Mäklare Johanna Asplund

Johanna Asplund

Om mig

Min passion är att göra din bostadsaffär till en smidig och positiv upplevelse. Mina tidigare kunder uppskattar min tydlighet och mitt engagemang och jag får ofta höra att jag är kommunikativ och trevlig. Jag strävar efter trygghet och transparens i varje del av processen och bygger starka relationer genom lyhördhet. Att vara en del av människors kanske viktigaste affär är det mest givande med mitt arbete. Jag ser fram emot att skapa en skräddarsydd strategi för att uppnå dina bostadsdrömmar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådhusesplanaden 17E, Centrum, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Rådhusesplanaden 17E, Centrum, Umeå kommun, bild 2
Rådhusesplanaden 17E, Centrum, Umeå kommun, bild 3

Rådhusesplanaden 17E

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/6
4 137 kr/mån
36 975 kr/m²

Välkommen till Rådhusesplanaden 17E - en gavellägenhet med ett fantastiskt centralt läge i det ikoniska "Bågenhuset"! Här erbjuds du en bekväm och spännande livsstil med nära tillgång till allt som Umeå har att erbjuda. Beläget mitt bland ett stort utbud av restauranger, caféer, shopping och ett stenkast från tågstationen och busstationen, är detta verkligen platsen att vara på. I närheten ligger Norrlandsoperan, vilket ger dig möjlighet att njuta av ett stort utbud av kulturella evenemang utan att behöva resa långt. På andra sidan gatan finner du en mataffär, och i samma byggnad som lägenheten finns flera restauranger där du kan avnjuta god mat och trevliga stunder. Föreningen har en stabil ekonomi och erbjuder bekvämligheter som bastu och relax för sina medlemmar. Det är en trygghet att veta att du har tillgång till avkopplande faciliteter direkt i din egen byggnad. Lägenheten i sig har en trevlig och funktionell planlösning. Ursprungligen med två stora sovrum, varav ett rum för närvarande är ombyggt till två mindre sovrum. Det extra gavelfönstret i det luftiga vardagsrummet ger gott om naturligt ljusinsläpp, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Det trevliga köket har utgång till en balkong i bästa sydvästläge, där du kan njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar. Här erbjuds du inte bara en lägenhet, utan en livsstil där bekvämlighet och spänning går hand i hand. Kontakta mäklaren idag för att uppleva allt detta och boka dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Biologigränd 36, Ålidhem, Umeå kommun

Biologigränd 36

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 450 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
2 585 kr/mån
34 524 kr/m²

Välkommen till Biologigränd 36! Här finner du en charmig och praktisk lägenhet som erbjuder allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Med sina 42 kvadratmeter erbjuder denna 1:a med kök en smart planlösning och fräscha ytskikt som genast får dig att känna dig hemma. Det helkaklade badrummet från 2019 är både modernt och funktionellt, vilket ger en känsla av lyx och komfort. Här finns allt du behöver för en avkopplande stund efter en lång dag. Köket är både praktiskt och välutrustat, med gott om förvaringsutrymme och en ordentlig matplats där du kan njuta av dina måltider. De fräscha ytskikten i hela lägenheten ger ett ljust och luftigt intryck. Utanför köket finner du din egen uteplats i västläge, perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar med vänner eller en lugn stund för dig själv. Här kan du njuta av solnedgångar och frisk luft utan att lämna ditt hem. Ett fantastiskt boende i det omtyckta området Ålidhem! Med promenadavstånd till Universitetet, närhet till affärer, fina motionsspår och IKSU, finns allt du behöver inom räckhåll. I denna väldigt stabila förening med flera faciliteter och låg månadsavgift kan du känna dig trygg och bekväm. Det här är verkligen en möjlighet du inte vill missa! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Vänskapsgränd 19, Umedalen, Umeå kommun

Vänskapsgränd 19

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 650 000 kr
72 m²
3 rum
4 654 kr/mån
22 917 kr/m²

Stig in i denna hemtrevliga lägenhet på Umedalen med en egen ingång och upplev radhuskänslan. Den trevliga hallen välkomnar dig med hatthylla och gott om plats att hänga av ytterkläderna. Intill finns generös förvaring i form av en klädkammare, perfekt för att hålla ordning på dina ägodelar och gott om plats för avhängning innanför dörren. Väggarna är ljust tapetserade i de flesta av lägenhetens rum med undantag för sovrummen som har tapeter med diskret färgsättning och fondvägg. På golvet ligger ett snyggt träfanérgolv som håller samman intrycken mellan rummen i denna fina lägenhet. Med två välplanerade sovrum och ett rymligt, inbjudande vardagsrum erbjuder denna bostad flexibilitet och bekvämlighet. Det moderna köket, komplett med utgång till en mysig balkong, blir en central plats för matlagning och social samvaro. Badrummet är renoverat och försett med tvättmaskin, duschhörn och en ordentlig kommod under handfatet underlättar vardagslivet. Bostadsområdet är barnvänligt med låg trafik mellan huset och en lekpark intill. Bostadsrättsföreningen arbetar aktivt för att skapar en trygg och harmonisk boendemiljö. Med närhet till handelsområden, bekvämligheter och natursköna områden blir denna bostad en perfekt plats för att skapa minnen och trivas. Välkommen till Vänskapsgränd 19!

