Nyproduktion

Apelvägen 15-17

Tyresö Se på karta

5 080 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94 m²
Avgift
5 633 kr/mån
Pris/m²
54 043 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till visning/presentation av bostäderna på vårt kontor den 4 december kl. 17.30 hos Svensk Fastighetsförmedling i Tyresö C, Kyrkogränd 14 i Tyresö intill Tyresö View. Anmäl dig gärna på mail [email protected] eller på telefon 08-712 01 30

Bo Aktivt seniorboende ska vara en plats där du har tillgång till både rofyllda rum för egentid och aktiva rum för gemenskap. De tre trädgårdarna bjuder in till både och. Spela boule, ta ett glas vin, ett dopp i poolen eller bara strosa runt. Vi tycker att det är viktigt att hitta balans i livet, vare sig den balansen handlar om hur man spenderar sin tid, äter, motionerar eller umgås.

Vi tror att du har bott i samma hem i ganska många år. Då är steget till att flytta därifrån och in till något nytt, ganska stort. Att du då skall känna trygghet vid den stora affär som ett bostadsköp innebär är väsentligt för oss på Bo Aktivt AB.

Vill du veta mer om projektet Bo Aktivt i Tyresö eller vilka lägenheter som är lediga, vänligen kontakta Svensk Fastighetsförmedling i Tyresö.

Projektet omfattar 53 lägenheter med tre rum och kök och finns i storlekarna 65 kvm (8 st), 79 kvm (32 st) , 94 kvm (11 st) och 101 kvm (2st).

Tyresö Kommun har godkänt detaljplanen och entreprenören inväntar startbesked. Preliminär inflyttning 2020.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö