Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Kungälv

Fastighetsbyrån Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kongahällagatan 40B, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun

Kongahällagatan 40B

Lägenhet
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
1 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 5/6
6 893 kr/mån
21 923 kr/m²

Nu kan jag presentera denna fina lägenhet om fyra rok i omtyckta Kungälv! Lägenheten erbjuder sociala ytor, rymligt kök, tre sovrum samt stor inglasad balkong med trevlig utsikt! Här bor ni med närhet till matbutiker, förskolor och skolor samt Kongahälla Center med alla dess butiker och service. På ca tio minuter promenerar ni också till Kungälv resecentrum för smidig pendling till centrala Göteborg. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

 • Plus
 • Hiss
Lökebergsvägen 13, Lökeberg, Kungälvs kommun
 • Sön 2 jun kl 15:00
Lökebergsvägen 13, Lökeberg, Kungälvs kommun, bild 2
Lökebergsvägen 13, Lökeberg, Kungälvs kommun, bild 3

Lökebergsvägen 13

Villa
Lökeberg, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
5 800 000 kr
197 m²
6 rum
1 053 m² tomt

När stugan om 47 kvm byggd 1928 möter 2000-talet skapas magi! I detta extraordinära hus om 197 kvm möts gammal charm och modern arkitektur. Vackra gamla fönster, takbjälkar, trägolv och stora fönsterpartier... smakfullt vävs gammalt och nytt samman. Vardagsrummet är häpnadsväckande med sina 6m i takhöjd, kaminen som stoltserar mitt i den stora panoramatavlan med naturen i bakgrunden och sist, men inte minst , spiraltrappan i gjutjärn som är ett konstverk i sig. Detta hus måste upplevas! Välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kristinedalsgatan 13B, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
 • Sön 9 jun kl 14:00

Kristinedalsgatan 13B

Villa
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
7 800 000 kr
157 m²
6 rum
593 m² tomt

Välkomna till Kristinedalsgatan 13B och detta magnifika sekelskifteshus i centrala Kungälv. Här finner ni en tidlös charm och karakteristiska detaljer som kakelugn, vackra spröjsade fönster och en elegant trappa. Njut av rymliga sociala ytor och underbar altan i sydväst. En del av garaget är ombyggt till ett annex med sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Perfekt för er som önskar få in en hyresintäkt eller har tonåringar som vill ha något mer eget. Här bor ni på bekvämt avstånd från såväl Fontins naturreservat som Kongahälla Center med dess butiker och service samt Kungälv resecentrum för smidig pendling till Göteborg. Välkommen hem till er nya oas i hjärtat av Trädgårdsstaden!

 • Plus
Dösebacka 630, Diseröd, Kungälvs kommun
 • Sön 9 jun kl 13:30
Dösebacka 630, Diseröd, Kungälvs kommun, bild 2
Dösebacka 630, Diseröd, Kungälvs kommun, bild 3

Dösebacka 630

Villa
Diseröd, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
4 200 000 kr
84 + 84 m²
4 rum
1 407 m² tomt

Denna nyrenoverade villa är en pärla som välkomnar dig med modern elegans och bekvämlighet. Med omfattande renoveringar, nytt tak, dränering samt ett stilfullt uppdaterat kök och badrum, erbjuder detta hem en omedelbar känsla av komfort och kvalitet. Här bor ni nära naturen och kan njuta av lugnet att komma hem. Diseröd på behagligt avstånd med matbutik, förskola och skola. Husets källarplan ger er möjligheter att forma utifrån era önskemål, detta boende är ett hem ni kommer att trivas i.

 • Premium
Skårby Station 460, Kareby, Kungälvs kommun
 • Sön 9 jun kl 11:00
Skårby Station 460, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Skårby Station 460, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Skårby Station 460

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
2 995 000 kr
72 + 40 m²
4 rum
3 197 m² tomt

Charmig villa som maximerar användningen av varje kvadratmeter och erbjuder en härlig livsstil. Belägen på en lummig och avskild tomt, är denna bostad omgiven av naturen och erbjuder en fridfull och avkopplande atmosfär i Kareby. På tomten finns även ett praktiskt attefallshus, som kan användas som en privat plats för äldre barnet eller för att generera extra inkomst genom uthyrning. Det ger flexibilitet och mångsidighet till fastigheten och gör den ännu mer attraktiv. Välkomna på visning!

 • Premium
Västerhöjdsvägen 7, Kärna, Kungälvs kommun
 • Sön 2 jun kl 13:00
Västerhöjdsvägen 7, Kärna, Kungälvs kommun, bild 2
Västerhöjdsvägen 7, Kärna, Kungälvs kommun, bild 3

Västerhöjdsvägen 7

Radhus
Kärna, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
6 250 000 kr
168 m²
5 rum
313 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva detta nybyggda kedjehus på Västerhöjden i Kärna! Önskar du vara den första ägaren att fylla detta toppmoderna hus med liv? Drömmig takterass med sol hela dagen/ kvällen och långtgående utsikt. 3 rymliga sovrum, stora badrum centralt placerade på varje plan och dubbla allrum varav det ena i öppen planlösning med köket. Carport samt en lagom stor trädgård att ta hand om. Välkommen till ett bekvämt och driftsnålt boende, minuters promenad från Kärna centrum, granne med natur och inte långt från hav.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Krokebäcksvägen 62, Kareby, Kungälvs kommun
 • Sön 2 jun kl 13:00

Krokebäcksvägen 62

Lägenhet
Kareby, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 395 000 kr
101 m²
4 rum
5 016 kr/mån
33 614 kr/m²

Välkomna till detta Svanenmärkta radhus med gavelläge i populära familjeidyllen Kareby Äng. I detta charmiga bostadsområde med modern Bullerbykänsla finns det massor av utrymme för barnens lek och äventyr. Här kan de klättra i träd, sparka boll och njuta av flera lekplatser. Här erbjuds ni en idyllisk miljö och bekymmersfritt boende samt med närhet till natur, skola och matbutik. Brf Vinbärsgläntan är en trygg förening med lägre räntor och längre bundna lån. Till radhuset hör det en parkering med laddstolpe, gästparkering finns även utanför bostaden.

 • Plus
Duvesjön 358, Duvesjön, Kungälvs kommun
 • Sön 2 jun kl 12:30
Duvesjön 358, Duvesjön, Kungälvs kommun, bild 2
Duvesjön 358, Duvesjön, Kungälvs kommun, bild 3

Duvesjön 358

Villa
Duvesjön, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
4 495 000 kr
125 + 40 m²
5 rum
941 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus med generösa 125 kvadratmeter av välplanerat utrymme, plus en extra 40 kvadratmeter garage. Stig in i huset och omedelbart möts du av den imponerande rymden med högt i tak, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Följ solens strålar runt huset och duka upp middagen på den väl tilltagna altanen. Nära till natur, badsjö och golfbana gör Duvesjön till ett attraktiv område för hela familjen eller er som vill komma närmare naturen.

 • Premium
 • Uteplats
Grandalen 210, Duvesjön, Kungälvs kommun

Grandalen 210

Villa
Duvesjön, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 495 000 kr
127 m²
5 rum
4 101 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga villa om 127 kvadratmeter, omgiven av naturens lugn och harmoni. Belägen med naturen runt husknuten erbjuder denna bostad en fridfull tillflyktsort där du kan njuta av stillheten samtidigt som du har närhet till allt som omtyckta Duvesjön-området har att erbjuda. Badsjöar, vandringsleder och golfbana på nära avstånd. I Diseröd finner ni matbutik, skola och förskola för vardagslivet. Dubbelgarage och stor tomt för lek och att följa solen strålar.