  • Plus
  • Balkong
Alfens allé 17, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
Alfens allé 17, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun, bild 2
Alfens allé 17, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun, bild 3

Alfens allé 17

Lägenhet
Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 895 000 kr
76 m²
3 rum
5 271 kr/mån
24 934 kr/m²

Högt i tak | Spännande planlösning | Markplan med egen altan | Egen ingång På naturnära Tomtebo erbjuds nu denna välplanerade och smakfullt inredda trea! Generös takhöjd om 2,70 m och stora fönster ger fantastiskt ljusinsläpp och rymd. Enhetligt parkettgolv, stilrena ytskikt och materialval ger lägenheten modern karaktär. Spännande och social planlösning. Stor altan om 15 kvm skapar helt klart guldkant på tillvaron, från altanen kan man enkelt också nå gräsytan utanför! Helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättdel. Rymliga sovrum och klädkammare. Här bor du nära naturen i grönskande miljö med närhet till fina motionsområden och badplatser runt Nydalasjön. Cykelavstånd till Universitet, NUS, IKSU och mycket god kommunikation till Umeå centrum med busshållsplats till lokalbussar finns inom 100 m. . Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Pilgatan 12A, Öst på stan, Umeå kommun
  • Idag kl 17:00

Pilgatan 12A

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 895 000 kr
49 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 706 kr/mån
38 673 kr/m²

Stig in i denna charmiga bostad på Pilgatan 12A och upptäck en pärla Öst på stan. Med ett rum och kök i ett hus med hiss erbjuder denna lägenhet en bekväm livsstil i hjärtat av Umeå. Med närhet till universitetet, NUS, arkitekthögskolan, IKSU plus och centrum, blir vardagen här lättsam. Här har du alla bekvämligheter och nöjen inom räckhåll. Lägenheten är smart utformad med intressant planlösning och en bra uppdelning mellan allrum och sovalkov. Det ljusa och luftiga köket bjuder in till kulinariska upplevelser, medan det trevliga vardagsrummet blir en plats för avkoppling och sociala stunder. Den rofyllda sovdelen erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och skapar en fridfull oas för återhämtning och på framsidan av huset finns en egen, stenbelagd uteplats där du kan njuta av soliga dagar och frisk luft. Perfekt för en kopp kaffe på morgonen eller en trevlig kvällsstund med vänner. Med hiss i huset och alla bekvämligheter inom räckhåll, är detta en bostad som erbjuder enkelhet och livskvalitet i en trivsam miljö. Välkommen till Pilgatan 12A!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Dragongatan 10D, Väst på stan, Umeå kommun

Dragongatan 10D

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 695 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/2
3 720 kr/mån
41 341 kr/m²

Smakfullt inredd och optimalt planerad tvåa med balkong i bästa västerläge! Detta är det perfekta hemmet för dig som söker ett modernt och komfortabelt boende på attraktiv adress. I harmoni fördelas hall med god förvaring, stilsäkert kök med öppen planering mot vardagsrum, mysigt sovrum med karaktäristisk träribbsvägg och ett stort, helkaklat duschrum med egen kombinationsmaskin. Balkong i ljuvligt västerläge med sol hela eftermiddagen och kvällen sätter guldkant på tillvaron. Avgiften inkluderar allt, värme, vatten, internet, tv och hushållsel och till lägenheten hör ett förråd som finns i separat byggnad. På föreningens gård erbjuds parkeringsplatser, grönytor och gemensam uteplats. Här bor du på ett lugnt och centrumnära område med bara några minuters promenad till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv samtidigt bara ett stenkast från vackra älvspromenaden. God kommunikation till universitet, sjukhus och övriga stadsdelar med busshållplats efter intilliggande gata. Missa inte denna chans, en riktig citypärla. Välkommen!

  • Balkong
Norra Ersmarksgatan 28A, Haga, Umeå kommun

Norra Ersmarksgatan 28A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 595 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 807 kr/mån
37 976 kr/m²

Välkommen till Norra Ersmarksgatan 28A – ditt egna krypin nära Umeås puls! Denna vindslägenhet presenterar en charmig planlösning som genomsyras av karaktäristiska takkupor och vrår. Belägen högst upp i huset, erbjuder den inte bara en rofylld utsikt över hustaken, utan också en känsla av lugn och avskildhet. Med en rymlig hiss blir resan upp till din oas enkel och bekväm. När du kliver in i denna bostad märker du genast de moderna golven som harmoniserar perfekt med ljusinsläppet från öst och väst. Takkuporna ger bostaden extra känsla av rymd och möjliggör en mycket trevlig möblering. Matbord för fyra i köket framför fönster i den ena kupan och en underbar plats för skrivbord i den andra, en perfekt arbetsplats med inspirerande utsikt över omgivningen. Utrymmet i denna vindslägenhet är optimalt utnyttjat för att skapa en trivsam atmosfär. Den charmiga planlösningen ger dig möjligheten att inreda och skapa ditt eget drömhem. Norra Ersmarksgatan 28A ligger i ett omtyckt äldre område nära stadens puls. Här får du en smak av charm samtidigt som du har enkel tillgång till stadens alla bekvämligheter. Det är den perfekta kombinationen av det traditionella och det moderna. Om du letar efter något speciellt, något med karaktär, är Norra Ersmarksgatan 28A din perfekta match. Kontakta mäklaren för att utforska denna charmiga vindslägenhet och upptäck varför det är just här du vill kalla hem.

  • Hiss
Piruettvägen 48, Umedalen, Umeå kommun
Piruettvägen 48, Umedalen, Umeå kommun, bild 2
Piruettvägen 48, Umedalen, Umeå kommun, bild 3

Piruettvägen 48

Villa
Umedalen, Umeå kommun
MOHV Umeå
5 695 000 kr
200 + 33 m²
7 rum
901 m² tomt

Välkommen in till denna otroligt rymliga tvåplansvilla på Umedalen! Villan karaktäriseras av en trevlig och inbjudande planlösning med stora rum, generös takhöjd och stora fönsterpartier. Här samsas kök med rymlig matplats, vardagsrum, fyra sovrum med möjlighet att enkelt göra om allrummet till ytterligare sovrum om behov finns. Ett rymligt badrum på entréplan och en toalett med dusch och blivande bastu på övervåningen. Praktisk tvättstuga med groventré samt ett garage med generöst tilltagen, plattlagd uppfart. Den rymliga tomten ligger i ett fint sydvästläge och har en fint anlagd trädgård med altan i vinkel runt huset. Barnvänligt område med förskola, skola, träningscenter, spa, restaurang och mataffär. Mycket bra busskommunikation till Umeå centrum och NUS/Universitet.

  • Premium
  • Energieffektiv
Kålhagsvägen 27A, Tomtebo Gård, Umeå kommun

Kålhagsvägen 27A

Lägenhet
Tomtebo Gård, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 945 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/4
6 857 kr/mån
33 090 kr/m²

NYTT PRIS - VISNING 22/4 + 23/4! Välkommen till Kålhagsvägen 27A – en nyproducerad lägenhet som definierar modern komfort och stil. Denna pärla av en bostad erbjuder en oslagbar kombination av hög standard och genomtänkt planlösning, vilket skapar en perfekt harmoni mellan funktion och estetik. Det som omedelbart fångar din uppmärksamhet när du går runt i lägenheten är den väl tilltagna, solfyllda balkongen. Här kan du njuta av solens strålar från mitt på dagen till sen kväll medan du avnjuter din favoritbok, en kopp kaffe eller bara tar in den sköna, gröna utsikten. Storleken på balkongen gör den till en förlängning av din inomhusmiljö, och den är perfekt för att bjuda in vänner och familj till avkopplande stunder. Planlösningen i denna lägenhet är lika spännande som den är funktionell. De tre fina sovrummen erbjuder tillräckligt med utrymme för hela familjen eller för att inreda ett hemmakontor. Helkaklat badrum med toppmoderna faciliteter, inklusive tvättmaskin och torktumlare, gör vardagen smidig och bekväm. Lägenheten präglas av en modern stil som genomsyrar varje hörn. Det välutrustade u-formade köket är både praktiskt och elegant, och det är en plats där kreativa kulinariska äventyr blir verklighet. Här flödar inspirationen lika fritt som ljuset, tack vare det genomgående ljusinsläppet som lyser upp varje rum! Välj Kålhagsvägen 27A som din nya adress och upplev det bästa av modern boendekomfort. Här väntar en välbyggd lägenhet med naturligt ljus och en atmosfär som omfamnar dig varje gång du kliver in genom dörren. RING MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION ELLER PRIVATVISNING! 070 280 51 15

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9