommer en fantastisk möjlighet att köpa ett boende både bekvämt och nybyggt, nära naturen och samtidigt nära service och kommunikationer. Välkommen till Brf Mariehöjd 7! Här erbjuds en modern nyproducerad etta på populära området Mariehöjd där möjlighet finns att flytta in omgående! Lägenheten är både ljus, välplanerad och har en större balkong i bästa söderläge med utsikt ut mot innergården. Välplanerad planlösning där alla utrymmen nyttjas på bästa sätt. Stadsdelen Mariehöjd växer fram i tallskogen mellan universitetet, Nydalasjön och Mariehem. Området ligger cirka fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna och på promenadavstånd till både Norrlands universitetssjukhus, universitetet och många andra arbetsplatser. Det är även nära till Nydalasjöns friluftsområde, stor Icabutik och Mariehems centrum med bussar, apotek och andra bekvämligheter. OBS! Vissa av bilderna är illustrationer. Se planritning för exakt utformning.

  • Balkong
  • Hiss
Uppförsbacken 1O, Obbola, Umeå kommun

Uppförsbacken 1O

Radhus
Obbola, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 895 000 kr
123 m²
5 rum
126 m² tomt

Detta charmiga radhus i två plan erbjuder en bekväm och modern livsstil i en naturskön omgivning i Obbola. Bottenplan erbjuder större hall, kök i en öppen planlösning som skapar rymd, vardagsrum med utgång till det fina uterummet, badrum och separat tvättstuga. På övre plan finns det fyra sovrum, alla i bra storlek varav ett sovrum är ombyggt till en walk-in closet och går att återställa om behovet finns av ytterligare sovrum, badrum med badkar och förråd. Baksida med gräsmatta och planteringar som vetter ut mot skogsparti. Kallgarage med elbilsladdare och även bilplats ingår till varje fastighet. Samfälligheten har nu även installerat laddboxar på samtliga p-platser. I Obbola finns mataffär, skola, förskola och all annan service ni kan tänka er. I området finns också möjlighet till fina havsbad bl.a Fläsehavsbad. Varmt välkommen på vising!

  • Plus
Kroksjö 61, Kroksjö, Umeå kommun

Kroksjö 61

Tomt
Kroksjö, Umeå kommun
MOHV Umeå
295 000 kr
1 725 m² tomt

Här kommer möjligheten att bygga ditt eget drömboende i natursköna byn Kroksjö enbart ca 3 mil norr om Umeå. Kroksjö är en småort i Umeå kommun och orten ligger utmed länsväg 364 vid sjön Kroksjön. Tomten är på hela 1.725 kvm och ligger till vänster en bit in från vägen när man kommer med bil från Umeå och den ramas in av uppvuxna höga träd som tomtgräns. Detta är en naturtomt och saknar avlopp, vatten och el. Här bor du med naturen in på knuten och i ett trevligt och omtyckt område. Närmaste ICA butik finns i Tavelsjö, ca 1 mil från Kroksjö. I Tavelsjö finns bensinstation, värdshus, kyrka samt badstrand vid Sundlingska gården där det finns fika och matförsäljning samt minigolf och möjlighet att hyra lokal. Distriktssköterskemottagning, pensionärsboende, och förskola samt skola för årskurserna 1-6 finns även i Tavelsjö. I övrigt förekommer spridd jordbruksbebyggelse samt en del fritidsbebyggelse.

Kemigränd 6, Ålidhem, Umeå kommun

Kemigränd 6

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 895 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 664 kr/mån
22 970 kr/m²

Kontakta mäklare för visningstid! Välkommen till denna socialt planerade och mycket rymliga trea om hela 82,5 kvm med utmärkt läge nära Universitetet och NUS. Lägenheten är ljus och väldisponerad med öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats vilket ger härliga ytor för umgänge. Stilrent kök med goda arbetsytor och förvaring, matplats med utgång till solig balkong mot innergården. Två större sovrum med plats för dubbelsäng med god förvaring via garderober samt badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. På Ålidhem bor du bekvämt nära Universitet, NUS, IKSU, restauranger, mataffärer och all service du behöver! Stabil förening med stark ekonomi, fina faciliteter och låg månadsavgift. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Hjuken 173, Vindeln/Hjuken, Vindelns kommun

Hjuken 173

Villa
Vindeln/Hjuken, Vindelns kommun
MOHV Umeå
1 195 000 kr
110 m²
4 rum
770 m² tomt

Här kommer den villa ni väntat på med ett unikt läge mot Vindelälven med tomt som sträcker sig ner mot Vindelälven. Huset är riktigt hemtrevligt och mysigt med en eldningsbar kamin på övre plan och en fullt fungerande vedkamin i köket med bakugn. Större altan i bästa söderläge med utgång från vardagsrummet och här finns ett trevligt lusthus/uterum, utekök och en vedeldad badtunna. Utsikten över Vindelälven kombinerat med den fina tomten gör detta hus optimalt. Trapp finns från tomten som leder ner till älvskanten. Huset har ett större fullt utrustat kök med eldningsbar vedkamin, vardagsrum med utgång till altanen ,wc och badrum med tvättmöjligheter på bottenplan. På övre plan möts vi av ett större allrum med kamin som är eldningsbar, två sovrum och badrum. Källaren renoverades 1990 och finns delvis under huset (matkällare) och här finns varmvattenberedaren placerad och avfuktare. Markiser finns runt huset. Stort garage med plats för en bil med platta på mark, golvvärme och med fjärrstyrd port. I den inre delen i garaget finns vedförråd, ackumulatortankar två st (varav en som används (500 l) och vedpanna. Här finns även utgång till husets framsida. Trevlig badstrand finns i Hällnäs. I Vindelns kommun finns det sex stycken förskolor. Två av förskolorna, med tre avdelningar vardera, finns i Vindelns tätort, övriga finns i Åmsele, Hällnäs, Tvärålund och Granö. I kommunen finns det även privata alternativ, både förskola och pedagogisk omsorg. Här finns även sex kommunala grundskolor. Närmast ligger förskolan och årskurs 1-6 skola i Hällnäs. I Hällnäs, ca 5 km från Hjuken finns järnvägsstation med på och avstigning. Det tar ca en timme med tåget till Umeå och lika länge till Lycksele.

Brogatan 27, Dragonfältet, Umeå kommun

Brogatan 27

Lägenhet
Dragonfältet, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5/5
5 156 kr/mån
36 121 kr/m²

Här kommer möjligheten att förvärva en trevlig och välplanerad tvåa på Brogatan 27, överst i huset på vån 5. Lägenheten har ljusa ytskikt och genomgående parkettgolv i ek. Köket har en större köksö vilket ger gott om extra förvaring och ytterligare bänkyta. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med flertalet fönster och en takhöjd på hela 2,50 ger denna lägenhet det "lilla extra". Sovrum med gott om förvaring i garderober och plats för dubbelsäng och sängbord. Kaklat och klinkrat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin. Från vardagsrummet via två trappsteg i etage nås balkongen i bästa västerläge med en fantastisk utsikt över den lummiga innergården. Här finns plats för utegrupp och annan möblering, bara att njuta av solens strålar från morgon till kväll. Detta är en optimalt placerad citylägenhet med gångavstånd till centrum, kultur, restauranger, shopping och allt övrigt utbud, lummig innergård och endast några minuters promenad till Citys puls, Bubblans Livs och Umeälvens fina promenadstråk. Lugn och välskött förening med ordnad ekonomi.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 21