 • Uteplats
Grindbacken 6, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00
Grindbacken 6, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Grindbacken 6, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Grindbacken 6

Villa
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
7 595 000 kr
170 m²
5 rum
830 m² tomt

Välkomna till ett vackert klassiskt hus i ett väl eftertraktat område. Hög takhöjd, vackert burspråk och rymlig takbalkong är extra kvaliteter i detta fina hus. Här erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning, fyra sovrum, två badrum och en stor uteplats. För skolfamiljen finns närheten till fina skolor och den växande stadskärnan samt utmärkta pendlingsmöjligheter och direktbussar till centrala Göteborg. Detta är en plats där vardagens bekvämlighet möter drömmarnas verklighet.

 • Premium
Nätstigen 7, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
 • Budgivning pågår
Nätstigen 7, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Nätstigen 7, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Nätstigen 7

Radhus
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 995 000 kr
120 m²
299 m² tomt

Bekvämt och omhändertaget boendet i ett plan om 120 kvm med närhet till allt ni kan önska. Flera renoveringar utförda så ni kan flytta in och uppleva bekvämlighet & komfort. Kungälv centrum med shopping, service, restauranger, förskolor, skolor och pendlingsmöjligheter inom promenadanstånd. På sommarhalvåret kan ni packa strandväskan och ta er till det populära utesimbadet. På vinterhalvåret packar ni väskan och tar er bort till Skarpe nord och snörar på er skridskorna. Välkomna på visning!

 • Premium
Östra Porten 8, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Sön 2 jun kl 17:00

Östra Porten 8

Villa
Ytterby, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
4 695 000 kr
168 + 2 m²
6 rum
818 m² tomt

Östra Porten 8 har ett drömläge i populära Ytterby. Detta enplanshus med gångavstånd till förskolor, skola, mataffärer och pendeln gör detta huset perfekt för familjen. På enbart 2 min är du på pendelstationen och på bara 20 minuter tar du dig centrala Göteborg med tåg. 3 sovrum, med möjlighet till ytterligare sovrum, en plan & lättskött trädgård, optimal för lek på öppna gräsytor. Helt insynsskyddad! Praktisk uppfart som rymmer dubbla bilar där du även laddar elbilen. Välkommen till Östra porten 8!

 • Plus
Krappvägen 568, Ullstorp, Kungälvs kommun
 • Sön 16 jun kl 15:00
Krappvägen 568, Ullstorp, Kungälvs kommun, bild 2
Krappvägen 568, Ullstorp, Kungälvs kommun, bild 3

Krappvägen 568

Villa
Ullstorp, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
8 595 000 kr
158 + 21,8 m²
6 rum
792 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en vacker, modern villa i barnvänliga Ullstorp med ytterläge angränsande till naturen. Öppen planlösning med härligt kök, flertalet sovrum, inglasat uterum med golvvärme, helkaklade badrum samt carport med plats för 2 bilar. Här finns allt du kan tänkas drömma om och det är bara att flytta in!

 • Premium
 • Uteplats
Signehög 180, Romelanda, Kungälvs kommun
 • Tis 4 jun kl 17:30
Signehög 180, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 2
Signehög 180, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 3

Signehög 180

Gård/Skog
Romelanda, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
5 500 000 kr
220 m²
8 rum
5,4 ha tomt

Hästgården på Signehög 180 väntar på sin nya ägare. Här finns stall, hagar, paddock, utsikt mot ägor och älv samt ett rejält bostadshus med gott om sovrum och sällskapsytor. Stort poolområde och granne med naturen - mer lugn än så finns knappt. Enormt mycket förrådsutrymmen - kanske starta en verksamhet? Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Envägen 4, Diseröd, Kungälvs kommun
 • Tor 30 maj kl 17:00

Envägen 4

Lägenhet
Diseröd, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
2 345 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/7
4 562 kr/mån
37 823 kr/m²

På Envägen 4 presenteras en väldisponerad tvåa med bra materialval och hög standard, smart planlösning och en mysig och inglasad balkong. Här bor ni med naturen inpå knuten i ett väldigt bra läge, med närhet till förskola, skola, matbutik och busshållplats. Till Kungälv tar det endast ca tio minuter med bil.

