Mäklare Nicklas Ivarsson

Nicklas Ivarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Väskinde Salthamn, Salthamn, Gotlands kommun
 • Tor 8 jun
Väskinde Salthamn, Salthamn, Gotlands kommun, bild 2
Väskinde Salthamn, Salthamn, Gotlands kommun, bild 3

Väskinde Salthamn

Tomt
Salthamn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 795 000 kr

2 100 m² tomt

Nu har vi äntligen två helt unika tomter till försäljning på ett av Salthamns bästa lägen. En plats för dig som vill förverkliga ditt drömboende med havsutsikt och närheten till skogen, ängarna och havet. Salthamn är ett unikt område som ligger naturskönt längs med den vackra kusten norr om Visby. Kuststräckan är relativt oexploaterad och naturvärdena är stora med sällsynt vackra strövområden i skog, ängar och längs med havet. Utsikten mot havet och närheten till Visby, ca 10 minuters bilfärd, gör detta till ett mycket attraktivt område och en unik möjlighet att skapa sitt drömboende. Tomterna är belägna nära Salthamns skogen som ligger i en sydvästsluttning vilket ger en storslagen havsutsikt med odlingsfälten som förgrund. Från tomterna kommer ni ofta kunna njuta av de vackra solnedgångarna i Östersjön. I närområdet finner ni Fabriken som under sommarsäsongen huserar Wild Food Café Bar och Restaurang samt den populära lifestyle butiken Rolf and Friends. På bara en kort promenads avstånd finner ni både Lummelunda Grottan, Krusmyntagården och Själsö bageri. I området strax norrut planeras en försiktig bebyggelse över tid, där bostäderna integreras med naturen på sluttningarna ovanför den odlade dalen. Här tas nu fler detaljplaner och ett unikt gestaltningsprogram fram. De fastigheter som har bebyggts på senare år utgörs av exklusiva hus med särpräglad karaktär och har uppmärksammats stort i media som bland annat Grand Designs, Residence och Hemma hos arkitekten. Fastighetsbildning pågår och beräknas ha vunnit lagakraft under sommaren. Arean kommer uppgå till cirka 2100 m². Båda tomerna har positivt förhandsbesked och ligger utanför detaljplanerat område. Salthamn har ett eget reningsverk och avsaltningsverk och tomten behöver ansluta till nätet mot en kostnad om 140 000 kr inkl.moms. Vänligen kontakta fastighetsmäklare för mer information om förhandsbesked, gestaltningsprogrammet och en privat visning på plats!

 • Premium
Tjelvarvägen 3, Visby - Centralt, Gotlands kommun
Tjelvarvägen 3, Visby - Centralt, Gotlands kommun, bild 2
Tjelvarvägen 3, Visby - Centralt, Gotlands kommun, bild 3

Tjelvarvägen 3

Villa
Visby - Centralt, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

5 995 000 kr

280 m²

10 rum

1 557 m² tomt

Med ett centralt och tillgängligt läge i Visby finner ni detta boende för den stora eller växande familjen med möjligheter till egen verksamhet och utveckling. Villan, som är tillbyggd i vinkel, mäter ca 280 m² och erbjuder en flexibel planlösning med möjligheter till unika kombinationer. Den befintliga bostadsdelen kan naturligt delas av och hållas åtskild mot lokalytor inriktat exempelvis mot praktik, kontor eller frisör. Ytterligare bostadsyta kan också frigöras för en stor familj, generationsboende eller uthyrning. Då villan och tillbyggnaden har separata entréer får man ett naturligt flöde till respektive del utan att störa varandra. Den nuvarande bostadsdelen mäter ca 150 m² som i dagsläget är fördelat på 5 rok varav 3 sovrum med möjlighet att avdela för ytterligare sovrum. Boendet erbjuder en härlig boendemiljö med fantastiska sällskapsytor och stora fönsterpartier. Husets tomt är en inbjudande oas med en insynsfri trädgård i bästa sydvästläge som bjuder in till både lek, odling och sommarkalas. Trädgården är omsorgsfullt planerad med betongpool, fruktträd, växthus och egen brunn för bevattning. Utöver detta finns en garagebyggnad om ca 70 m² som innefattar garageplats för en bil och en stor och fräsch snickarverkstad. Detta är ett hem där kan man leva i sin egen lilla bubbla och känna sig privat och samtidigt bedriva egen verksamhet eller uthyrning. Från fastigheten har man gångavstånd till allt: Östercentrum, Visby innerstad, Solbergabadet och skolor ligger bara en kort promenad bort och området är så pass centralt så om man bor så här nära har man inte så stort behov av bil, man kommer fortare fram till fots eller med cykel.

 • Premium
Hästgatan 10B, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Hästgatan 10B

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

5 595 000 kr

90 m²

4 rum

5 415 kr/mån

62 167 kr/m²

I centrala innerstadskvarter finner vi denna rymliga och mycket trivsamma gavellägenhet med flera fönsterpartier och två balkonger. Med sina tre sovrum passar lägenheten perfekt för en barnfamilj, eller för den lite mindre familjen som vill ha utrymme för hemmakontor. Det är även väl tilltaget med sällskapsyta med vardagsrum samt kök i en trivsam och social planlösning. Skicket är väldigt gott och köket helrenoverades år 2022-2023. I samband med detta renoverades även badrummet och en gäst-WC byggdes. Hela bostaden har gedigna golv med vacker fiskbensparkett i vardagsrum och trägolv i kök samt sovrummen. Den öppna spisen är ej i funktion men tillför en härlig charm och karaktär till vardagsrummet. Under sommarhalvåret njuter man av solen på någon av lägenhetens två balkonger. Föreningen har även en lugn och fin innergård med utemöbler och grill som medlemmarna kan nyttja. Läget är oslagbart och det finns ett myller av kaféer, restauranger och butiker utanför dörren.

 • Balkong
Tofta Oxbärsvägen 6B, null, Gotlands kommun

Tofta Oxbärsvägen 6B

Lägenhet
Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 495 000 kr

53,5 m²

3 rum

2 260 kr/mån

46 636 kr/m²

Modern och tilltalande bungalow med effektiv planlösning och goda uthyrningsmöjligheter ger ett bekymmersfritt boende i ett av Gotlands mest attraktiva och expansiva område - Tofta! Bungalowen är modern och stilrent byggd med en effektiv planlösning där varje kvadratmeter tas tillvara. Här finns hall, två sovrum, duschrum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet når man en stor uteplats via öppningsbara glaspartier. Boendet har digitalt lås med Yale Doorman vilket underlättar uthyrningskonceptet utan nycklar. Här har man promenadavstånd till Tofta strand som är under stark utveckling och här erbjuds fantastiska badmöjligheter och solnedgångar, padel-banor, tennis, Tofta Beach Club och flertalet restauranger och caféer. Det är endast 7 minuter med bil till Visby Golfklubb och 15 minuter in till Visby. Missa inte chansen att vara med i utvecklingen framåt i Tofta där Petter Stordalen planerar att uppföra Europas bästa beachhotell med spa, restauranger och mötesplatser. Varmt välkommen att uppleva denna semesterpärla!

 • Uteplats
Västerhejde Hallbrosvägen 1A, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Hallbrosvägen 1A

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 995 000 kr

119 m²

5 rum

5 750 kr/mån

33 571 kr/m²

Nyskapande villalägenhet, i parhus, med spännande formspråk och karaktäristisk siluett. Bostaden som beräknas stå klar under hösten 2023 blir i 3 plan med genomgående hög standard, fina materialval och vattenburen golvvärme. Lägenheten kommer vara mycket energieffektiv och kilowattimmarna används mer effektivt vilket gynnar klimatet, föreningens ekonomi och din plånbok. Solpaneler till föreningen & alla hushåll - Bergvärme för kostnadseffektiv uppvärmning - Batterier för lagring av el & intelligent förbrukning - Intelligent energistyrning med den senaste teknologin inom proptech & grön teknik På sina 119 m² inryms 5 rum med kök och 2 badrum. En naturlig uppdelning av det sociala på nedre plan med kök och allrum, badrum samt ett sovrum. En lugn sovavdelning på mellersta våningsplanet med 2 sovrum samt ett stort badrum. Det översta våningsplanet är ett stort rum med utgång till två balkonger, en åt vardera håll. Detta är ett perfekt extra allrum till barnen eller så går det att dela av till ytterligare 1-2 sovrum och ett mindre allrum om man så önskar. Lägenheten har ett trädäck och en stor egen trädgård om ca 135 m² på baksidan med plats för sittgrupp, grill och planteringar. Separat förråd samt parkering intill huset så du smidigt kommer in med matkassar och barn. Preliminärt tillträde under hösten 2023. Bilderna är 3-d renderingar och/eller från referensobjekt och avvikelser kan finnas. OBS! Alla uppgifter är preliminära tills dess att den ekonomiska planen har blivit intygsgiven och registrerad. Till dess att alla erforderliga tillstånd är uppfyllda för att teckna ett bindande förhandsavtal eller upplåtelseavtal tecknas ett bokningsavtal mellan parterna där man som köpare reserverar den lägenheten man önskar teckna.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Cikoriavägen 12, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Cikoriavägen 12

Fritidshus
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 995 000 kr

71 m²

4 rum

1 425 m² tomt

På Cikoriavägen i södra Tofta, en kort promenad från havet, ligger denna fastighet för permanent- och fritidsboende. Bostadshus och garage är i mycket gott skick och stor vikt har lagts vid val av material och utförande för ett långsiktigt och hållbart boende. Interiört erbjuds en mycket bra planlösning med tre separata sovrum, kök med matplats, duschrum samt ett rymligt allrum med öppet till nock. Från allrum och stora sovrummet den stora träaltanen om ca 50 m². Altanen blir det förlängda vardagsrummet under sommarhalvåret och man har sol hela dagen. Tofta södra ligger avskilt från den hektiska delen av Tofta och behåller sitt lugn även under högsäsongsveckorna. Från huset har man gång- och cykelavstånd till det bästa Tofta och Gotland har att erbjuda. Långgrunda och barnvänliga stränder, bagerier, restauranger, tennis- och padelbanor samt livsmedelsbutik.

Tofta Kroks 605, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
 • Ons 7 jun

Tofta Kroks 605

Fritidshus
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 995 000 kr

188 m²

10 rum

4 054 m² tomt

I ett av Gotlands mest attraktiva läge, i Tofta/Gnisvärd, ligger denna fastighet med två separata och självförsörjande bostadshus i avskildhet från varandra på en 4 000 m² stor tomt. Husen erbjuder ett flexibelt boende om totalt 188 m² för den stora familjen, som ett uthyrningskoncept med bra hyresintäkter eller varför inte kunna ta emot släkt och vänner på besök. Totalt inryms upp till 22 bäddar tillsammans med de två gårdshusen. Husen färdigställdes år 2017 och är i ett mycket bra skick utan stundande renoveringar så att man kan ha semester på riktigt. Husen är vinterbonade så ni kan ta med hela släkten hit och fira jul här! I båda husen har moderna luft/luftvärmepumpar installerats som effektivt värmer upp husen till en låg förbrukning, eller ger behaglig kyla på sommaren. Huskropparnas placering på tomten ger privata uteplatser åt respektive hus och husen har även separata el- och fiberabonnemang för att kunna underlätta uthyrning. Utöver detta finns även två gårdsstugor på ca 15 kvm vardera med pentry och utedusch (på gårdsstuga nr 2). Tomtens stora yta om 4 054 m² torde ge goda möjligheter till att stycka av fastigheten om så önskas även om detta är något som inte kan garanteras och måste prövas av myndigheterna av den nya ägaren. Gnisvärd och Tofta har verkligen något för alla och i området finns padelbanor, restauranger, bageri och minigolf. Tröttnar man på det stilla och lugna omgivningarna så ligger "Tofta Beach" strax söderut med after beach, restauranger och fler aktiviteter. Området har utmärkta förbindelser till och från Visby med buss, bil och cykel. - Hyresintäkter år 2022 uppgick till 389 000 kr. (Bara sommarsäsong) - Hyresintäkter år 2021 uppgick till 499 000 kr. (Sommar- och lågsäsong) - Fullt utrustade kök i huvudbyggnad och flygel. Trinettkök i gårdshusen. - Kaklade badrum med två duschplatser i huvudbyggnaden och en duschplats i flygeln. Gårdsstuga nr 2 har utedusch. - Två WC i huvudbyggnaden. En WC i flygeln. - 4,5 sovrum i huvudbyggnaden. 3 sovrum i flygeln. 1 sovrum i gårdsstugan. - Möjlighet till 11 bäddplatser i huvudbyggnad, 7 bäddplatser i flygeln och 4 bäddplatser i gårdsstugorna. - Kommunalt V/A - Braskamin i huvudbyggnad och flygel. - Två separata fiberanslutningar till huvudbyggnad respektive flygel.

