Nyproduktion

Granängsvägen Lgh 133

Tyresö Centrum, Tyresö Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Kvarteret Skogsbacken i Bollmora
Om föreningen
Avgift
3 825 kr/mån
Pris/m²
42 241 kr/m²
Nyproduktion

Vi har byggstartat! Inflytt sker preliminärt april 2020.
Välkommen till denna mycket välplanerade trea. Väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter och trevliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet finner du utgången till den stora balkongen. Fullt utrustat kök med köksinredning från Vedum och i det helkaklade badrummet finns även kombimaskin. Till lägenheten hör ett eget förråd i källarplan.

I Tyresö, nära Tyresö Centrum, bygger vi ett naturligt boende för alla som vill få nära till både fina grönområden, rekreation och med pendelavstånd till Stockholm. Alldeles i närheten finns stora strövområden, Tyresta nationalpark, sjöar och bara någon kilometer bort har du tillgång till Stockholms södra skärgård. Här uppför vi nu Kvarteret Skogsbacken, tre huskroppar sammanhållna av gemensamma terrasser. På en av gårdarna byggs ett gårdshus som blir föreningens gemensamhetslokal. Här är tanken att grannarna kan samlas, men det finns också möjlighet att hyra huset för privat bruk. Parkering finns både i föreningens garage samt ute på gården och hyrs separat. Mer information finner du på https://www.kvarteretskogsbacken.se/

Efter 50 år i branschen har vi på Hökerum bygg lärt oss mycket om att bygga bostäder. Hökerum planerar, driver och bygger projekten själva, vilket gör att de kan bygga moderna bostäder mer kostnadseffektivt, utan att göra avkall på det som är viktigt; hållbarhet och kvalité. Allt som du behöver för att du ska kunna skapa ett hem du trivs i, men till ett avsevärt lägre kvadratmeterpris jämfört med nyproducerade lägenheter i samma område. Och med pengarna du inte lägger på kvadratmeter, kan du till exempel köpa ett torp i Töreboda, eller något annat du gärna skulle vilja ha.

Lägenheterna säljs på ritning till fast pris. Inflytt sker preliminärt april 2020.

Har du några frågor om projektet maila eller ring direkt till ansvarig mäklare:

Maria Jansson på Svensk Nyproduktion, tel 072 - 157 05 28 eller mail [email protected]

Läs mer om projektet på: http://www.kvarteretskogsbacken.se

Läs mer om bostaden
Svensk Nyproduktion Stockholm