 • Plus
 • Hiss
Silvergnejsvägen 10, Hålta, Kungälvs kommun

Silvergnejsvägen 10

Villa
Hålta, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
5 995 000 kr
172 m²
5 rum
2 206 m² tomt
 • Uteplats
Porsholmsvägen 51, Tjuvkil/ Lycke, Kungälvs kommun

Porsholmsvägen 51

Lägenhet
Tjuvkil/ Lycke, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
2 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/2
4 127 kr/mån
41 293 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem vid Porsholmsvägen 51 – en pärla som förenar stil, komfort och närhet till havet på ett oslagbart sätt! Denna exklusiva tvåa bjuder in till en livsstil där varje dag känns som en semester. Här erbjuds ni en rymlig bostad med en optimal planlösning men fönster i tre väderstreck samt en mysig altan i sydväst läge! Dessutom ingår parkering i avgiften. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Tvetgatan 233, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun

Tvetgatan 233

Lägenhet
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
1 895 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/5
6 757 kr/mån
24 771 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma bostad i populära och lågt belånade HSB Fridhem. Här finner ni en välplanerad och rymlig lägenhet om 76,5 kvm. Ni erbjuds stora sociala ytor, två sovrum, rymligt kök och helkaklat badrum. Från vardagsrummet når ni den väl tilltagna och möblerbara balkongen. I Tveten bor ni lugnt och naturnära med gångavstånd till Fontins vackra naturområde. Omtyckta ICA Skafferiet ligger endast en kortare promenad bort. För er som gillar att shoppa eller behöver pendla kommer särskilt uppskatta närheten till Kongahälla center och resecentrum.

 • Plus
 • Hiss
Villa Maritime Hamngatan 35, lgh 208 (v.35), Marstrand, Kungälvs kommun

Villa Maritime Hamngatan 35, lgh 208 (v.35)

Lägenhet
Marstrand, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
325 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
429 kr/mån
6 132 kr/m²

Med den bästa utsikten över Marstrandsön, endast 35 minuter från Göteborg, ligger fantastiska Villa Maritime. Runt omkring vilar den lilla pittoreska staden och den bohuslänska skärgården. I denna historiska idyll möts människor året runt från när och fjärran för att njuta, fira och uppleva Bohuslän. Här erbjuds ett bekymmerslöst andelsboende i ståtliga Villa Maritime med bemannad reception, badrocksavstånd till salta bad.. Denna andel är en tvåa och du har tillgång vecka 35 samt tillhörande 3 veckor fördelade över året. ( vår, höst, vinter) Här njuter du av ett lugnt och ostört läge, mysiga promenader längs kajen och historia som genomsyrar ön. Perfekta andelen för familjen som vill ha poolen utanför dörren. Lgh 208: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?objektid=2436744&lv=YvaHmo1T99XIyG5VIHI2CZgIttVAxlMj

 • Balkong
 • Hiss
Grenvägen 13, Tjuvkil/ Lycke, Kungälvs kommun
 • Sön 2 jun kl 11:30

Grenvägen 13

Villa
Tjuvkil/ Lycke, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 650 000 kr
85 m²
2 rum
1 279 m² tomt

På höjden med utsikt över vackra vyer ligger detta charmiga hus med badrocksavstånd till havet. Huset om 85 kvm inrymmer ett ljust & härligt vardagsrum med stora fönsterpartier i vinkel mot havet, ett kök med matplats bakom burspråksfönster och ett rymligt sovrum med gott om förvaring. Från köket tar du dig ut i den mysiga trädgården som gränsar mot ljuv natur. En stor altan som följer huset hela vägen runt inbjuder till både bullkalas, solstolshäng, grillaftnar & vackra solnedgångar. Kryp in i det inglasade uterummet när kylan smyger sig på. En gäststuga med egen toalett möjliggör för extra nattgäster.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Selma Lagerlöfs Gata 9, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun

Selma Lagerlöfs Gata 9

Lägenhet
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 395 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/7
6 938 kr/mån
37 308 kr/m²

Välkommen till Selma Lagerlöfs gata 9! Här finner ni en riktigt fin fyra med modern planlösning, helkakat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett och tre rymliga sovrum. Ni finner även en uteplats som erbjuder egen fristad för avkoppling eller middagar under stjärnklara nätter. Här bor ni med närhet till matbutiker, förskolor och skolor samt Kongahälla shoppingcenter med alla dess butiker och service. På ca. 10 min går ni till Kungälv resecentrum för enkel pendling till Göteborg.

 • Hiss
Solberga 790, Kode, Kungälvs kommun
 • Sön 2 jun kl 15:00

Solberga 790

Villa
Kode, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 850 000 kr
65 + 65 m²
4 rum
1 380 m² tomt

Denna vackra enplansvilla med källare i Solberga, Kode erbjuder en generös disponibel yta på cirka 130 kvadratmeter och är perfekt för den som önskar en bekväm och rymlig bostad i en naturskön miljö. Med natur och hav runt hörnet, med endast en kort biltur från Kode centrum är detta ett utmärkt val för en bred målgrupp. Dubbelgarage, gästhus och jacuzzi är några av bekvämligheterna som erbjuds. Bekvämt pendlingsavstånd till Kungälv, Stenungsund och Göteborg. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vävra 105, Hålta, Kungälvs kommun

Vävra 105

Villa
Hålta, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
2 800 000 kr
56 m²
3 rum
1 943 m² tomt

På denna härlig naturtomt om 1943 kvm finns 3 byggnader vilket skapar många möjligheter. Generationsboende? Granne med kompisarna? Sommarstället där 3 familjer kan ha sitt egna kryp-in. Vill du finansiera ditt egna boende i storstugan genom en redan etablerad uthyrningsverksamhet hos Booking & AirBnb där gästerna lämnar goda rekommendationer? Att platsen i övrigt erbjuder vackra promenadstråk i naturreservat, har närhet till Lökeberg och Marstrand, men också ligger nära goda kommunikationer gör detta till en idealisk plats att landa på. På berget njuter du grillaftnar med vidunderlig utsikt.

 • Plus
 • Uteplats
Tjuvkils hamnväg 185, Tjuvkil/ Lycke, Kungälvs kommun
 • Sön 2 jun kl 12:00

Tjuvkils hamnväg 185

Radhus
Tjuvkil/ Lycke, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 795 000 kr
114 m²
5 rum
8 170 kr/mån
33 289 kr/m²

Ett nästintill nybyggt parhus med uteplats åt söder. Ett välplanerat hem med tre sovrum, två helkaklade badrum och två sällskapsrum. Här finner du ro i sinnet efter en stressig arbetsdag. Ta ett dopp i havet, lek med barnen på lekplatsen eller promenera längs havet med hunden. I området finns grannar i livets alla skeenden. Singlar, par och massor med barn. Ett gemensamt orangeri där t.ex. träffar som barndisco för områdets barn arrangeras av grannarna men det går även att hyra för kalas eller släktträffar.

 • Plus
 • Uteplats
Högsberg 1:5, Kode, Kungälvs kommun

Högsberg 1:5

Tomt
Kode, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
1 500 000 kr
1 041 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att förvärva en tomt med positivt förhandsbesked i ljuvligt, lantlig miljö. Här kan dina drömmar om en avskild och harmonisk livsstil förverkligas. Belägen i den natursköna och fridfulla kommunen Kode, erbjuder denna naturtomt en magisk utsikt över grönska och vackra landskap. Här finns det finns gott om utrymme att skapa ditt eget privata paradis samtidigt som du har nära till bekvämligheter.

Visar 1 - 25 av 26