Fjällnäsgatan 8

Vällingby, Stockholm Se på karta

2 375 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Byggår
1956
Förening
BRF Stämpeldynan 1
Om föreningen
Avgift
3 711 kr/mån
Pris/m²
32 095 kr/m²
Antal besök
853
Dagar på Hemnet
4

Här bor du på 74 välplanerade kvadratmeter som fördelas på stort vardagsrum, två sovrum, rymlig klädkammare, kök med bevarade originaldetaljer såsom - redahyllan i köket -bänkskivan- beslagen på skåpen, samt stambytt och helkakalt badrum. Tack vare den smarta planlösningen kan denna 3:a lätt göras om till en fin 4:a. En öppen bostad med balkong som vetter mot ett lugnt söderläge!

Här bor du i din egna grönskande lilla oas men med bara ett stenkast till allt - Vällingby Centrum med restauranger, caféer, matbutiker, gym & utmärkta shoppingstråk. Området har bra kommunikationer, endast 5 min till t-banan, & du behöver inte färdas långt för att ta dig till närmaste grönområde eller badplats.

Säljaren berättar:
”Som inbiten Västerortsbo valde jag att flytta hit för närheten till förskola, skola, parklekar, träningshallar och självklart närheten till Centrum. På den lummiga gården har barnen växt upp med massor av lek! Vi har klarat oss utan bil då det är 3-5 minuter till tunnelbana och busstorg samt gångavstånd till Vällingbyhallen, Nälstabadet och Kaananbadet.

Till och från skolan, träningar och kompisar har barnen tryggt kunnat gå och cykla själva då parkvägarna är förgrenade i ett oändligt nätverk, utan att behöva korsa en bilväg.”

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

Visningstider

 • 8
  aug
  Sön 8 aug kl. 12:30–13:00
  Anmäl datum och ledigt klockslag på mäklarens hemsida. Varmt välkommen på visning!
 • 9
  aug
  Mån 9 aug kl. 18:00–18:30
  Anmäl datum och ledigt klockslag på mäklarens hemsida. Varmt välkommen på visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.