Nyproduktion

Erik Dahlbergsgatan 20A - Generoso

Vasastaden, Göteborg Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Våning
1 av 5
Byggår
1888
Förening
BRF Palazzo di Dahlberg
Om föreningen
Avgift
5 262 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
68 421 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till Generoso - ett påkostat boende med generöst ljusinsläpp fördelat på tre rum och kök där välbevarade originaldetaljer samsas med moderna, noga utvalda inslag på absolut bästa sätt. Bostaden får sin prägel tack vare genomgående vackra stuckaturer, höga fotlister samt sobra färg- och materialval. Här presenteras en välavvägd planlösning med bra balans mellan de sociala och privata. De generösa sällskapsytorna med öppet samband mellan vardagsrum och kök med matplats bjuder in till gemenskap. Italienskt designkök med detaljer i rökfärgat glas, vackert golv och påkostad köksutrustning från Gaggenau inspirerar till spännande matlagning. Balkong med lugnt gårdsläge och direkt anslutning till köket möjliggör en egen liten örtträdgård. Två sovrum i bra storlek som knyts samman av vackert bevarade spegeldörrar, varav ett som går att göra om till lyxig walk-in-closet. Spaliknande badrum som är inrett med kalkstenskakel och klinker i sobra toner, Dubbla handfat förstärker den lyxiga känslan. En separat och välutrustad klädvårdsavdelning underlättar i vardagen.

Vänligen observera att bilderna kommer från grannlägenheten med en liknande planlösning och skillnader mellan bostäderna förekommer.

Här är det bara att flytta in i ett helt nytt boende mitt i hjärtat av centrala Göteborg. Direkt utanför porten upplever du storstadspulsen med omedelbar närhet till prisbelönta restauranger, caféer och shopping. På bekvämt promenadavstånd finns flera daghem, skolor och gymnasier samt goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig runt i staden. För den som önskar avkopplande grönska finns både Bältespännarparken, Vasaparken och Slottsskogen endast ett par minuter bort.

Varmt välkommen att höra av dig för mer information och möjligheten att boka visning!

__

Välkommen direkt in i det väl tilltagna och härliga vardagsrummet där man direkt slås av lägenhetens väl tilltagna takhöjd, generösa ljusinsläpp och vackra stuckaturer. Fint, mörkt parkettgolv som framhäver träet naturliga struktur kompletteras här av målade väggar i sober, ljusgrå ton och vackra höga fotlister. Med plats för en stor soffgrupp samt direkt, social anknytning till köket blir detta den självklara platsen för gemenskap med nära och kära såväl i vardagen som till fest. Praktiska, inbyggda nischer i den ena väggen erbjuder bra förvaringsytor samtidigt som de frigör golvyta från skrymmande förvaringsmöbler.

I direkt anslutning till vardagsrummet ligger det rejäla köket som med sin italienska köksinredning i mörkt trä och detaljer i rökfärgat glas inspirerar till kulinariska äventyr. Den väl tilltagna köksbänken i gedigen sten med stänkskydd i samma material ovan bidrar med bra arbets- och avställningsytor medan köksinredningen erbjuder bra förvaring. Här är väggarna målade i ljusgrå ton medan det på golvet ligger ett vackert klinkergolv. Invid det stora fönsterpartiet ryms en större matgrupp för 4-6 sittande gäster. Från köket finns utgång till den trevliga balkongen – perfekt för dig som vill ha en egen liten örtträdgård. Den påkostade maskinparken kommer bland annat från Gaggenau och består av dubbla integrerade kyl/frys och diskmaskin, stor induktionshäll, köksfläkt samt varmluftsugn.

Rofyllt och gemytligt sovrum som präglas av de sobra, gråmålade väggarna, vackra stuckaturer och generöst ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Med plats för stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord blir detta den rogivande oasen man önskar efter en lång arbetsdag.

Läs mer om bostaden
Nya Kvadrat

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 26
    nov
    Idag
    Välkommen på visning! Anmälan sker till ansvarig fastighetsmäklare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.