Hedenströms väg 15

Tollare, Nacka Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Grindstugeparken
Om föreningen
Avgift
3 923 kr/mån
Driftkostnad
3 996 kr/år
Pris/m²
46 852 kr/m²

Välkommen hem till denna ljusa och charmiga lägenhet belägen i lugna, fridfulla Tollare! Här möts du av en välplanerad bostad med genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Det trevliga gavelläget ger ett mycket generöst ljusinsläpp från tre väderstreck. Här njuter du av stora sociala ytor i öppen planlösning med smakfullt kök med rymlig matplats. Som pricken över i erbjuder bostaden en härlig uteplats om 15 kvm med förmiddagssol.

De två sovrummen är väl tilltagna med plats för dubbelsängar. Intill sovrummen finns en rymlig klädkammare med mindre fönster vilket skapar möjligheter att nyttja dessa som extra rum t.ex. arbetsrum. Det gör helt enkelt att lägenheten med enkla medel kan nyttjas som en mindre fyra. Vill man skapa ett stort sovrum är det möjligt att ta ner väggen mellan klädkammare och sovrum 2. Från lägenhetens största sovrum finns utgången till bostadens uteplats.

Badrummet är stilfullt utformat med kakelsättning i vitt och utrustat med golvvärme, badkar och tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. I föreningen finns en mysig innergård med liten lekplats och det centrala läget i Tollare ger er närhet till såväl centrum med närlivs som kommunikationer, nybyggd lekplats och framtida strandpromenad med bistro och gelateria.

Tollare är framtidens område. Här växer en urban, sjönära stadsdel fram mitt i Lännerstas villaidyll. Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja - här bor du 30 meter över vattnet (Lännerstasundet) och med underbar tallskog runt husknuten samtidigt som du når Slussen med buss på dryga 20 minuter. Längs med strandpromenaden finns en nyanlagd småbåtshamn varifrån man via en flytbro kan fortsätta ut till den vackra lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. På sikt planeras även SL-båtar (Sjövägen) att trafikera Tollare.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka