Ikano Bostadsutveckling AB

Ikano Bostadsutveckling AB

Slalomvägen 12, Väsjö torg, Sollentuna kommun

Slalomvägen 12

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun

2 395 000 kr

46 m²

2 rum

3 489 kr/mån

52 065 kr/m²

Kvadratsmart tvåa två trappor upp med balkong in mot innergården. Öppet mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum samt badrum med dusch och kombimaskin. Bra med förvaringsmöjligheter i garderober och förråd.

Slalomvägen 10, Väsjö torg, Sollentuna kommun

Slalomvägen 10

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun

1 895 000 kr

35 m²

1 rum

2 917 kr/mån

54 143 kr/m²

En väldigt kvadratsmart etta med egen uteplats mot innergården. Sovalkov, fullutrustat kök samt badrum med dusch och kombimaskin. Bra med förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och förråd.

Brf Beundra, Årstaberg, Stockholms kommun
 • 20 lediga bostäder

Brf Beundra

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun

2 850 000 kr

100 m²

4 rum

2 571 kr/mån

Nya lägenheter med toppläge i Årstaberg Äntligen har vi börjat bygga Brf Beundra, vårt nästa kvarter i Årsta med ett fantastiskt läge som kommer ha vidsträckt utsikt över vackra Stockholm. Här reser sig hela 24 våningar med kvadratsmarta lägenheter mitt mellan natur och city.

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Vakna, Årstaberg, Stockholms kommun
 • 24 lediga bostäder

Brf Vakna

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun

2 695 000 kr

104 m²

5 rum

2 400 kr/mån

Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Här är det är tryggt, trivsamt och levande på samma gång.

 • Nybyggnadsprojekt
Packrumsgatan 6, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 6

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun

6 695 000 kr

89 m²

4 rum

5 000 kr/mån

75 225 kr/m²

Välplanerad fyra med trevlig sällskapsyta, rejält badrum samt balkong. Kontakta mäklaren Gulsah Bulduk, [email protected] eller 076- 608 22 80 för att boka din privata visning. Rymlig hall med gott om förvaring i flertalet garderober. Vardagsrummet ligger luftigt i öppen planlösning mot köket som skapar generösa sällskapsytor. Gott om möbleringsyta för såväl soffgruppen som matbordet för det stora sällskapet. Tre lättmöblerade sovrum med fint ljusinsläpp. Från bostadens masterbedroom når du bostadens balkong som är belägen mot föreningens innergård. Helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med vikbara glasväggar, spegel ovan handfat med tillhörande kommod. Även ett mindre badrum utrustat med WC, dusch samt handfat. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
Årstaskogs väg 14, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 14

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun

5 550 000 kr

76 m²

3 rum

4 400 kr/mån

73 026 kr/m²

Socialt planerad trea med fint ljusinsläpp och fransk balkong! Kontakta mäklaren Gulsah Bulduk, gulsah[email protected] eller 076- 608 22 80 för att boka din privata visning. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Två rymliga och lättmöblera sovrum med platsbyggd förvaring samt ett badrum med tvätt och torktumlare. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning i visningslägenheten på Årstaskogs väg 9A.

 • Nyproduktion
Packrumsgatan 4, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 4

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun

4 050 000 kr

62 m²

2 rum

3 700 kr/mån

65 323 kr/m²

Praktisk tvårumslägenhet med balkong och arbetsrum på 3 kvm. Kontakta mäklaren Gulsah Bulduk, [email protected] eller 076- 608 22 80 för att boka din privata visning. Välkommande hall med gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Vidare in bostadens möts du av det rymliga köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Rymlig sovrum med gott om plats för stor säng. platsbyggd förvaring i två garderober. Från sovrummet når du också bostadens balkong som är belägen mot den mysiga innergården. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
Årstaskogs väg 8, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 8

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun

2 995 000 kr

33 m²

1 rum

2 819 kr/mån

90 758 kr/m²

Högt belägen etta med milsvid utsikt och balkong i soligt läge. Kontakta mäklaren Gulsah Bulduk, [email protected] eller 076- 608 22 80 för att boka din privata visning. Perfekt etta med allt man kan önska sig! Här finner ni en luftig och öppen planlösning med plats för matbord och soffa. Sovalkov som går bra att separera från vardagsrummet och få ett sovrum på ett kvadratsmart sätt. Här finner ni även utgång till balkongen i solig läge. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka.

 • Nyproduktion
Årstaskogs väg 8, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 8

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun

4 695 000 kr

51 m²

2 rum

3 783 kr/mån

92 059 kr/m²

Perfekt planerad gaveltvåa högt upp i huset med stor balkong. Kontakta mäklaren Gulsah Bulduk, [email protected] eller 076- 608 22 80 för att boka din privata visning. Bostaden erbjuder väl tillvaratagna ytor med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar ett bra umgänge för familj och vänner. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
Kantorsgatan 5, null, Uppsala kommun

Kantorsgatan 5

Lägenhet
Uppsala kommun

2 250 000 kr

56 m²

2 rum

3 958 kr/mån

40 179 kr/m²

Köper du lägenheten nu bor du avgiftsfritt hela första året. Vi betalar din månadsavgift de 12 första månaderna från att du flyttar in – läs mer under dokument och anmäl intresse! Inflyttningsklar hörnlägenhet om 2 rok. Här finns fönster i två väderstreck som bidrar till en ljus och trevlig vardag samt balkong i sydvästligt läge. Missa inte chansen, kontakta mäklaren Fredrik Björkstrand, [email protected] eller 0733-639678. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där fönster i två väderstreck bidrar till en ljus och inbjudande sällskapsdel. Fullt utrustat IKEA-kök med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror. Från denna del når du härlig balkong i sydvästläge. Rejält sovrum där ena väggen pryds av en rymlig skjutdörrsgarderob. Snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel. Tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, och vikbara duschväggar av glas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin). Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo.

 • Nyproduktion
Kantorsgatan 5, null, Uppsala kommun

Kantorsgatan 5

Lägenhet
Uppsala kommun

2 675 000 kr

73 m²

3 rum

4 887 kr/mån

36 644 kr/m²

Köper du lägenheten nu bor du avgiftsfritt hela första året. Vi betalar din månadsavgift de 12 första månaderna från att du flyttar in – läs mer under dokument och anmäl intresse! 3:a med två sovrum och balkong mot trevlig innergård. Flexibelt tillträde, flytta in nu eller när det passar dig. Missa inte chansen, kontakta mäklaren Fredrik Björkstrand, [email protected] eller 0733-639678 för att boka din privata visning. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med naturlig plats för både tv-soffa och matbord. Fullt utrustat IKEA-kök med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror. Sovrum 1 med utgång till balkong som vetter mot innergården. Sovrum 2 med två garderober. Snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel. Tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, och vikbara duschväggar av glas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo.

 • Nyproduktion
Brf Fröa, Elinegård, Malmö kommun
 • 16 lediga bostäder

Brf Fröa

Radhus
Elinegård, Malmö kommun

4 600 000 kr

109 m²

5 rum

6 550 kr/mån

 • Nybyggnadsprojekt
Vetefältsgatan, Elinegård, Malmö kommun

Vetefältsgatan

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun

3 650 000 kr

94 m²

4 rum

6 891 kr/mån

38 830 kr/m²

Fyrarummare med fri utsikt mot parken och väl tilltagna sovrum med bra förvaring.

 • Nyproduktion
Vetefältsgatan, Elinegård, Malmö kommun

Vetefältsgatan

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun

2 200 000 kr

54 m²

3 rum

4 401 kr/mån

40 741 kr/m²

Välplanerad trerummare högt upp i huset med balkong i söder mot parken.

 • Nyproduktion
Vetefältsgatan, Elinegård, Malmö kommun

Vetefältsgatan

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun

2 200 000 kr

55 m²

2 rum

4 464 kr/mån

40 000 kr/m²

 • Nyproduktion
Kantorsgatan 3B, null, Uppsala kommun

Kantorsgatan 3B

Lägenhet
Uppsala kommun

2 450 000 kr

68 m²

3 rum

4 614 kr/mån

36 029 kr/m²

Köper du lägenheten nu bor du avgiftsfritt hela första året. Vi betalar din månadsavgift de 12 första månaderna från att du flyttar in – läs mer under dokument och anmäl intresse! Missa inte chansen, kontakta vår mäklare Fredrik Björkstrand, [email protected] eller 0733-639678 för att boka din privata visning. Hörnlägenhet med balkong med eftermiddags- och kvällsol. Välplanerad 3:a med fönster i två väderstreck. Tillträde dec 2022. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där stora fönsterpartier i två olika väderstreck borgar för en ljus och trivsam samvaro. Fullt utrustat IKEA-kök med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror. Från vardagsrummet nås härlig balkong i sydvästläge. Rejält sovrum med två dubbelgarderober. Sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv i ek. Snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel. Tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, och vikbara duschväggar av glas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo.

 • Nyproduktion
Kantorsgatan 3B, null, Uppsala kommun

Kantorsgatan 3B

Lägenhet
Uppsala kommun

1 750 000 kr

42 m²

2 rum

3 193 kr/mån

41 667 kr/m²

Köper du lägenheten nu bor du avgiftsfritt hela första året. Vi betalar din månadsavgift de 12 första månaderna från att du flyttar in – läs mer under dokument och anmäl intresse! Missa inte chansen, kontakta mäklaren Fredrik Björkstrand, [email protected] eller 0733-639678 för att boka din privata visning. Flexibelt tillträde, välj när du vill flytta in. Bli den första att flytta in i denna välplanerade minitvåa i fantastiskt citynära läge. Här bor du i välplanerad minitvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där stort fönsterparti bidrar till en ljus och inbjudande sällskapsdel. Fullt utrustat IKEA-kök med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror. Här finns fransk balkong. Sovrum med garderobsvägg. Snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel. Tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, och vikbara duschväggar av glas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin). Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo.

 • Nyproduktion
Årstaskogs väg 8, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 8

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun

6 695 000 kr

72 m²

3 rum

4 908 kr/mån

92 986 kr/m²

Trivsam gaveltrea belägen på våning 16 av 24 i huset. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket för härlig social samvaro. Här finns utgång till lägenhetens stora balkong. Kontakta mäklaren Gulsah Bulduk, [email protected] eller 076- 608 22 80 för att boka din privata visning. Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng samt möjlig kontorsdel. Sovrum 2 inrymmer dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob. Stilrent kök från IKEA med all utrustning som kan tänkas såsom: Induktionshäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbel kombinerad kyl/frys. Helkaklat badrum utrustat med dusch, WC, kombimaskin samt handfat med kommod. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
Årstaskogs väg 8, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 8

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun

7 095 000 kr

100 m²

4 rum

6 407 kr/mån

70 950 kr/m²

Ytterst välplanerad fyrarummare med stora sällskapsytor och två badrum. Fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger! Kontakta mäklaren Gulsah Bulduk, [email protected] eller 076- 608 22 80 för att boka din privata visning. Modernt kök från IKEA med induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla kombinerade kyl/frysskåp. Sovrum om 14 kvm med plats för dubbelsäng och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Två mindre sovrum om 8 kvm varav det ena sovrummet har utgång till lägenhetens andra balkong. Stort helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med vikbara glasväggar, spegel ovan handfat med tillhörande kommod. Även ett mindre badrum utrustat med WC, dusch samt handfat. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
Packrumsgatan 4, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 4

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun

2 695 000 kr

34 m²

1 rum

2 400 kr/mån

79 265 kr/m²

Perfekt etta med allt man kan önska sig! Här finner ni en luftig och öppen planlösning med plats för matbord och soffa. Rofylld och avskild sovalkov, passar bra för den som vill kunna separera vardagsrum och sovrum på ett kvadratsmart sätt. Kontakta mäklaren Gulsah Bulduk, [email protected] eller 076- 608 22 80 för att boka din privata visning. Rymligt badrum med dusch/badkar, WC, kombimaskin samt handfat med kommod. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
Packrumsgatan 6, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 6

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun

7 095 000 kr

97 m²

4 rum

5 350 kr/mån

73 144 kr/m²

Rymlig fyra högst upp i huset med terrass mot innergård. Kontakta mäklaren Gulsah Bulduk, [email protected] eller 076- 608 22 80 för att boka din privata visning. Välkommande hall med gott om förvaring i flertalet garderober. Tre rymliga och lättmöblera sovrum med platsbyggd förvaring. Stort helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med både kombimaskin. Duschhörna med vikbara glasväggar, spegel ovan handfat med tillhörande kommod. I lägenheten finns även gäst-wc. Rymligt kök från Ikea med gott om förvaring i under och överskåp. Maskinpark består av Induktionshäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla kombinerade kyl/frysskåp. I anslutning till köket finns gott om plats för ett större matbord. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
Brf Kalka, Elinegård, Malmö kommun
 • 43 lediga bostäder

Brf Kalka

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun

1 400 000 kr

111 m²

5 rum

3 157 kr/mån

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Möblera, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • 16 lediga bostäder

Brf Möblera

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun

1 725 000 kr

73 m²

3 rum

2 811 kr/mån

Brf Möblera är vårt sista kvarter i Kapellgärdet. Här finns välplanerade 1:or från 35 kvm till 4:or om 89 kvm med dubbla balkonger. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. För mer information se ikanobostad.se/moblera.

