Hamra suders 199

Vändburg Storsudret, Gotland Se på karta

2 370 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Nej
Byggår
2020
Förening
BRF Vändburg Hamn
Om föreningen
Avgift
3 214 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
30 000 kr/m²
Antal besök
1 502
Dagar på Hemnet
17

Invid den Gamla Hamnen i Vändburg pågår skapandet av en unik boendemiljö med noggrant utvalda och tidlösa material som blir vackrare med åren. Här har man hittat kombinationen av att bo i ett fantastiskt läge med alla livsbejakande attribut som man efterfrågar av ett modernt fritidsboende.

Man bor intill havet och det pittoreska fiskeläget vid Vändburg i Hamra. Föreningens fastighet gränsar ända ner mot hamnen och är belägen ett stenkast från såväl långgrund sandstrand liksom stenstrand och brygga där plats finns för fritidsbåt. Omgivningarna består även av öppna jordbrukslandskap som brukas och vårdas av aktiva jordbrukare sedan generationer.

Med varsamhet om den unika miljön byggs nu 10 bostäder på den över 15,000 kvadratmeter stora tomten. Egna privata uteplatser och stora gemensamma tomtytor med magisk utsikt över Östersjön.

Byggnadernas genuina karaktär kommer att bibehållas med kalkstensputs, faltak samt stora spröjsade fönsterpartier.

Lägenheterna säljs till fast pris och först till kvarn.

VISNINGAR
Vi vet att det kan vara svårt att bilda sig en uppfattning kring disposition, material och design utifrån 3-d renderingar och ritningar. Vi är därför glada att kunna bjuda in dig till visning på plats. Här kan du bekanta dig med läget och även titta in i respektive lägenhet som är under uppförande. Varmt välkommen att boka in din privata rundtur.

Några av bilderna utgörs av 3D renderingar. Reservation för avvikelse

Läs mer hos mäklaren
Bertwig Fastighetsförmedling AB