Nyproduktion

Scheele Promenad 3 (Lgh 7115)

Tuna, Lund Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Våning
2 av 7, hiss finns
Förening
BRF Scheele Promenad 3
Om föreningen
Avgift
4 339 kr/mån
Driftkostnad
169 kr/år
Pris/m²
37 671 kr/m²
Nyproduktion

Varmt välkommen till Scheele Promenad 3!

Det sista huset består av 48 bostadsrätter och är placerat närmast Tunavägen. I etapp 3 erbjuder vi samma bredd som i de första två etapperna, 1-6 RoK men med flera nya spännande planlösningar och några riktigt fina treor med inglasad, generös hörnbalkong. Inflyttning preliminärt årsskiftet 2021/22

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in ett personligt möte och vägledning.

Flyttar du in på Scheele Promenad kommer du att vara med och forma en framtida stadsdel. En lummig oas mitt i Lunds kunskapsstråk, där du inte bara bor utan också lever, trivs och känner hemlängtan.

En smart energilösning
Som granne med Medicon Village blir du som bor på Scheele Promenad en del av det senaste inom hållbara energilösningar. ECTOGRID™ är en innovation från E.ON som går ut på att överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i husen på Scheele Promenad. Smart styrning som ger dig lägre driftskostnader.

Mitt i kunskapsstråket
På Scheele Promenad bor du intill innerstaden och har ändå nära till natur och grönska. Det finns gott om lummiga parker för sköna promenader, bollspel och motion. Kunskapsstråket sträcker sig från Lunds historiska centrum via universitetet, Ideon och Medicon Village ända ut till Brunnshög. Längs kunskapsstråket finns en unik kombination av forskning, vetenskap, studie- och arbetsmiljöer, butiker, hotell och service.

Goda kommunikationer
Scheele Promenad erbjuder en eftertraktad närhet till centrum. En kort cykeltur eller 15 minuters promenad genom lummiga Professorstaden tar dig till Lunds stadskärna. Via motorvägen är det smidigt att nå hela Öresundsregionen. En ny avfart från E22:an är planerad norr om Scheele Promenad, vilket är smidigt för dig som bilpendlar. I närheten finns det goda kommunikationer via stadsbussarna. Lunds nya spårväg får en hållplats vid Ideontorget, som blir den nya knutpunkten i området.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Lund

Kontakt

Visningstider

 • 1
  nov
  Sön 1 nov kl. 11:00–12:30
  Bokad visning med anledning av Covid19. Plats Scheelevägen 5K, följ skyltning.
 • 11
  nov
  Ons 11 nov kl. 17:00–18:00
  Bokad visning med anledning av Covid19. Plats Scheelevägen 5K, följ skyltning.
 • 26
  nov
  Tor 26 nov kl. 17:00–18:00
  Bokad visning med anledning av Covid19. Plats Scheelevägen 5K, följ skyltning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.