Gröna gatan 18

Torpa - Söder, Jönköping Se på karta

2 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 8, hiss finns
Byggår
1963
Förening
HSB BRF Karl i Jönköping
Om föreningen
Avgift
3 941 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
34 286 kr/m²
Antal besök
1 268
Dagar på Hemnet
7

På andra våningen med utsikt mot grönskan nedanför, helt och hållet renoverad och dessutom med en planlösning som maximerat såväl bekvämlighet som yta. Här packar man upp sina flyttkartonger, ställer ut sina prylar och fortsätter med livet. Badrum med tvättmaskin, fullt utrustat kök och riktigt bra med förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderober är några av många fördelar. Lägenhetens skick till trots, om det är något mer man vill göra eller tillföra kan det vara bra att veta att det finns hela 14 600 kronor i den inre fonden.

Man lever cityliv men är ändå lite skyddat från omvärldens sus och brus. På sommaren nyttjas den stora gården till fullo, man grillar, umgås och spelar boll.
Under kalla månaderna kryper man gärna in, myser, umgås och njuter av lägenhetens rymd, skick och trevliga planlösning. D-vitamin strömmar in från morgon till kväll och när man kommer hem på eftermiddagen är balkongen den givna platsen att slå sig ner på.

Runt om finns mycket att hitta på. Friaredalen med sin grönska och stora lekplats, Stadsparken en bit bort och små mysiga fik att besöka.
Varje lördag väntar den myllrande torghandeln på att ni ska köpa nybakade frukostfrallor!

Föreningen är stor, stark och trygg och förvaltas av HSB, både ekonomisk och tekniskt. Dessutom ingår allt utom hushållsel i avgiften, till och med bredband.

På andra sidan gården finns en av stans mest välsorterade matbutiker och om man mot förmodan behöver bil så finns det gott om parkeringar både via kommunen och hos föreningen(kö).

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.