Lings Väg 50

Uppsala Se på karta

1 795 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,5 m²
Hiss
Hiss finns
Byggår
1985-1986
Förening
HSB BRF 71 Ling i Uppsala
Om föreningen
Avgift
5 039 kr/mån
Driftkostnad
5 016 kr/år
Pris/m²
22 025 kr/m²

Välkommen till Lings väg 50 och denna trivsamma gavellägenhet beläget högst upp i huset med hiss! Här välkomnas ni in via loftgång och vidare in i den rymliga hallen. Den öppna och väl tilltagna planlösningen mellan vardagsrum och kök bjuder in till umgänge och samvaro. Här har ni möjlighet att möblera efter egna behov. Vardagsrummet har både plats för en stor soffgrupp men även ett stort middagsbord för när vänner och familj samlas.

Från vardagsrummet når ni balkongen som vetter mot innergården i sydvästligt läge och med syn över Domkyrkans vackra torn i fjärran.
Bostaden bjuder även på två rymliga sovrum, badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring i klädkammare, så denna lägenhet är bara att flytta in och trivas i!

Grönskande Brf Ling är en populär förening med flera bekvämligheter, såsom bastu, gym, snickerilokal och tvättstugor. I anslutning till lägenheten finns ett praktiskt förråd samt ett rymligt källarförråd. I området finns flera fina lekplatser. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Föreningen arbetar nu med att installera fiber i samtliga lägenheter och har tecknat ett gruppavtal via Bahnhof för fördelaktiga 150 kr/mån för 1000 Mbit/s.

Som boende i hemtrevliga Brf Ling finns närservice via Heidenstamstorg med bl.a. ICA-butik, apotek och restaurang och här finns även förskolor och skolor. Det är ett bekvämt avstånd till Gränby Köpstad som erbjuder service och shopping. På ca. 10 minuter med cykel nås city och centralstationen via fina cykelvägar alternativt med stadsbussen som avgår med täta mellanrum. Friluftsområdet Röbo ligger i närheten och erbjuder upplysta motionsspår samt fina promenadvägar till Gamla Uppsala högar.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala