Valkebogatan 12

Valla, Linköpings kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65,2 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Lektorshagen i Linköping
Om föreningen
Avgift
4 813 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
38 267 kr/m²

Välkommen till renoverad fastighet med härligt läge i villaidyllen. Här bor man nära grönska och lummiga skogar med trivsam kvarterstruktur och bebyggelse. Läget är perfekt i del av stadsdelen Valla med kort cykelavstånd till både stadskärnan, LiU och US. Ett gemytligt område med access till affär, restauranger samt anrika bagerier såsom Borgs konditori och Lanemos inom promenadsträcka.

Här finns en trivsam trea med härliga ljusflöden från tre håll och gott om fönster. Hallen har bra utrymmen med kapprum samt en inre, möblerbar hall med ytterligare förvaringsmöjligheter. Från hallen nås det nyrenoverade badrummet med dusch och helkaklade, fräscha ytor. Den inre hallen ger access till det trivsamma köket med bra förvaringsmöjligheter samt matplats vid fönster som vetter med fria vyer mot intilliggande skog.
Vardagsrummet har läge mot den grönskande gården med balkong i härligt söderläge. Här har man fönster i två väderstreck samt parkettgolv och nymålade, vita väggar.
Två sovrum ryms i lägenheten, ett mindre med lämplig funktion som barnrum eller hemmakontor samt ett större sovrum med plats för dubbelsäng. Smart och funktionell yta i bostaden med trivsamma utblickar mot närmiljön. Fastigheten är placerad på återvändsgata samt med en del mot skogen vilket ger ett stillsamt läge med närhet till naturen. Ytterligare skog och mark finns i den vackra Vallaskogen eller Rydskogen med härlig tillgång till motion och rekreation. Området har även tillgång till den vackra Fridhemsparken och de mysiga kvarteren i Gamla Linköping med kulturutbud och små butiker. Bra buss och cykelförbindelser till både city, Resecentrum och stadens större arbetsplatser finns och i föreningen har man även tillgång till gemensam gård, tvättstuga och förråd.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Johan Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Johan Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46708399903