Skogstorpsvägen 126

Tegelhagen, Sollentuna Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1976
Förening
BRF Sollentunahus nr 1
Om föreningen
Avgift
4 543 kr/mån
Driftkostnad
12 696 kr/år
Pris/m²
48 026 kr/m²
Antal besök
1 447
Dagar på Hemnet
13

Välkommen till en 3:a på 76 kvm, med mysig radhuskänsla och stor uteplats på 24 kvm, i lugna kvarter och i en förening med eget poolområde.

Nu finns chans till en välrenoverad, trivsam och fräsch marklägenhet med radhuskänsla tack vare egen ingång och stor terrass. Bostaden har 3 rum på 76 kvm och är mycket fint planerad med stora sällskapsytor och sovrum i varsin hörna av lägenheten. Allt i ett lugnt, idylliskt område i Tegelhagen, med låga hus, bilfria gårdar och mycket grönska.

Lägenheten får mycket ljusinsläpp och har en genomtänkt, lagom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det gör att köket är separat samtidigt som sällskapsytorna hänger samman och man kan prata med varandra och med gäster medan man pysslar i köket.

Terrassen är ett gediget trädäck på hela 24 kvm, i insynsfritt läge på baksidan och med sol från morgon till tvåtiden - en härlig uteplats att njuta av från frukost till långa sena kvällar med grillning eller bara avkoppling. Nedanför terrassen finns möjlighet till egna planteringar.

Bostaden är smakfullt och gediget renoverad, badrummet renoverades 2008, köket 2011 och 2019 lades nytt golv i kök och vardagsrum. Det innebär ett väldigt fräscht och modernt hem i mycket gott skick och med elegant interiör. Golven är parkett i kök, klädkammare, sovrum och vardagsrum, klinker i hall och badrum. Väggarna är genomgående vita eller ljusgråa.

Det finns frikostigt med förvaringsutrymmen i form av två stora förråd/klädkammare inne samt ett utomhusförråd om ca 2 kvm intill terrassen.

Få föreningar är så välutrustade som den här, med eget poolområde inklusive bastu. I övrigt finns en gemensam gård, två tvättstugor, festlokal, gym och cykelförråd. Det finns även p-platser och garageplatser att hyra via kö. Mer information om föreningen finns på www.sollentunahus1.se.

Tegelhagen är ett populärt område med en unik kombination av småstadskänsla, gröna gårdar och mycket trygghet då det inte är någon biltrafik kring husen. Området ligger intill Tegelhagens naturreservat med stigar, grillplatser och badplats intill Sollentuna båtklubb. Här är allt serverat för promenader, löpning och andra utomhusaktiviteter, bad och picknick.

Det naturnära läget hindrar inte att det är lika nära till service, restauranger, skolor och förskolor. Kring Silverdals torg på gångavstånd finns närlivs, café, gym och restauranger, större shoppingutbud finns i Sollentuna centrum. I Helenelunds centrum finns också matbutiker och annan service. Lillstugan är en anrik och uppskattad kvarterskrog i Silverdal.

Tegelhagen ligger mycket bra till kommunikationsmässigt med bussar till Stockholm, Kista, Sollentuna C och Danderyd snabbt och smidigt. Helenelunds pendeltågsstation ligger på promenadavstånd och därifrån har du bra pendlingsmöjligheter till både Stockholm och Uppsala. Pendeln går även till Arlanda.

Välkommen till en mycket tilltalande, elegant och trivsam trea med riktigt stor uteplats, i ett naturnära område med småstadskänsla nära stan!

PLANLÖSNING:

HALLEN är inredd med klinkergolv och ljusgråa väggar. Här finns plats för klädavhängning och i väggen finns ett stort inbyggt förrådsutrymme under trappan till grannlägenheten. I den inre hallen finns en stor klädkammare som även nås från master bedroom.

SOVRUM 1 till vänster om hallen har sitt fönster mot den lugna framsidan och gården. Här ryms både säng, skrivbord och förvaring i ett avskilt rum med ljusgråa väggar och ekparkettgolv.

BADRUMMET helrenoverade

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Visningstider

  • 7
    jun
    Sön 7 jun kl. 13:00–13:30
    Öppen visning - Välkommen
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.