Kommande

Splintvägen 34

Torvalla, Östersunds kommun Se på karta

875 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1987
Förening
Riksbyggen BRF Östersundshus nr 30
Om föreningen
Avgift
5 056 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
11 824 kr/m²
Kommande

I markplan ligger denna lägenhet i dessa charmiga tvåvåningshus med träfasad strax intill Torvalla centrum, barnvänligt område där barnen springer mellan gårdarna. Lägenheten har en helt perfekt planlösning med väl tilltagna rum och en härlig altan med gott om plats för utemöbler och krukväxter. Strax bredvid lägenhetens entré, på ett mycket bekvämt avstånd, ligger det ena förrådet som tillhör denna bostad. Det andra ligger i markplan i anslutning till huset.

Väl inne i lägenheten finner ni en rymlig hall och i anslutning till entrén finns också en stor klädkammare som underlättar förvaringen. Köket är rymligt och man får enkelt plats med upp mot 6 matgäster runt middagsbordet, ljus och renoverad inredning ger en modern touch. Altanen nås från köket och har gott om plats för utemöbler och grillen. Vidare in i vardagsrummet möts man av en fin detalj, ett burspråk med gott om fönster som släpper in ljus. Här är det enkelt att möblera med både en soffgrupp, TV och bokhyllor. Inne i det stora sovrummet finns det gott om plats för en dubbelsäng och garderober erbjuder förvaring. Det andra sovrummet är också rymligt och rymmer säng, skrivbord och bokhylla. Badrummet är helrenoverat med kakel och klinker samt behaglig golvvärme.

Området runt bostaden är lugnt och mycket barnvänligt med endast ett hundratal meter till Torvalla centrum där affär, skola, fritidsgård, bibliotek, restaurang, frisör, sporthall, hälsocentral finns. Bra bussförbindelser finns till Östersunds centrum och närmsta busshållplats finns vid Torvalla centrum. För den motionsintresserade finns det ett elljusspår som löper genom Torvalla som sedan sammanlänkar med övriga spår kring Östersund.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Sofia Andersson

Storsjömäklarna AB
Mäklare Sofia Andersson, Storsjömäklarna AB
072-7156556

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.