Mäklare Nicklas Ivarsson

Nicklas Ivarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nygatan 1F, Visby Innerstad, Gotlands kommun
 • Fre 28 jun kl 11:30
Nygatan 1F, Visby Innerstad, Gotlands kommun, bild 2
Nygatan 1F, Visby Innerstad, Gotlands kommun, bild 3

Nygatan 1F

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 123 kr/mån
67 212 kr/m²

Exklusiv och tilltalande lägenhet belägen i hjärtat av Visby innerstad som totalrenoverades 2015. Med sin optimala planlösning, fönster i tre väderstreck och genomgående påkostade materialval i sobra toner andas lägenheten stil och elegans. Vardagsrum och kök med köksö ligger i en öppen planlösning som ger en social och trivsam miljö. Ett stort och rogivande sovrum ligger mot innergården och vidare finner man ett fräscht duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger bekvämt - endast en halvtrappa upp och och det finns även ett förråd som hör till lägenheten i angränsande byggnad. Utanför lägenheten finns en stor härlig innergård med sittplats direkt utanför bostaden. Det finns även en kalkstensbeklädd gemensam uteplats med utsikt mot havet och Visbys takåsar. Medlemmarna har förfogande över ett mycket trevligt gästrum som kan hyras för en mindre summa per natt när man får gäster på besök. Bostadsrättsföreningen innefattar sjutton lägenheter och tre lokaler som ger bra hyresintäkter till föreningen.

 • Premium
Väskinde Salthamn 695, Salthamn, Gotlands kommun
Väskinde Salthamn 695, Salthamn, Gotlands kommun, bild 2
Väskinde Salthamn 695, Salthamn, Gotlands kommun, bild 3

Väskinde Salthamn 695

Villa
Salthamn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 995 000 kr
60 m²
3 rum
2 717 m² tomt

Välkommen till Salthamn och en plats för dig som vill bo med havsutsikt och närheten till skogen, ängarna och havet. Fastigheten är belägen nära Salthamnsskogen och ligger i en västlig sluttning med storslagen havsutsikt. Huset disponerar allrum och kök i öppen planlösning med en centralt placerad kamin. En glasad altandörr förbinder allrummet med den stora stensatta altanen mot havet som ger en trevlig umgängesyta under sommarhalvåret. På tomten finns en jordkällare samt en äldre fin lada som skulle kunna byggas om till ett bostadshus. Ritningar med förslag finns att tillgå hos fastighetsmäklaren. Salthamn är ett unikt område som ligger naturskönt längs med den vackra kusten strax norr om Visby. Kuststräckan är relativt oexploaterad och naturvärdena är stora med sällsynt vackra strövområden i skog, ängar och längs med havet. I närområdet finner ni Fabriken som under sommarsäsongen huserar Wild Food Café Bar och Restaurang samt den populära lifestyle butiken Rolf and Friends. På bara en kort promenads avstånd finner ni både Lummelunda Grottan, Krusmyntagården och Själsö bageri. De fastigheter som har bebyggts på senare år i området utgörs av exklusiva hus med särpräglad karaktär och har uppmärksammats stort i media som bland annat Grand Designs, Residence och Hemma hos arkitekten. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket öppnar för möjligheten till ytterligare byggnation.

 • Premium
Lokrume Tomase 602, Lokrume - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Borttagen före visning
Lokrume Tomase 602, Lokrume - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Lokrume Tomase 602, Lokrume - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Lokrume Tomase 602

Fritidshus
Lokrume - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
1 500 000 kr
89 + 12 m²
6 rum
6 454 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Rute Hollandarvägen 23, Rute - Valleviken, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår
Rute Hollandarvägen 23, Rute - Valleviken, Gotlands kommun, bild 2
Rute Hollandarvägen 23, Rute - Valleviken, Gotlands kommun, bild 3

Rute Hollandarvägen 23

Fritidshus
Rute - Valleviken, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 795 000 kr
74 m²
4 rum
2 225 m² tomt

På Hollandarvägen 23, en kort promenad från hamnen och havet, ligger detta iögonfallande fritidshus från 2022. Man har med stil och klass uppfört ett smakfullt boende att återkomma till året runt och stor vikt har lagts vid val av material och hantverk för ett långsiktigt och hållbart boende. Exteriört går huset i en stående svartmålad panel mot ett lågt lutande tak för att smälta in i miljön. Den stora träaltanen som omfamnar huset är den naturliga samlingsplatsen under sommarhalvåret. Interiört är arkitekturen modern och avskalad med öppen planlösning mellan kök och allrum, stor rymd och rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Tomten är en naturtomt med flera vackra tallar som ger skydd och karaktär samtidigt som det finns stora ytor till ytterligare byggnation. Att huset är nybyggt och att det är en naturtomt gör att man kan komma hit och koppla av och ha ledigt på riktigt utan någon stundande renovering eller större trädgårdsarbete. Rute och norra Gotland erbjuder en härlig livskvalitet året runt och har fantastiska utflyktsmål. I Valleviken finns förutom sandstrand, restaurang Sjökrogen samt en hamn som sommartid erbjuder seglarskola och båtutflykter till Gotlands "enda" skärgård. Färskt bröd, stenugnsbakad pizza och hög kändisfaktor hittar du på Rute Stenugnsbageri cirka 4 km bort. Gotlands kanske mest spännande badstrand och kalkbrott - Smöjen ligger alldeles i närheten och Lergrav samt Furillen når du med cykel. Bungenäs och fåröfärjan ligger ca 15 min bort med bil.

 • Premium
Brissund Strandskogsvägen 21, Väskinde Brissund, Gotlands kommun
 • Sön 23 jun
Brissund Strandskogsvägen 21, Väskinde Brissund, Gotlands kommun, bild 2
Brissund Strandskogsvägen 21, Väskinde Brissund, Gotlands kommun, bild 3

Brissund Strandskogsvägen 21

Villa
Väskinde Brissund, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
16 000 000 kr
148 m²
8 rum
3 006 m² tomt

På ett av Brissunds bästa lägen, på en lugn återvändsgata, finner ni detta drömboende intill stranden. Läget är spektakulärt och byggnaderna ligger varsamt inpassade i naturen, nära havet i ett ostört läge utanför turisternas allfartsvägar. Från tomten och husen hör och ser man havets vågor rulla in över stranden och det erbjuds en fantastisk utsikt mot det vackra blå. Från början var huset en enkel sommarstuga, men nuvarande ägare har under sina nära 40 år på fastigheten gjort en pietetsfull renovering, byggt ut och förbättrat, och huset kan nyttjas året runt av en stor familj, och har gott om plats för gäster, barn och barnbarn på besök. Exteriört uppvisar huset stora fönsterpartier mot havet samt en fasad av träpanel och slätputs som bryter av mot det vackra plåttaket. Det finns kommunalt vatten och avlopp, men även vatten från egen djupborrad brunn till bevattning, växthus och gästhus. Interiört har ägarna i största mån använt material och färgsättning i lugna toner samtidigt som det finns en lekfullhet i planlösningen. Hela huset har vattenburen golvvärme. Kök, matplats och sällskapsutrymmen i entréplanet har likadana golv av gotländsk kalksten från Norrvange. Våtutrymmena är helkaklade och har golv av italiensk klinker. Fönsterbänkarna har samma beläggning som golven i respektive rum. Medvetna om att öppna planlösningar kan medföra störningsmoment när olika aktiviteter sker samtidigt, har man sett till att det finns dörrar att stänga mellan sällskapsrum och övriga delar av huset. Kontrollutrustningen till uppvärmningen är av samma skäl placerad i uthuset. Standarden är hög och huset erbjuder det man kan förvänta sig av ett modernt boende där man kan vistas året runt. Ägaren har även installerat solceller på taket vilket hjälper till att hålla nere driftskostnaden. Den generösa och kuperade tomten är den naturliga samlingsplatsen från tidig vår till sen höst, och här tillbringas gärna stora delar av dagen och kvällen, ända till solnedgången. Huset och tomten har flera uteplatser så man alltid kan hitta sol och lä. Det finns ingen insyn från grannar eller förbipasserande på stranden, och mot havet ligger marken öppen och gränslös. Just denna del av stranden är en lugn och fridfull plats som bjuder på magiska solnedgångar och privata bad.

 • Premium
Enbärsvägen 2, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Enbärsvägen 2, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Enbärsvägen 2, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Enbärsvägen 2

Tomt
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 200 000 kr
1 373 m² tomt

Bertwig Fastighetsförmedling kan nu erbjuda 14 tomter till försäljning i populära Ljugarn. Här bor man ett stenkast från havet i den lugna och vackra delen av Ljugarn och i närområdet finns vacker natur, sandstrand, restauranger och nöjen för hela familjen. Tomerna mäter ca 1322 - 1657 m² och kommer att ha kommunalt V/A via gemensamhetsanläggning (anslutning för 1 st bostadsenhet ingår i köpeskillingen) samt el och fiber vid tomtgräns. Tomtområdet är inom en detaljplan med generös byggrätt om 150 m² byggnadsarea varav huvudbyggnad 120 m² och inte knuten till någon husleverantör eller entreprenör. Tomtområdet har inplanerats och utformats i samklang med miljön i området och för att värna karaktären omger värdefull naturmark bebyggelsen och tomtmarken. Respektive tomt avrundas mot naturmark och väg så att marken och miljön fortsatt blir påtaglig i landskapsbilden. Till Ljugarns barnvänliga sandstrand, restauranger, caféer och åretrunt öppet livsmedelsaffär är det gångavstånd. För den aktive och naturintresserade ligger Folhammar precis intill och det finns det tennis- och padeltennisbanor, golfbana och motionsspår. En unik möjlighet att bygga ditt nästa drömboende! Samfällighetsföreningen förvaltar vägar, grönområden, samt V/A inom detaljplaneområdet och till den kommunala anslutningspunkten. Exploatören ansvarar för att vägar och övrig infrastruktur såsom ledningar för vatten samt el färdigställs genom ett exploateringsavtal med Region Gotland. Arbetet beräknas vara klart sommaren 2024. Köparen bekostar anslutningsavgifter för el och fiber. 6 tomter är redan sålda. Vänligen tag del av bifogad fastighetskarta för placering av tomterna. Ardre Kaupungs 1:55 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:90 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:91 - Till salu Ardre Kaupungs 1:92 - Till salu Ardre Kaupungs 1:93 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:94 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:95 - Till salu Ardre Kaupungs 1:96 - Till salu Ardre Kaupungs 1:97 - Till salu Ardre Kaupungs 1:98 - Till salu Ardre Kaupungs 1:99 - Till salu Ardre Kaupungs 1:100 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:101 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:102- Till salu

 • Premium
Stenkyrka Stenstugu 436, Stenkyrka, Gotlands kommun

Stenkyrka Stenstugu 436

Fritidshus
Stenkyrka, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
340 + 30 m²
11 rum
2 112 m² tomt

I trevliga Stenkyrka strax norr om Visby finner vi detta vackra sekelskifteshus. Fastigheten är belägen mitt i socknen omgiven av öppna fält och fantastisk natur samtidigt som det finns året runt öppen livsmedelsaffär och skola några minuter bort. Huset har en rik historia och det uppfördes ursprungligen som pingstkyrka. Därefter har huset använts som café, kiosk/grill, vandrarhem och nu senast ett "Bed and Breakfast". En ny ägare kan fortsätta bedriva ett bed and breakfast eller se nya möjligheter och potential att utveckla vidare mot nya användningsområden som att dela upp huset i flera bostadsenheter, bo själv i boendedelen uppe och hyr ut nere, arrendera ut restaurang/caféverksamhet eller varför inte nyttja som ett stort permanent- eller fritidsboende. Huset är på hela 340 m² och här finns bland annat 9 sovrum, två kök, en matsal, ett allrum, två badrum med WC, en gästtoalett, tvättstuga och förrådsutrymmen. Huset uppvisar en härlig karaktär och känsla med ljus, rymd och flera välbevarade detaljer kvar. Rummen och matsalen på nedre plan är mysigt inredda med sobra färger och trots moderniseringen har de kvar sin charm. Tomten är relativt outnyttjad och har potential kunna integreras i en verksamhet med uteservering i en mysig miljö. Stenkyrka ligger bra till på norra Gotland med ett rikt natur- och kulturliv. Här finns skola (åk 3-6) och förskola, året runt öppen livsmedelsaffär, ett flertal sommarrestauranger (bl a Mejeriet, Ett litet Creperi och Lickershamnskrogen. Kusten i Stenkyrka tillhör en av Gotlands mest dramatiska och vackraste kuster. Om man utgår från Lickershamn (som ligger ca 5,5 km bort) med sin fina lilla hamn och ståtliga raukar kan man vandra både norrut mot Ireviken och söderut mot Stenkyrkehuk och få hav, sandstränder och kalksten i en fin och stilla kombination. Om man vill ta sig till Visby tar det ca 30 min med bil och det finns även bussförbindelser till och från stan eller hamnterminalen. En smidig, stimulerande och vacker miljö att kunna bedriva sin egen verksamhet på. Fastigheten är taxerad som: Småhusenhet, bebyggd, typkod 220 Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning.

 • Plus
Fårö Ödehoburga 1017C, Fårö - Norra Gotland, Gotlands kommun

Fårö Ödehoburga 1017C

Fritidshus
Fårö - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
88 m²
4 rum
4 300 m² tomt

På södra delen av Fårö, en kort promenad från havet, ligger denna påkostade fastighet för permanent- som fritidsboende. Två separata bostadshus erbjuder ett flexibelt boende om totalt 88 m² på en lättskött naturtomt. Man har med stil och klass uppfört ett smakfullt boende att återkomma till året runt. Stor vikt har lagts vid val av material och hantverk för ett långsiktigt och hållbart boende. Proportioner och detaljer är noga utvalda interiört som exteriört för att ge fastigheten den rätta känsla och karaktären. Exteriört går de två byggnaderna i vacker panel och man har en rejäl uteplats av betong som sammanfogar huskropparna och ger en sluten och ostörd innergård. Interiört är arkitekturen modern och avskalad med öppen planlösning, stor rymd och rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Husen har Plejd installerat vilkket innebär att man enkelt kan styra belysningen appen "Plejd" samt skapa scenarion och schemalägga belysningen. Platsen är avskild från den hektiska delen av Fårö och behåller sitt lugn även under perioden i juli och början av augusti. Hit återvänder man med fördel året runt för att kunna varva ner och uppleva det fantastiska ljuset, promenaderna på stranden och i skogen. Vill man hyra ut finns det väldigt goda förutsättningar till bra hyresintäkter hela året. Läget nära färjan gör husen lättillgängliga och man har nära till service i Fårösund och trevliga utflyktsmål på Gotland likväl som på Fårö.

Vallstena Bjärge 220, Vallstena - Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Vallstena Bjärge 220

Fritidshus
Vallstena - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 750 000 kr
134 m²
3 rum
4 092 m² tomt

Det här är en Gotlandsdröm för många. Ett vackert stenhus från 1800-talet beläget i ett ostört och fridfullt läge inbäddad bland öppna sädesfält och kulturmark mitt i den gotländska landsbyggden. Vid vägs ände öppnar fastigheten upp sig med sin prunkande trädgård med flera fruktträd, bärbuskar och rosor. Huset nyttjats av nuvarande ägare som ett permanentboende och man kan med fördel bo och nyttja året runt eller använda som ett fritidsboende att komma tillbaka till när man vill på året. Interiört visar huset flera fina attribut som brädgolv, synliga takbjälkar, djupa fönsternisher och eldstäder. På övre plan har man som ny ägare möjlighet att sätta sin egen prägel och kanske omdisponera ytorna för att få fler sovrum. Parkslide finns på tomten.

Lummelunda Överstekvarn 513, Lummelunda - Salthamn, Gotlands kommun
 • Sön 30 jun kl 12:30
Lummelunda Överstekvarn 513, Lummelunda - Salthamn, Gotlands kommun, bild 2
Lummelunda Överstekvarn 513, Lummelunda - Salthamn, Gotlands kommun, bild 3

Lummelunda Överstekvarn 513

Fritidshus
Lummelunda - Salthamn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
4 750 000 kr
84 + 15 m²
3 rum
1 766 m² tomt

Fantastisk fastighet högt beläget med hänförande havsutsikt i Salthamn - Lummelunda. Pittoreskt trähus från sekelskiftet med karaktär och charm, stor träaltan om 25 m² som bjuder på utsikt mot horisonten och spektakulära solnedgångar. Huset ligger i en sydvästsluttning som från havet upplevs som det ligger högt uppe på en kant med fin och rogivande utsikt mot havet, horisonten och solnedgången. Den stora terrassen som blickar mot havet gör att man har en trevlig umgängesyta även utvändigt. Invändigt erbjuder huset en varm ton med naturliga material samt ett exklusivt, arkitektritat kök med påkostade materialval och hög standard vilket gör att inget saknas. Det finns vackra vidsträckta strövområden både längs havet och i omgivande skogar. Till havet är det endast ca 500 m och just denna del av den Gotländska kusten är känd för sina magiska solnedgångar. Salthamn är en härlig plats att vistas på året runt och med sin närhet till havet, Visby och flygplatsen kan man bo bekvämt året runt eller nyttja som ett sommarparadis. Till Visby tar det bara 15 minuter och flygplatsen når du på 10 min vilket innebär att du kan landa på Bromma flygplats drygt 1 timme från att du låser dörren. Spelar du golf behöver du inte heller ta dig längre än 10 min med bil till Gotska GK:s golfbana.

 • Premium
Vamlingbo Bjärges 635, Vamlingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun
 • Ons 26 jun
Vamlingbo Bjärges 635, Vamlingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Vamlingbo Bjärges 635, Vamlingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Vamlingbo Bjärges 635

Fritidshus
Vamlingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 995 000 kr
52 m²
1 rum
2 252 m² tomt

På Storsudret nära Gotlands sydspets med fantastiska omgivningar ligger denna sommaridyll. På den stora tomten som ligger mot gamla strandvallen finns ett bostadshus, miljövänligt och fackmannamässigt uppfört 2021, som erbjuder ett boende om 52 m² med vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning samt sovloft, badrum och hall. Det stora öppna rummet ger en ljus och rymlig känsla och kan med fördel delas av för att få separat sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas. Centralt i rummet står en täljstenskamin som ger värme och förhöjer mysfaktorn. Det finns även ett attefallshus, avskilt från huvudbyggnaden, som ger plats för vänner eller familj på besök eller kanske en framtida hyresintäkt. Från tomten når du havet på några minuter och hoppar du upp på cykeln belönas du med en av Gotlands vackraste kuststräckor som tar dig från tomten till Hoburgen genom ett dramatiskt landskap. Du har en vidunderlig utsikt över Östersjön och på land tornar naturreservatet Husrygg upp sig. En karg, vindbiten men fantastisk vacker sträcka. Väl framme vid Hoburgen kan du unna dig en god bit mat på Majstregården och förundras över det säregna rauklandskapet.

 • Premium
Vamlingbo Nore 893, Vamlingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun

Vamlingbo Nore 893

Fritidshus
Vamlingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 995 000 kr
85 m²
4 rum
400 m² tomt

Välkommen till ett intagande arkitektritat fritidsboende, mitt i en levande kulturmiljö vid Nore. Läget är fantastiskt. Fastigheten ligger varsamt inpassad i en strandhage bara några hundra meter från Norebods fiskeläge, alldeles nära Austre – södra Gotlands finaste badstrand. Och med bedövande vacker natur längs havet – att vandra i, springa eller cykla, ända till Sundre. Med omtanke om den känsliga miljön, utan att störa landskapsbilden, är fastighetens huskroppar diskret insmugna bland enar och tallträd – utan inhägnad, bilparkering eller markerade uteplatser. Utåt sett är huset anspråkslöst och slutet, fritt från stora blänkande fönsterrutor, utan takutsprång med en diskret fasad av järnvitriolbehandlad lockpanel. Inåt är principen öppen med en rymlig atriumgård som sammanfogar huskropparna, stora fönsterpartier och glasade dörrar. Den stora atriumgården är den centrala samlingsplatsen. Inramad av huvudbyggnad och "sovhus", bildar den ett skyddat rum med möjlighet att vara privat och fri. Här tillbringas stora delar av dagen och kvällen, ända tills solen sänker sig över talltopparna och samtalet flyttar in framför den öppna spisen. Nore husgrupp är ett unikt arkitekturprojekt från sent 60-tal – idag omtalat som ett mycket lyckat exempel på hur en fritidsbebyggelse kan integreras i ett känsligt naturområde. Mellan sandstrand och alvarmark, fågelmyr och odlingslandskap, har sex fastigheter smugits in, glest grupperade i det sydöstra hörnet av ett 30 hektar stort markområde, med servitut att fritt användas för rekreation. Tomterna är små, men övergår osynligt i den gamla strandhagens vackra natur med gullvivor, blåsippor och orkidéer, vildkaprifol och törnros.

 • Plus
Ravinstigen 11, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun

Ravinstigen 11

Lägenhet
Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 995 000 kr
72,5 m²
1.5 rum
vån 2/5
3 132 kr/mån
41 310 kr/m²

I ett centralt läge mellan hamnen och Visby innerstad ligger denna lägenhet i efterfrågade Brf Valnöten. Njut av havsutsikt, båttrafik och solnedgångar från vardagsrum, kök och det inglasade uterummet. Lägenheten har genomgående vattenburen golvvärme och inrymmer hall, vardagsrum med sovalkov som skulle kunna delas av och bli ett separat sovrum, gästrum/kontor samt badrum och kök. Det Inglasade uterummet med golvvärme (el) går att nyttja året runt och tillför lägenheten ytterligare yta. Huset är utrustat med hiss och det finns även varmgarage. Föreningen är mycket stabil och en av Visbys mest eftertraktade med god ekonomi och bra gemensamma faciliteter som gästlägenhet, bastu och tvättstuga. Föreningens skuldsättning uppgår endast till 845kr / kvm (Enligt ÅR 2023). Med sitt centrala läge nära Ica Atterdags, Visby innerstad, palissaderna, hällarna och hamnen så är detta ett av de mest optimala kvalitetsboenden som finns att finna.

 • Balkong
 • Hiss
Södertorg 10, Visby innerstad, Gotlands kommun

Södertorg 10

Övrigt
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
20 500 000 kr
139 m²
684 m² tomt

Välskött hyresfastighet i ett centralt och tillgängligt läge i Visby innerstad vid Södertorg med ringmuren mot tomtgräns. Fastigheten är fullt uthyrd med tandläkarpraktik, kontor samt två lägenheter. Utöver detta finns även två garage och parkeringsplatser. Total uthyrningsbar yta i huvudbyggnaden uppgår till ca 533 m². Infart från Södertorg till stor gårdsplan med 2 garage, parkeringsplatser, grönytor och uteplats. Fastigheten är belägen i kvarteret Södertorg som ligger i sydöstra delen av innerstaden med Adelsgatan strax intill och det nya finanskvarteret Valdemarstorg precis utanför Söderport. I närområdet och inom gångavstånd finns restauranger, butiker, service och livsmedelsaffär. Utmärkta kommunikationer med personbil, buss, cykel- och promenadvägar.

 • Plus
Lingonvägen, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun

Lingonvägen

Tomt
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 200 000 kr
1 410 m² tomt

Bertwig Fastighetsförmedling kan nu erbjuda 14 tomter till försäljning i populära Ljugarn. Här bor man ett stenkast från havet i den lugna och vackra delen av Ljugarn och i närområdet finns vacker natur, sandstrand, restauranger och nöjen för hela familjen. Tomerna mäter ca 1322 - 1657 m² och kommer att ha kommunalt V/A via gemensamhetsanläggning (anslutning för 1 st bostadsenhet ingår i köpeskillingen) samt el och fiber vid tomtgräns. Tomtområdet är inom en detaljplan med generös byggrätt om 150 m² byggnadsarea varav huvudbyggnad 120 m² och inte knuten till någon husleverantör eller entreprenör. Tomtområdet har inplanerats och utformats i samklang med miljön i området och för att värna karaktären omger värdefull naturmark bebyggelsen och tomtmarken. Respektive tomt avrundas mot naturmark och väg så att marken och miljön fortsatt blir påtaglig i landskapsbilden. Till Ljugarns barnvänliga sandstrand, restauranger, caféer och åretrunt öppet livsmedelsaffär är det gångavstånd. För den aktive och naturintresserade ligger Folhammar precis intill och det finns det tennis- och padeltennisbanor, golfbana och motionsspår. En unik möjlighet att bygga ditt nästa drömboende! Samfällighetsföreningen förvaltar vägar, grönområden, samt V/A inom detaljplaneområdet och till den kommunala anslutningspunkten. Exploatören ansvarar för att vägar och övrig infrastruktur såsom ledningar för vatten samt el färdigställs genom ett exploateringsavtal med Region Gotland. Arbetet beräknas vara klart sommaren 2024. Köparen bekostar anslutningsavgifter för el och fiber. 6 tomter är redan sålda. Vänligen tag del av bifogad fastighetskarta för placering av tomterna. Ardre Kaupungs 1:55 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:90 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:91 - Till salu Ardre Kaupungs 1:92 - Till salu Ardre Kaupungs 1:93 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:94 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:95 - Till salu Ardre Kaupungs 1:96 - Till salu Ardre Kaupungs 1:97 - Till salu Ardre Kaupungs 1:98 - Till salu Ardre Kaupungs 1:99 - Till salu Ardre Kaupungs 1:100 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:101 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:102- Till salu

 • Plus
Sundre, Sundre - Södra Gotland, Gotlands kommun

Sundre

Tomt
Sundre - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
600 000 kr
1,1 ha tomt

Markområde i ett lugnt och naturskönt område i Sundre ger ett utmärkt tillfälle för en ny ägare att kunna förädla och utveckla fastigheten mot ny inriktning och eventuell byggnation. Marken består idag av gles äldre tall- och lövskog varav stora delar är avverkade och kan ge plats för ett fritidshus. Marken omfattas inte av några planbestämmelser och det saknas byggnader, avlopp och el. Nuvarande ägare har dock tillsett att det finns en borrad brunn och det finns servitut för in- och utfart. Då marken saknar planbestämmelser så finns inga regleringar om vad man eventuellt får bygga eller nyttja marken till, detta måste prövas i en bygglovsansökan som en köpare får hantera. Tomten är taxerad som en obebyggd lantbruksenhet. Fastigheten har andel i samfälligheterna Sundre s:3 samt Sundre s:35 som ligger en bit bort från fastigheten. Andelen i Sundre s:35 har ej utredda delägare och enligt utsago från säljaren har man förfogande av en äldre ruin. Platsen har använts som uppsamlingsplats för vrak och vrakdelar. Storsudret hör till ett av Gotlands naturskönaste områden. Landskapet har få motsvarigheter och utgör en säregen kombination av kulturlandskap och orörd natur. Bygden med kyrkor, gårdar, åkrar och fält bildar en mångskiftande väv med inslag av hedmark med låga enbuskar, myrar, skogsdungar, sandstränder, lövängar, klapperstensvallar och raukfält. Här upplever man en rymd och frihet och närheten till havet var man än befinner sig. Fastigheten taxerad som lantbruksenhet och är belägen inom område klassat som glesbygd. Detta innebär att man som köpare måste ansöka om förvärvstillstånd vid Länsstyrelsen på Gotland. Som spekulant går det utmärkt att själv besöka marken och kontakta ansvarig fastighetsmäklare för intresseanmälan och frågor.

Gotenhofsgatan 12, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun

Gotenhofsgatan 12

Villa
Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
10 500 000 kr
281 + 120 m²
15 rum
1 212 m² tomt

Gedigen fastighet i utmärkt läge på lugn återvändsgata på Hällarna i Visby. Fastigheten är i mycket gott skick med stora exteriöra renoveringar gjorda såsom dränering, nya fönster, tilläggsisolering med ny fasad, nytt tak samt uppdatering av brandskydd enligt gällande regler. I huset finns idag 5 bostadslägenheter med en total uthyrningsbar yta om ca 355 kvm. Två av lägenheterna är uthyrda tillsvidare och övriga lägenheter är uthyrda med korttidskontrakt. Nuvarande ägare har valt att ej hyra ut veckovis vilket ger en ny ägare möjlighet att förbättra driftsnettot. Huset ligger mot gatan vilket ger en stor, södervänd tomt med mycket obebyggd yta. Gällande plan öppnar för möjligheten att göra en tillbyggnad och få fler lägenheter eller bygga ett Attefalls hus med privat trädgård. Läget är lugnt och trevligt på Hällarna strax söder om Visby innerstad och huset ligger omgiven av vackra villor och mindre flerfamiljshus. Det är gång- och cykelavstånd till det mesta i Visby och en kort promenad från fastigheten så erbjuds fantastisk vy över hamnen, bort mot Högklint och fina promenadstråk. Några hundra meter bort ligger välsorterade ICA Atterdags och det finns ett brett utbud av restauranger vid Södercentrum och Södertorg. Utvecklingspotential och möjlig köpare Köparen kan vara någon som fortsatt vill förvalta och vårda denna fina fastighet eller på sikt omvandla till en bostadsrättsförening om så önskas. Den obebyggda marken är utvecklingsbar och enligt stadsplanen finns det byggrätt om 25 % av tomtytan vilket möjliggör tillbyggnad med fler lägenheter. Eller så bibehåller man det befintliga huset i sin nuvarande form och bygger ett Attefalls hus på den södra delen av tomten med privat trädgård.

Visar alla 17