Nyproduktion

Kantorsgatan 3B

Uppsala kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Våning
2 av 5
Förening
BRF Möblera
Om föreningen
Avgift
4 229 kr/mån
Pris/m²
36 029 kr/m²
Antal besök
313
Nyproduktion

Hörnlägenhet med balkong med eftermiddags- och kvällsol. Välplanerad 3:a med fönster i två väderstreck. Tillträde dec 2022. Kontakta mäklaren Anders Levin 073-4291396 för att boka din privata visning.

Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där stora fönsterpartier i två olika väderstreck borgar för en ljus och trivsam samvaro. Fullt utrustat IKEA-kök med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror.

Från vardagsrummet nås härlig balkong i sydvästläge. Rejält sovrum med två dubbelgarderober. Sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv i ek.

Snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel. Tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, och vikbara duschväggar av glas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden.

Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo.

Läs mer om bostaden
Ikano Bostadsutveckling AB

Kontakt

Anders Levin

Ikano Bostadsutveckling AB
Mäklare Anders Levin, Ikano Bostadsutveckling AB
0734291396