Mäklare Ted Gustafsson

Ted Gustafsson

Om mig

Min vision som fastighetsmäklare är att alltid leva upp till mina utsägelser & att lägga stor vikt vid att förstå just dina behov & önskemål, för att sedan tillsammans nå den bästa lösningen. Jag tar hänsyn till era önskemål & er livssituation, tillsammans tar vi oss igenom hela processen. Jag är aktiv som fastighetsmäklare i Kungälv, redo att hjälpa er med rådgivning & allt som hör till försäljningen av er bostad. När ni väljer att anlita mig som mäklare är det viktigaste att ni blir nöjda!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solberga 790, Kode, Kungälvs kommun
  • Sön 3 mar kl 12:00

Solberga 790

Villa
Kode, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 850 000 kr
65 + 65 m²
4 rum
1 380 m² tomt

Denna vackra enplansvilla med källare i Solberga, Kode erbjuder en generös disponibel yta på cirka 130 kvadratmeter och är perfekt för den som önskar en bekväm och rymlig bostad i en naturskön miljö. Med natur och hav runt hörnet, med endast en kort biltur från Kode centrum är detta ett utmärkt val för en bred målgrupp. Dubbelgarage, gästhus och jacuzzi är några av bekvämligheterna som erbjuds. Bekvämt pendlingsavstånd till Kungälv, Stenungsund och Göteborg. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Signehög 180, Romelanda, Kungälvs kommun
  • Sön 17 mar kl 15:00
Signehög 180, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 2
Signehög 180, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 3

Signehög 180

Gård/Skog
Romelanda, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
5 500 000 kr
220 m²
8 rum
5,4 ha tomt

Hästgården på Signehög 180 väntar på sin nya ägare. Här finns stall, hagar, paddock, utsikt mot ägor och älv samt ett rejält bostadshus med gott om sovrum och sällskapsytor. Stort poolområde och granne med naturen - mer lugn än så finns knappt. Enormt mycket förrådsutrymmen - kanske starta en verksamhet? Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lilla Dalvägen 5, Rörtången/ Ödsmålsmosse, Kungälvs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lilla Dalvägen 5

Villa
Rörtången/ Ödsmålsmosse, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
2 495 000 kr
36 m²
2 rum
1 667 m² tomt

Välkommen till Lilla Dalvägen 5 och denna yteffektiva villa. Här bor ni med naturen och havet runt husknuten på ett helt fritt och ostört läge. Här erbjuds en villa med modernt kök med intilliggande matplats, ett mysigt vardagsrum samt ett sovrum. Med gamla detaljer bevarade i det renoverade huset skapas en otrolig charm och karaktär. Intill huset finner ni även en mindre stuga som idag är inredd med en våningssäng, perfekt för när gästerna kommer förbi. Exteriört väntar en blomstrande trädgård samt en härlig altan med plats för både grill och matbord. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Uteplats

Visar alla 3