Mäklare Linda-Marie Valfridsson

Linda-Marie Valfridsson

Om mig

Varje försäljning är unik och jag anpassar tillvägagångsättet efter dina behov samtidigt som vi applicerar de framgångsfaktorerna som gör skillnad. Jag är en passionerad dalkulla med lång erfarenhet av försäljning. Att få hjälpa dig i en av dina viktigaste affärer ser jag som ett privilegie och jag lever efter mottot att alltid försöka överträffa förväntningar från både säljare och köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gategården 251, Hålta, Kungälvs kommun
 • Borttagen före visning
Gategården 251, Hålta, Kungälvs kommun, bild 2
Gategården 251, Hålta, Kungälvs kommun, bild 3

Gategården 251

Villa
Hålta, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
6 195 000 kr
162,5 m²
6 rum
1 962 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Vävra 105, Hålta, Kungälvs kommun
 • Sön 25 feb kl 11:00

Vävra 105

Villa
Hålta, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 000 000 kr
56 m²
3 rum
1 943 m² tomt

På denna härlig naturtomt om 1943 kvm finns 3 byggnader vilket skapar många möjligheter. Generationsboende? Granne med kompisarna? Sommarstället där 3 familjer kan ha sitt egna kryp-in. Vill du finansiera ditt egna boende i storstugan genom en redan etablerad uthyrningsverksamhet hos Booking & AirBnb där gästerna lämnar goda rekommendationer? Att platsen i övrigt erbjuder vackra promenadstråk i naturreservat, har närhet till Lökeberg och Marstrand, men också ligger nära goda kommunikationer gör detta till en idealisk plats att landa på. På berget njuter du grillaftnar med vidunderlig utsikt.

 • Plus
 • Uteplats
Lökebergsvägen 13, Lökeberg, Kungälvs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Lökebergsvägen 13, Lökeberg, Kungälvs kommun, bild 2
Lökebergsvägen 13, Lökeberg, Kungälvs kommun, bild 3

Lökebergsvägen 13

Villa
Lökeberg, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
5 995 000 kr
197 m²
6 rum
1 053 m² tomt

När stugan om 47 kvm byggd 1928 möter 2000-talet skapas magi! I detta extraordinära hus om 197 kvm möts gammal charm och modern arkitektur. Vackra gamla fönster, takbjälkar, trägolv och stora fönsterpartier... smakfullt vävs gammalt och nytt samman. Vardagsrummet är häpnadsväckande med sina 6m i takhöjd, kaminen som stoltserar mitt i den stora panoramatavlan med naturen i bakgrunden och sist, men inte minst , spiraltrappan i gjutjärn som är ett konstverk i sig. Detta hus måste upplevas! Välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Östra Porten 9, Ytterby, Kungälvs kommun

Östra Porten 9

Villa
Ytterby, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 550 000 kr
102 m²
4 rum
224 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva detta trevliga och centrala parhus, med bra planerade ytor fördelat på två våningar. Rymligt med tre sovrum, bekvämt beläget på övre plan. Ett trevligt och socialt vardagsrum med utgång till den härliga insynsskyddade uteplatsen. Lättskött trädgård och uteplatser i motsatta väderstreck för solläge. Här bor ni i ett trivsamt område med närhet till flera lekplatser, barnomsorg, skolor och service. Bara några minuter till pendelstationen och inom 20 min befinner ni er på centralstationen i Göteborg. Ett trivsamt, enkelt och bekvämt boende.

 • Uteplats
Högsberg 1:5, Kode, Kungälvs kommun

Högsberg 1:5

Tomt
Kode, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
1 500 000 kr
1 041 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att förvärva en tomt med positivt förhandsbesked i ljuvligt, lantlig miljö. Här kan dina drömmar om en avskild och harmonisk livsstil förverkligas. Belägen i den natursköna och fridfulla kommunen Kode, erbjuder denna naturtomt en magisk utsikt över grönska och vackra landskap. Här finns det finns gott om utrymme att skapa ditt eget privata paradis samtidigt som du har nära till bekvämligheter.

Visar alla 5