 • Plus
Öja Björklunda 225G, Öja - Södra Gotland, Gotlands kommun

Öja Björklunda 225G

Fritidshus
Öja - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 100 000 kr

115 m²

5 rum

1 685 m² tomt

Tillfälle att förvärva en fastighet i ostört och attraktivt läge på Storsudret i Öja socken. Här har man med stil och klass uppfört ett smakfullt boende att återkomma till året runt om man så önskar. Proportioner, material och detaljer är noga utvalda interiört som exteriört för att ge fastigheten den rätta känsla och karaktären. Huset, som färdigställdes 2023, är diskret uppfört på en gjuten och isolerad betongplatta, gotländsk kärnfuru och papptak med låg lutning för att smälta in i miljön. Interiört är arkitekturen modern med tidlösa material, stor rymd, hög takhöjd och rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgångar till altan och trädgård från samtliga sovrum och allrum/kök. Med sina tre sovrum, två allrum, kök, duschrum, gäst-WC och tvättstuga fördelat på 115 m² har man en optimalt planerad bostad för den stora familjen eller för att kunna ta emot vänner på besök. Solceller installeras maj 2023 för att generera en lägre driftskostnad och att huset är nybyggt gör att man kan komma hit och koppla av och ha ledigt på riktigt utan någon stundande renovering eller större trädgårdsarbete. Då huset är nybyggt behöver man inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren. Tomten är rejält tilltagen i storlek och ger plats för både lek och vila samtidigt som det finns plats för ytterligare byggnation. Fastigheten är ansluten till kommunalt v/a och har även fiberanslutning. Läget är lugnt och avstressande med hög livskvalitet och bara ett par hundra meter bort ligger Hotell Gåsen Out med servering, två padelbanor, boulbana och beach-volleyplan. Till Burgsvik är det ca 2 km och här finns service med året runt öppen livsmedelsaffär, gym, strand, hamn och restauranger samt välkända Grå Gåsen från Så Mycket Bättre.

 • Plus
Tofta Oxbärsvägen 23, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Tofta Oxbärsvägen 23

Tomt
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

1 595 000 kr

1 531 m² tomt

I ett Gotlands mest attraktiva läge, i Tofta, ligger denna sommardröm med beviljat bygglov för ett arkitektritat hus om 235 m² boarea. Här bor man med fördel året runt eller nyttjar som ett lättskött fritidsboende när man vill. Fastigheten har ett vackert och attraktivt läge där man med omsorg för platsen har visualiserat en tydlig gestaltning i huset där form och design är i högsta klass. Huset karakteriseras av stora, öppningsbara fönsterpartier som sträcker sig från golv till för att skapa en sömlös övergång mellan ute och inne under sommarhalvåret. De sociala ytorna ligger i husets bakbygge och i den övriga delen återfinns de mer intima ytorna med sovrum, wc, dusch- och badrum. Takhöjden uppgår som mest till ca 5,7 meter vilket ger en fantastisk rymd. Husets orientering är en följd av att maximera eftermiddag- och kvällssol och placeringen delar av tomten på ett naturligt sätt och skapar en tydlig fram och baksida. Tofta har allt man kan begära för en rik och varierande fritid med aktiviteter, nöjen och bad. Från tomten har man gång- och cykelavstånd till långgrunda och barnvänliga stränder vid Tofta och Gnisvärd, bageri, restauranger, padeltennis , tennis och sommaröppet livsmedelsbutik. In till Visby tar det inte mer än 20 minuter och Kronholmens golfbana, som klassas som Sveriges vackraste, och bästa ligger strax söder om Tofta. Bygglovet är lagakraftvunnet och tomten är inte knuten till någon särskild husleverantör och man kan själv välja byggare och entreprenad. Vill man uppföra ett annat hus eller göra ändringar så går det givetvis bra men en ny bygglovsansökan erfordras. Det går utmärkt att besöka tomten på egen hand och bekanta sig med platsen och läget. - Kommunalt vatten och avlopp via gemensamhetsanläggning. Ledningar finns vid tomtgräns. Anslutningskostnad ej erlagd. Kostnad för anslutning presenteras inom kort. - Anslutningskostnad för el är ej erlagd. Mer information och offertförfrågan: https://gotlandsenergi.se/elnat/om-elnatet/ansluta-fastighet/ - Anslutning för fiber ej erlagd. Mer information och offertförfrågan: https://etfiber.se/ - Detaljplan med byggrätt för enplanshus om 250 m² inkl. garage och förråd - Lagakraftvunnet bygglov går ut 2023-09-29 - Bygglov med bygglovsritningar ligger under dokument och media

 • Plus
Tallundsgatan 4, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
 • Fre 9 jun kl 10:30
Tallundsgatan 4, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun, bild 2
Tallundsgatan 4, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun, bild 3

Tallundsgatan 4

Lägenhet
Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

850 000 kr

1 rum

688 kr/mån

- Avgift på 688 kr/mån - Renoverad 2019 - Sobra färg -och materialval - Delat ägande accepteras - Inget krav på mantalsskrivning - Biarea 13 kvm Med dess låga avgift, utmärkta kommunikationsläge, och höga standard är det en perfekt övernattningslägenhet för den som pendlar. Lägenheten är byggd 2019 och håller därmed hög standard med sobra färg- och materialval. Invändigt inrymmer lägenheten en bäddsoffa alt säng samt ett matbord och det finns skåpinredning med ho, kylskåp och mikrovågsugn. På golvet ligger ett klinkergolv som har komfortvärme (el) Duschrummet är mycket fräscht med helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme (el), dusch med vikväggar i klarglas Till lägenheten hör också en förråd för förvaring. Läget är lugnt och trevligt på Hällarna strax söder om Visby innerstad. Det är gång- och cykelavstånd till det mesta i Visby och en kort promenad från lägenheten så erbjuds fantastisk vy över hamnen, bort mot Högklint och fina promenadstråk. Några hundra meter bort ligger välsorterade ICA Atterdags och det finns ett brett utbud av restauranger vid Södercentrum och Södertorg.

 • Premium
Gotenhofsgatan 12, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun

Gotenhofsgatan 12

Villa
Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

10 500 000 kr

281 m²

15 rum

1 212 m² tomt

Gedigen fastighet i utmärkt läge på lugn återvändsgata på Hällarna i Visby. Fastigheten är i mycket gott skick med stora exteriöra renoveringar gjorda såsom dränering, nya fönster, tilläggsisolering med ny fasad, nytt tak samt uppdatering av brandskydd enligt gällande regler. I huset finns idag 5 bostadslägenheter med en total uthyrningsbar yta om ca 355 kvm. Två av lägenheterna är uthyrda tillsvidare och övriga lägenheter är uthyrda med korttidskontrakt. Nuvarande ägare har valt att ej hyra ut veckovis vilket ger en ny ägare möjlighet att förbättra driftsnettot. Huset ligger mot gatan vilket ger en stor, södervänd tomt med mycket obebyggd yta. Gällande plan öppnar för möjligheten att göra en tillbyggnad och få fler lägenheter eller bygga ett Attefalls hus med privat trädgård. Läget är lugnt och trevligt på Hällarna strax söder om Visby innerstad och huset ligger omgiven av vackra villor och mindre flerfamiljshus. Det är gång- och cykelavstånd till det mesta i Visby och en kort promenad från fastigheten så erbjuds fantastisk vy över hamnen, bort mot Högklint och fina promenadstråk. Några hundra meter bort ligger välsorterade ICA Atterdags och det finns ett brett utbud av restauranger vid Södercentrum och Södertorg. Utvecklingspotential och möjlig köpare Köparen kan vara någon som fortsatt vill förvalta och vårda denna fina fastighet eller på sikt omvandla till en bostadsrättsförening om så önskas. Den obebyggda marken är utvecklingsbar och enligt stadsplanen finns det byggrätt om 25 % av tomtytan vilket möjliggör tillbyggnad med fler lägenheter. Eller så bibehåller man det befintliga huset i sin nuvarande form och bygger ett Attefalls hus på den södra delen av tomten med privat trädgård.

Visar alla 11