Nyproduktion

Brf Strandängen

Tjuvkil/ Lycke, Kungälv Se på karta

3 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Avgift
4 100 kr/mån
Pris/m²
41 026 kr/m²
Antal besök
1 478
Dagar på Hemnet
21
Nyproduktion

Välkommen till en trivsam och rymlig lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har tre uteplatser i olika väderstreck där ni kan njuta av sol och underbar utemiljö. Ni möts av ett modernt nordiskt formspråk och ett rikligt ljusinsläpp. Hallen har praktisk klinker och förvaringsmöjligheter i form av garderober och hatthylla. I anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet med tillhörande klädvårdsdel.

Köket och vardagsrummet är hemmets hjärta och inbjuder till social samvaro och goda middagar. I köket ryms en matgrupp med plats för sex personer. Här finns en altandörr till en av uteplatserna, perfekt att ta med sig morgonkaffet ut och njuta av havsbrisen. Köksön som delar av kök och vardagsrum blir en naturlig samlingspunkt.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier och är lätt att möblera. Det finns plats för soffgrupp och mediamöbel. Från lägenheten på markplan når ni den största uteplatsen med en pergola. Den är inhägnad av plank som ger skydd mot insyn och ger känslan av ett uterum. En plats att njuta av årets alla årstider. Även vid entrén finns en uteplats med yta för en mindre möbelgrupp. Den övre lägenhetens största uteplats är balkongen som är placerad utanför hallen. En trappa ner finns den tillhörande uteplatsen. Alla lägenheter har förråd och plats finns för cyklar.

Master bedroom är rymligt, har ett flertal garderober och utrymme för ett skrivbord. Det mindre sovrummet passar vid behov bra som hemmakontor eller gästrum.

Möjlighet finns för planändring i anslutning till hallen och sovrummet i form av en extra klädkammare/hemmakontor.

Den lilla trädgården och uteplatserna får denna lägenhet att kännas som ett mindre villa. Men jämfört med att äga ett hus blir detta boende ett mycket bekvämare sätt att leva.

Köpprocessen
Är detta bostaden för er är nästa steg enligt följande:
Först skrivs ett bokningsavtal. I samband med detta inbetalas bokningsavgift på 25 000 kr. Bokningsavtal är som en reservation och ingen bindande handling.

När kostnaddskalkylen är klar skrivs ett förhandsavtal. Förhandsavtalet är en bindande handling och i samband med detta inbetalas 100 000 kr till föreningen. Väljer man att inte gå vidare med sin reservation och teckna förhandsavtal återfås 15 000 kr av bokningsavgiften.

Några månader innan tillträdet tecknas upplåtelseavtal. Med upplåtelseavtalet föds lägenheten i juridisk mening.

Resterande köpeskilling betalas 7 dagar innan tillträdet som beräknas ske i Q3 2022.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Kungälv

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.