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Strosa, Ältadalen, Nacka kommun
 • 6 lediga bostäder

Brf Strosa

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun

6 495 000 kr

122 m²

6 rum

6 750 kr/mån

Bo 12 månader avgiftsfritt! Lämna stadspulsen bakom dig och hitta tryggheten och lugnet i din egen idyll. Här möter våra nybyggda hus vacker natur i trivsam familjemiljö – modernt och kvadratsmart mitt bland grönområdena i Nacka. Radhusen är noga genomtänkta och byggs enligt Svanen med omtanke om både människa och miljö.

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Valla, Väsjö torg, Sollentuna kommun
 • 30 lediga bostäder

Brf Valla

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun

1 895 000 kr

117 m²

5 rum

2 650 kr/mån

Med ett unikt läge mellan två naturreservat och intill Väsjöbacken bygger vi brf Valla. Här finns något som passar alla med lägenheter från 30 kvm till 127 kvm.

 • Nybyggnadsprojekt
Boplatsringen 75D, Ältadalen, Nacka kommun

Boplatsringen 75D

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun

6 545 000 kr

109 m²

5 rum

6 750 kr/mån

60 046 kr/m²

Bo 12 månader avgiftsfritt! Bli först att flytta in i detta fina bostadsrättsradhus där varje kvm kommer till sin rätt och funktionerna är genomtänkta. Härlig trädäckad altan och egen liten gräsmatta!

 • Nyproduktion
Boplatsringen 79F, Ältadalen, Nacka kommun

Boplatsringen 79F

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun

7 845 000 kr

122 m²

6 rum

7 300 kr/mån

64 303 kr/m²

Bo 12 månader avgiftsfritt! Mycket välplanerad gavelradhus med härlig tomt och soligt läge! Perfekt för barnfamiljen med lekplats och aktivitetspark alldeles intill!

 • Nyproduktion
Skiffervägen 98, Ältadalen, Nacka kommun

Skiffervägen 98

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun

6 795 000 kr

109 m²

5 rum

6 750 kr/mån

62 339 kr/m²

Bo 12 månader avgiftsfritt! Mysigt och barnvänligt bostadsrättsradhus med lekplats och skog alldeles intill! Nytt och genomtänkt med välutnyttjade kvm!

 • Nyproduktion
Sädesfältsgatan, Elinegård, Malmö kommun

Sädesfältsgatan

Radhus
Elinegård, Malmö kommun

4 700 000 kr

109 m²

5 rum

6 550 kr/mån

43 119 kr/m²

Rymligt radhus med stor trädgård i soligt västerläge och välplanerade sällskapsytor.

 • Nyproduktion
Majsfältsgatan, Elinegård, Malmö kommun

Majsfältsgatan

Radhus
Elinegård, Malmö kommun

4 600 000 kr

109 m²

5 rum

6 550 kr/mån

42 202 kr/m²

Radhus i attraktiva Elinegård med välplanerad sällskapsytor och trädgård in mot gården i öst.

 • Nyproduktion
Slalomvägen, Väsjö torg, Sollentuna kommun

Slalomvägen

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun

2 695 000 kr

51 m²

2 rum

3 400 kr/mån

52 843 kr/m²

Mycket trevligt planerad tvåa två trappor upp med öppen planlösning, balkong i sydvästläge från vardagsrummet samt sovrum med garderobsvägg. Badrum med dusch och kombimaskin. Skjutdörrsgarderob i hallen samt förråd om 2 kvm.

 • Nyproduktion
Slalomvägen, Väsjö torg, Sollentuna kommun

Slalomvägen

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun

4 445 000 kr

93 m²

4 rum

5 400 kr/mån

47 796 kr/m²

Genomgående planlösning med två balkonger, tre bra sovrum in mot innergården samt både badrum och gäst-wc. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och förvaringsmöjligheter i garderober och separat klädkammare. Till lägenheten hör även ett externt förråd.

 • Nyproduktion
Slalomvägen, Väsjö torg, Sollentuna kommun

Slalomvägen

Lägenhet
Väsjö torg, Sollentuna kommun

5 295 000 kr

117 m²

5 rum

6 500 kr/mån

45 256 kr/m²

Rymlig femrummare utöver det vanliga. Belägen högst upp med vindsvåningskaraktär tack vare snedtak och flertalet takfönster. Vidare finns två balkonger, öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket med separat skafferi. Badrum med tvättpelare samt separat gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter i garderober och förråd inne i lägenheten. Även ett externt förråd hör till lägenheten.

 • Nyproduktion
Vetefältsgatan, Elinegård, Malmö kommun

Vetefältsgatan

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun

1 400 000 kr

34 m²

1 rum

3 157 kr/mån

41 176 kr/m²

Kvadratsmart enrummare med stor balkong i västerläge. Smart planerad sovalkov och fint ljusinsläpp.

 • Nyproduktion

Visar alla 34