Ikano Bostadsutveckling AB

Ikano Bostadsutveckling AB

Mäklare

Packrumsgatan 2, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 2

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
3 895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/6
4 172 kr/mån
62 823 kr/m²

Tvåa med plats för hemmakontor. Här får du öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med gott om plats. Utöver ett rymligt sovrum finns här även ett extrarum som är perfekt som ett litet hemmakontor. Köket från IKEA är fullt utrustat och har allt du behöver för mysiga middagar med vänner och familj. I det ljusa och helkaklade badrummet hittar du allt från dusch, tvättmaskin och torktumlare till golv i slitstark klinker. I Årstaberg bor du på ett läge som slår det mesta. Precis utanför dörren hittar du pendeln till Centralen som tar fem minuter, även tvärbanan till evenemangen i Globenområdet. På tio minuters promenad neråt Årstaviken når du Årstaskogen med sina löpslingor och gångstråk. Här saknar du inte något. Vill du veta mer? Kontakta mäklaren redan idag och boka in en visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
2 975 000 kr
33 m²
1 rum
vån 19/24
2 819 kr/mån
90 152 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kantorsgatan 5, null, Uppsala kommun

Kantorsgatan 5

Lägenhet
Uppsala kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
2 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/6
5 523 kr/mån
32 324 kr/m²

Inflyttningsklar och välplanerad trea med sänkt pris. 🧡 Nu har vi sänkt priset på den här trean med 355 000 kronor. Du flyttar dessutom in när det bäst passar dig. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där stora fönsterpartier i två olika väderstreck borgar för en ljus och trivsam samvaro. Fullt utrustat IKEA-kök med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror. Från vardagsrummet nås härlig balkong som vetter mot innergården. Rejält sovrum med två dubbelgarderober. Sovrum/arbetsrum/barnrum. Snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel. Tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, och vikbara duschväggar av glas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Lysa, Vega, Haninge kommun
 • 36 lediga bostäder

Brf Lysa

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 1 495 000 kr
34-93 m²
1-4 rum
3 100 kr/mån

Få nära till allt med lägenhet i Vega Nu bygger vi nya lägenheter i stadsdelen Vega med gångavstånd till hela vardagen. Runt hörnet finns allt från matbutiker och gym till förskolor och skolor – allt som behövs för ett levande stadsliv. Du bor även smidigt nära pendeln mot city.

 • Nybyggnadsprojekt
Vetefältsgatan 13, Elinegård, Malmö kommun

Vetefältsgatan 13

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
2 100 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
4 420 kr/mån
38 889 kr/m²

Välplanerad tvåa – bo avgiftsfritt i 24 månader. Just nu har du chansen att få bo avgiftsfritt de första två åren. Erbjudandet gäller om du köper en lägenhet i Brf Kalka innan den 15 juni 2024. I den här hörnlägenheten får du fönster i två väderstreck och bra sociala ytor för vänner och familj. Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet och ger dig ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet rymmer både matbord och soffhörna, och du når balkongen som ligger med fri utsikt mot den gröna parken. Elinegård är stadsdelen för dig som vill hitta lugnet nära stan. Här bor du ett stenkast från unik natur och med allt du behöver utanför dörren. Det är lika enkelt att ta en joggingtur längs kalkbrottet som att hämta ut paket på matbutiken. Och vill du till Limhamn, Hyllie eller centrala Malmö går det bussar hela tiden. Vill du veta mer om den här tvåan? Kontakta mäklaren och kom på visning.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Skiffervägen 72, Ältadalen, Nacka kommun

Skiffervägen 72

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 995 000 kr
109 m²
5 rum
vån 0/2
4 650 kr/mån
64 174 kr/m²

Nu sänker vi priset med 250 000 kronor för de nästa fyra som köper ett radhus i Brf Strosa. Dessutom bor du avgiftsfritt det första året. Erbjudandet gäller från den 1 juni till den 30 juni. På entrévåningen får du vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora sällskapsytor. När jobb- och skoldagen är slut är det här din familj samlas och umgås på kvällarna. På övervåningen finns husets sovrum och ett mysigt allrum. En bra plats att smyga upp till och koppla av med lite egentid när det behövs. Radhuset ligger i ett naturnära läge med sol i trädgården från morgon till sen eftermiddag. Här bor du tryggt i skyddat och lugnt läge, med områdets lekplats som granne. I Ältadalen får du nära till allt från nya lekparker till förskolor och skolor. Här finns stora skogsområden, naturreservat och badplatser. Och det är smidigt att ta sig in till stan. Kom på visning så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
Skiffervägen 98, Ältadalen, Nacka kommun

Skiffervägen 98

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 595 000 kr
109 m²
5 rum
vån 0/2
4 650 kr/mån
60 505 kr/m²

Nu sänker vi priset med 250 000 kronor för de nästa fyra som köper ett radhus i Brf Strosa. Dessutom bor du avgiftsfritt det första året. Erbjudandet gäller från den 1 juni till den 30 juni. Välplanerat radhus nära stan! Här kan du njuta av en entrévåning med plats för hela vardagen – från köket, vardagsrummet och de stora glaspartierna som släpper ljus från trädäcket och trädgården. När du vill koppla av går du upp till övervåningen, med ett allrum och tre fina sovrum med bra förvaring. Här ligger ett av husets två badrum med badkar, wc och kommod. Ute i trädgården får du ett naturnära läge med sol stora delar av dagen. Från altanen blickar du ut över grannarnas gröna gårdar och barnen kan springa fritt, I Ältadalen har du nära till allt från nya lekparker och en stor aktivitetspark, till förskolor och skolor. Här finns stora skogsområden, naturreservat och badplatser. Och det är smidigt att ta sig in till stan. Det här är ett radhus du inte vill missa. Kom på visning så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
Gaffelseglet 38, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 38

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
3 250 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/6
5 400 kr/mån
45 775 kr/m²

En välplanerad hörntrea i fritt läge med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får ett fint ljusinsläpp och luftiga sällskapsytor – perfekt för både familj och vänner på besök. Från vardagsrummet når du även den stora balkongen i soligt söderläge. I det större sovrummet får du både en praktisk skjutdörrsgarderob och ett eget förråd. Det mindre sovrummet rymmer både en säng och exempelvis ett skrivbord. Köket är modernt och praktiskt med allt du behöver: kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och induktionshäll. Inredningen har stilen Sand, en beige kulör som växlar mot ljusgrått men behåller sin värme. Perfekt för dig som vill ha en ombonad och ljus känsla omkring dig. Det helkaklade badrummet går i samma stil som köket. Här är det bland annat utrustat med dusch, kombimaskin och handfat med kommod.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Gaffelseglet 36, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 36

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 0/6
3 150 kr/mån
42 714 kr/m²

I den här ettan du möts du direkt av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum – som rymmer både matplats och soffgrupp. Du får även en rymlig sovalkov med gott om förvaring och en fransk balkong. Köket är stilrent och praktiskt med allt du behöver: kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och induktionshäll. Inredningen har stilen Frost, ett vitt kök som är tidlöst och skapar många möjligheter. Det ger dig utrymme att sätta din personliga prägel på en redan modern och ren grund. Det helkaklade badrummet går i samma stil som köket. Här är det bland annat utrustat med dusch, kombimaskin och handfat med kommod.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Gaffelseglet 38, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 38

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
2 350 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/6
3 800 kr/mån
52 222 kr/m²

Här bor du välplanerat med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där stora fönsterpartier bidrar till en ljus och inbjudande sällskapsdel. Här finns plats för både familj och vänner. Från vardagsrummet når du även balkongen som vetter mot innegården i nordväst. I det rymliga sovrummet finns gott om förvaring med både en klädkammare och ett praktiskt förråd. Köket är modernt och praktiskt med allt du behöver: kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och induktionshäll. Inredningen har stilen Sand, en beige kulör som växlar mot ljusgrått men behåller sin värme. Perfekt för dig som vill ha en ombonad och ljus känsla omkring dig. Det helkaklade badrummet går i samma stil som köket. Här är det bland annat utrustat med dusch, kombimaskin och handfat med kommod.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Gaffelseglet 36, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 36

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
1 495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/6
3 100 kr/mån
43 971 kr/m²

I den här ettan du möts du direkt av en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum ryms i ett. Dessutom kan du njuta av en fransk balkong och sovalkoven är rymlig med gott om förvaring. Köket är modernt och praktiskt med allt du behöver: kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och induktionshäll. Inredningen har stilen Åska, ett tidlöst kök i mellangrått som står sig över trender. Passar perfekt för dig som vill ha en mer avskalad stil. Det helkaklade badrummet går i samma stil som köket. Här är det bland annat utrustat med dusch, kombimaskin och handfat med kommod. I Brf Lysa är det friare uthyrning. Fråga mäklaren för mer information.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Packrumsgatan 6, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 6

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
4 950 000 kr
78 m²
3 rum
vån 0/4
5 015 kr/mån
63 462 kr/m²

Prissänkt och inflyttningsklar trea med stor uteplats. ☀️ Nu har vi sänkt priset med 345 000 kronor från kostnadskalkyl på den här trean – och du flyttar in när du vill! Här får du en smart planerad hörnlägenhet som ger dig fönster i tre väderstreck. Du kan även njuta av en stor uteplats mot den lugna gården. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och ger dig stora sociala ytor. I vardagsrummet når du ett extrarum är perfekt som ett litet hemmakontor. I lägenheten finns också gott om förvaring med flertalet garderober i hallen. Från Årstaberg kan du ta dig överallt på nolltid – varför inte ta cykeln över Årstabron och vara på Södermalm fem minuter senare? Eller utnyttja att du bor granne med både pendeln och tvärbanan? Här finns även Årstaskogen runt hörnet, som bjuder på allt från joggingspår till badplatser och utegym. Eller promenera hela vägen till myllret vid Liljeholmskajen, där finns både shopping och restauranger med vacker utsikt över Årstaviken. Vill du veta mer om den här trean? Kontakta mäklaren redan idag och boka in en visning.

 • Nyproduktion
 • Hiss
 • Energieffektiv
Brf Beundra, Årstaberg, Stockholms kommun
 • 14 lediga bostäder

Brf Beundra

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 2 975 000 kr
33-100 m²
1-4 rum
2 819 kr/mån

Nya lägenheter med toppläge i Årstaberg! Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Läs mer under varje objekt. Inflyttningsklara bostäder om 2-4 rok i vårt nästa kvarter i Årsta med ett fantastiskt läge som har vidsträckt utsikt över vackra Stockholm. Här reser sig hela 24 våningar med kvadratsmarta lägenheter mitt mellan natur och city.

 • Nybyggnadsprojekt
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 18/24
4 908 kr/mån
90 208 kr/m²

Sänkt pris med 500 000 kronor från ekonomisk plan på denna trivsamma trea med fantastisk utsikt. Se nytt pris längre ner. Den här välplanerade gaveltrean på artonde våningen har en rymlig balkong med utsikt över södra Stockholm. Dessutom kan du flytta in när det passar dig! När du kliver in möts du av en hall med gott om förvaring. Därefter tar du dig vidare till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här kan du bland annat njuta av fönster i två väderstreck. Modernt kök från IKEA med vita köksluckor och en elegant bänkskiva i stenkomposit som även går upp som stänkskydd. Här får du allt som behövs för en praktisk vardag, såsom dubbel kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll. I det större sovrummet finns plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Du får även plats för ett skrivbord om du behöver jobba hemifrån. Även det andra sovrummet rymmer en dubbelsäng och en stor skjutdörrsgarderob. Badrummet är fullt utrustat med bland annat kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här finns slitstark klinker i grått samt spotlights i tak. Till lägenheten hör ett externt förråd. Föreningen har även räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
4 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 14/24
3 783 kr/mån
82 255 kr/m²

Prissänkt tvåa med balkong – flytta in när du vill. Nu har vi sänkt priset med 500 000 kronor från ekonomisk plan på den här lägenheten. Här får du en välplanerad och inflyttningsklar gaveltvåa på fjortonde våningen med stor balkong. Njut av fönster i två väderstreck och vacker utsikt över södra Stockholm. Lägenheten har en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrummet är stort och du får plats med dubbelsäng och en praktisk skjutdörrsgarderob. Härifrån får du pendeln och tvärbanan precis utanför dörren och tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter. Vill du ta cykeln är du på Söder på nolltid. I Årstaberg bor du nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller bara sola vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Den här tvåan vill du inte missa. Kontakta mäklaren och kom på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Packrumsgatan 6, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 6

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
5 895 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/4
5 594 kr/mån
66 236 kr/m²

Välplanerad fyra med öppen planlösning – just nu prissänkt. Nu har vi sänkt priset med 355 000 kronor från kostnadskalkyl på denna välplanerade fyra. Här ligger vardagsrummet i öppen och luftig planlösning mot köket, som ger dig rymliga sällskapsytor för familj och vänner – du får plats med såväl soffgrupp som matbord. Du får tre lättmöblerade sovrum med fint ljusinsläpp, från det större sovrummet når du balkongen mot husets innergård. Dessutom är badrummet med klinkergolv utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. I Årstaberg får du ett toppläge för livspusslet. Det finns förskolor och skolor, matbutiker nära och du bor precis vid pendeln för smidiga resvägar. Och det tar bara några minuter att cykla över till Söder. Här bor även nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller bara sola vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Packrumsgatan 2, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 2

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
3 550 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/6
3 540 kr/mån
71 000 kr/m²

Vi har sänkt priset med 345 000 kronor på denna rymliga och trivsamma tvåa. Här får du en social och trivsam tvåa högst upp i huset med utsikt mot innergården. Vardagsrum och kök i öppen planlösning skapar gott om plats för såväl soffgruppen som matplatsen. Tre fönsterpartier ger rummet och bra och trevligt ljus. Det stilrena IKEA köket har beigea släta köksluckor och vitt kakel i halvförband och grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver för en praktisk vardag så som kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsung och induktionshäll. Från vardagsrumsdelen tar du dig till det rogivande sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaring i de två garderoberna. I det ljusa, helkaklade badrummet ryms dusch, WC, kombinerad torktumlare och tvättmaskin samt handfat och kommod. Duschen har vikbara glasväggar och på golvet ligger slitstark klinker i grått. Lägenheten har i övrigt genomgående vitlaserat parkettgolv samt vitmålade väggar. Till lägenheten hör ett externt förråd. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Hiss
 • Energieffektiv
Brf Vakna, Årstaberg, Stockholms kommun
 • 19 lediga bostäder

Brf Vakna

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 2 250 000 kr
34-104 m²
1-5 rum
2 698 kr/mån

Vi har sänkt priserna på lägenheterna i Brf Vakna med upp till 645 000 kronor. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Läs mer under varje objekt. Nybyggda, inflyttningsklara bostäder byggda runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Här är det är tryggt, trivsamt och levande på samma gång.

 • Nybyggnadsprojekt
Havrefältsgatan 2A, Elinegård, Malmö kommun

Havrefältsgatan 2A

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
4 400 000 kr
111 m²
5 rum
vån 1/5
7 982 kr/mån
39 640 kr/m²

Femma med balkong i söder. Bo avgiftsfritt i 24 månader. 💛 Få pengar över till annat och bo avgiftsfritt de första två åren. Erbjudandet gäller om du köper en lägenhet i Brf Kalka innan den juni 2024. Generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, som tillsammans bildar ett ljust och härligt rum för hela din familj. Det är här ni samlas efter att jobb- och skoldagen är över. Från ditt nya hem i Elinegård är det bara en kort cykeltur till centrala Malmö. Eller varför inte ta dig till småbåtshamnen i Limhamn och shopping på Emporia i Hyllie? Här kan barnen växa upp i en trygg miljö omgiven av lekplatser och grönområden. I området finns skola, förskola, matbutiker och allt det där som gör vardagen smidig. Missa inte chansen på den här femman! Kontakta mäklaren och boka tid för personlig visning.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kantorsgatan 3B, null, Uppsala kommun

Kantorsgatan 3B

Lägenhet
Uppsala kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
1 925 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
4 699 kr/mån
33 190 kr/m²

Inflyttningsklar och välplanerad tvåa med sänkt pris. 🧡 Nu har vi sänkt priset på den här tvåan med 170 000 kronor. Du flyttar dessutom in när det bäst passar dig. Här får du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och två större fönsterpartier med härligt ljus. Sovrummet är rymligt med gott om extra plats för förvaring. Lägenheten har ett full utrustat kök från IKEA med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Från köket når du en solig balkong i sydvästläge. I Kapellgärdet bor du på ett av Uppsalas bästa lägen. Utanför porten har du direkt tillgång till kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. Området är omgivet av grönska och fina gångstråk som leder till Kapellgärdsparken där det finns mycket att hitta på. Vill du uppleva den här tvaån på plats? Kontakta mäklaren och boka in en visning redan idag.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Fröa, Elinegård, Malmö kommun
 • 16 lediga bostäder

Brf Fröa

Radhus
Elinegård, Malmö kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 4 600 000 kr
109 m²
5 rum
6 600 kr/mån

Vill du också bo i barnvänliga Elinegård? 💚 En kort cykeltur från centrala Malmö, Limhamn och Hyllie kan du bo med familjen i helt nybyggda radhus. Här växer barnen upp i ett tryggt område med massa kompisar bland lekplatser och grönområden. Och du bor både nära stan och naturen, samtidigt som det finns skola, förskola, matbutik och service runt hörnet. Huset är välplanerat med stort kök och vardagsrum på entréplan. Här finns också badrum och tvättstuga. På ovanvåningen finns tre sovrum, badrum och stor klädkammare, Och ett allrum med plats för tv, lek och kompisar. I Fröa får du ett hem för framtiden, som är bra för både miljö och plånbok. I radhusen används bland annat en effektiv bergvärmepump för både uppvärmning och varmvatten – bergvärme har en låg energiförbrukning och lång livstid. Dessutom finns det solceller på taken som kan producera en stor del av föreningens el. Det här är ett barnvänligt område du inte vill missa. Kom på visning och upptäck våra radhus!

 • Nybyggnadsprojekt
Havrefältsgatan 2A, Elinegård, Malmö kommun

Havrefältsgatan 2A

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
1 400 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/5
3 170 kr/mån
41 176 kr/m²

Bo avgiftsfritt i 24 månader i välplanerad etta. 🧡 Få pengar över till annat och bo avgiftsfritt de första två åren. Erbjudandet gäller om du köper en lägenhet i Brf Kalka innan den 15 juni 2024. Läs mer om erbjudandet under Dokument längre ner. Här kan du njuta av ett fullt utrustat kök som ligger i öppen planlösning med det ljusa vardagsrummet. Lägenheten är välplanerad med en sovalkov som går att skärma av. Från vardagsrummet når du balkongen som med sitt västerläge ger dig både eftermiddags- och kvällssol. Dessutom får du ett badrum med kombimaskin som gör vardagen smidigare. Lika bekvämt som det är att bo i Elinegård, lika smidigt är det att ta sig till jobbet eller den där favoritrestaurangen inne i stan. Med bussen kommer du snabbt till Hyllie på bara 10 minuter, till Limhamn på 15 och Lilla torgs uteserveringar på 25 minuter. Här bor du lugnt och skönt med allt du behöver i närheten. Allt från att veckohandla på matbutiken till att uppleva det vackra kalkbrottet på en joggingtur. Vill du veta mer om erbjudandet och lägenheten? Kontakta mäklaren och besök vår visningslägenhet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Strosa, Ältadalen, Nacka kommun
 • 17 lediga bostäder

Brf Strosa

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 6 595 000 kr
109-122 m²
5-6 rum
4 650 kr/mån

Nu sänker vi priset med 250 000 kronor för de nästa fyra som köper ett radhus i Brf Strosa. Dessutom bor du avgiftsfritt det första året. Erbjudandet gäller från den 1 juni till den 30 juni. Lämna stadspulsen bakom dig – hitta tryggheten och lugnet i din egen idyll. Här möter våra nybyggda hus vacker natur i trivsam familjemiljö – modernt och kvadratsmart mitt bland grönområdena i Nacka. Radhusen är noga genomtänkta och byggs enligt Svanen med omtanke om både människa och miljö. I Ältadalen får du nära till allt från nya lekparker och en stor aktivitetspark, till förskolor och skolor. Dessutom finns här stora skogsområden, naturreservat och badplatser. Och det är smidigt att ta sig in till stan för en dagsutflykt eller för dig som pendlar.

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Kalka, Elinegård, Malmö kommun
 • 69 lediga bostäder

Brf Kalka

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 1 400 000 kr
34-111 m²
1-5 rum
3 170 kr/mån

Köper du en lägenhet i Brf Kalka just nu betalar vi din månadsavgift de första 24 månaderna från att du flyttar in. Erbjudandet gäller till och med 15 juni 2024. Elinegård är stadsdelen för dig som vill hitta lugnet nära stan. Här bygger vi lägenheter ett stenkast från unik natur och med allt du behöver utanför dörren. Det är lika enkelt att ta en joggingtur längs kalkbrottet som att hämta ut paket på matbutiken. Och vill du till Limhamn, Hyllie eller centrala Malmö går det bussar hela tiden. I lägenheterna är allt redan färdigt när du flyttar in, renoveringen är långt borta och allt är genomtänkt från golv till tak. Du kan till exempel känna dig trygg med att vitvarorna är energieffektiva, att kranarna är snålspolande och att husen är utformade för att hålla nere energiförbrukningen på lång sikt. Vill du veta mer? Kontakta mäklaren och besök vår visningslägenhet.

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Möblera, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • 11 lediga bostäder

Brf Möblera

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 1 550 000 kr
42-71 m²
2-3 rum
3 193 kr/mån

Brf Möblera är vårt sista kvarter i Kapellgärdet och är nu inflyttningsklart. Här finns välplanerade 2:or från 42 kvm till 3:or om 73 kvm med dubbla balkonger. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. För mer information se ikanobostad.se/moblera.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 32