Tollare kaj 12

Tollare, Nacka Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 8, hiss finns
Förening
BRF Tollare Marina
Om föreningen
Avgift
3 708 kr/mån
Driftkostnad
7 800 kr/år
Pris/m²
54 938 kr/m²

Ring mäklaren för visning!
Nu finns chansen att förvärva en fin och välplanerad trea, med ljusa materialval och en balkong med underbar utsikt över Lännerstasundet. Bostaden har en välkomnande hall och ett rymligt badrum med tvättavdelning och duschhörna. Två bra sovrum med plats för säng, sängbord, garderober och mindre skrivbord om man önskar. Lägenhetens hjärta är det öppna köket och vardagsrummet. Köket inbjuder till härlig matinspiration och rummet kan möbleras med såväl matgrupp som soffmöbel. Det är från vardagsrummet man går ut på balkongen. Med några steg ut från entrén har man ett underbart promenadstråk längst med kajen.

Föreningen har en gemensam spaavdelningen, som finns belägen i samma hus som lägenheten, med bastu och relax samt en fräsch gästlägenhet att hyra vid besök. Det finns kajplatser att hyra nere i småbåtshamnen på heltid eller vid dagsbesök. En nybyggd pontonbro vid hamnen ger möjlighet till en smidig undanflykt till den lilla ön Mårtens holme där en del sällsynta fågelarter har sitt hemvist.

Låt dig förföras av detta vackra skärgårdsområde där anor från 1400-talet förenas med det urbana på mindre än 20 minuter ifrån stadspulsen. Som boende i Tollare får du allt från familjeliv och egen tid, jobb och fritid, natur och storstad.

Inbäddat i det vackra landskapet erbjuds varierade boendemiljöer med allt från friliggande villor och läckra takvåningar till små välplanerade lägenheter och praktiska radhus. Alla utformade med de senaste lösningarna för hållbarhet och modernitet. Tollare folkhögkskola finns belägen i området i ett sekelskiftesslott som erbjuder vegetarisk buffé och ett kaffe med eget bageri.

I Tollare torg finns en mindre livsmedelsbutik, en yogastudio. Omtyckta förskolor och skolor, aktivitetshallar för ungdomar, fotbollsplan och lekplatser erbjuder oändliga möjligheter för barnens fritidsintressen. För den föräldralediga är det gångavstånd till flera parker, babycafé och "Klapp och Klang", poplulära Kennys Gelato samt restaurangen Bruket vid hamnen. Här finns alla möjligheter att lära känna sina nya grannar i området.

Tollare naturreservat, Boovallen, Kocktorpssjön, Boobadet och Bagarsjön är perfekta dagsutflykter. Det är dessutom nära till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter.
Det är hit du ska – om du vill leva livet fullt ut!

Välkommen hem till Tollare!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka