Mäklare Adam Andreasson

Adam Andreasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Idas väg 7, null, Partille kommun

Idas väg 7

Villa
Partille kommun
JM Kundtjänst Bostad
9 595 000 kr
167 + 25 m²
6 rum
421 m² tomt

När du kliver in i dessa exklusiva hus, möts du av en harmonisk blandning av raffinerad elegans och naturlig skönhet. De generösa interiörerna ger utrymme åt din fantasi och livsstil. Stora fönster ger ett överflöd av naturligt ljus och ramar in den vackra omgivande naturen. Omgiven av vacker natur och grönområden är Gökegårds Höjd en fristad för friluftsälskare. Du har allt du behöver, inklusive skolor och butiker, inom bekvämt räckhåll.Hållbarhet är en central del av detta kvarter, med energisnåla lösningar så som solceller på taket och moderna byggtekniker som minskar miljöpåverkan och boendekostnader.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Balkong
 • Uteplats
Idrottsgatan 23, null, Härryda kommun

Idrottsgatan 23

Lägenhet
Härryda kommun
JM Kundtjänst Bostad
2 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 0
1 850 kr/mån
57 900 kr/m²

Ägarlägenhet om två rum med fransk balkong. Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng. Social planlösning med kök i fil och plats för festligheter. Bostaden bjuder även på goda förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderober.

 • Nyproduktion
 • Oktober 2024
 • Hiss
 • Äganderätt
Idrottsgatan 23, null, Härryda kommun

Idrottsgatan 23

Lägenhet
Härryda kommun
JM Kundtjänst Bostad
5 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1
3 454 kr/mån
63 895 kr/m²

Ägarlägenhet! Fin trerumslägenhet med fönster i två väderstreck samt en stor balkong i härligt läge och utsikt mot Massetjärn. I bostaden hittar vi även en separat gästtoalett.

 • Nyproduktion
 • Oktober 2024
 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Idas väg 1C, Öjersjö, Partille kommun

Idas väg 1C

Radhus
Öjersjö, Partille kommun
JM Kundtjänst Bostad
6 495 000 kr
125 m²
5 rum
125 m² tomt

Gökegårds Höjd i Öjersjö, Partille, erbjuder moderna och eleganta radhus med ljusa interiörer, bekvämlighet, och naturförbindelse. Omgivet av vacker natur och nära till bekvämligheter, är detta hållbara och anpassningsbara hem en investering i din livsstil och framtiden. Boka din visning idag!

 • Nyproduktion
 • Hösten 2025
 • Uteplats
Idas väg 2B, Öjersjö, Partille kommun

Idas väg 2B

Radhus
Öjersjö, Partille kommun
JM Kundtjänst Bostad
7 695 000 kr
139 m²
5 rum
283 m² tomt

Gökegårds Höjd i Öjersjö, Partille, erbjuder exklusiva parhus med modern design och naturinspirerad skönhet. Rymliga och ljusa interiörer, högkvalitativa material skapar komfort och bekvämlighet. Omgiven av natur och nära bekvämligheter och med solceller som standard är detta en hållbar livsstilsinvestering. Anpassningsbara planlösningar ger möjlighet att skapa det perfekta hemmet. Missa inte chansen att uppleva Gökegårds Höjd – boka din visning idag!

 • Nyproduktion
 • Hösten 2025
 • Uteplats
Gökegårdshöjden 40, Öjersjö, Partille kommun

Gökegårdshöjden 40

Villa
Öjersjö, Partille kommun
JM Kundtjänst Bostad
8 295 000 kr
143 m²
5 rum
370 m² tomt

I de moderna och gedigna tvåplansvillorna i Gökegårds Höjd erbjuds ett enastående och väl genomtänkt boende för den som prioriterar kvalitet och socialt umgänge. Ett hem med generösa sällskapsytor, såväl inne som ute, som balanseras upp av ett privat övre plan med 3-4 sovrum varav en stor föräldrasvit. Genomtänkta detaljer såsom generöst ljusinsläpp från stora fönster, solceller på taket, walk-in-closet, rejäl köksö, två badrum, separat klädvårdsavdelning med praktisk groventré samt parkering i carport direkt utanför dörren underlättar vardagen. Här bor du naturskönt nära förskolor, skolor, lokalt centrum med affär och service, goda kommunikationer samt mängder av fritidsaktiviteter.

 • Nyproduktion
 • Vintern -25/26
Lars Göks Allé 3, Öjersjö, Partille kommun
 • Ons 26 jun kl 19:00
Lars Göks Allé 3, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Lars Göks Allé 3, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Lars Göks Allé 3

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Nya Kvadrat
4 795 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/7
6 530 kr/mån
46 553 kr/m²

Väldisponerad genomgångsfyra bekvämt belägen på entréplan med bra balans mellan de sociala och privata ytorna. Här erbjuds en flexibel planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum som förlängs ut på balkongen i soligt sydvästläge och bjuder in till gemenskap med nära och kära. Rymlig hall med plats för avhängning närmast entrén som längre in kompletteras av riklig förvaring som göms bakom kvadratsmarta skjutdörrar. Det stora föräldrasovrummet har en egen utgång till den trevliga uteplatsen mot den lugna innergården. Här erbjuds ni genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck. I den här lägenheten är det fullutrustade köket inrett med fronter i sandbeige ton från Vedum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Generös köksbänk i ljust marmorerad kompositsten (Vedum Moorland Fog) ger tilltagna arbetsytor med bakomvarande stänkskydd i matchande kompositsten. Köket kompletteras av rostfria vitvaror från Electrolux och Franke med bl a induktionshäll och varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd. Två helkaklade och generösa badrum med dusch som är inredda i klassisk stil med vitt kakel på väggarna med ett ljusgrått klinkergolv som komplement. Det ena är utrustat med behaglig komfortvärme som värmer skönt under bara fötter. En praktisk, separat tvättstuga, som utöver tvättmaskin och torktumlare även erbjuder väl tilltagen arbetsbänk med tvättho, underlättar de vardagliga bestyren. Mycket goda förvaringsmöjligheter med två skjutdörrsgarderober, rejäl klädkammare samt externt förråd i källaren. JMs praktiska lösning Intelligenta hem finns installerat i lägenheten med vilken du kan styra ljud och ljus mm med hjälp av röststyrning och/eller din smarta telefon eller padda. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett med omedelbar närhet till lokalt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral och restaurang samt skola och förskola endast ett par minuters promenad bort. På bekvämt avstånd finns här också Kåsjöns vackra terräng och svalkande bad. Goda kommunikationer tar dig snabbt och enkelt runt i Partille och vidare in mot centrala Göteborg samt mot Landvetter Flygplats för vidare färd ut i världen. Har du läst hela vägen hit och vill boka in dig på visning? Kontakta ansvarig mäklare Adam Andreasson.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Idrottsgatan 27, null, Härryda kommun

Idrottsgatan 27

Lägenhet
Härryda kommun
JM Kundtjänst Bostad
7 695 000 kr
88 m²
4 rum
vån 4
3 664 kr/mån
87 443 kr/m²

Ägarlägenhet - Välkommen till denna unika genomgångsfyra med fönster i två väderstreck. En ljus och rymlig lägenhet med socialt kök och vardagsrum. Denna bostad på 88 kvadratmeter har goda förvaringsmöjligheter samt en separat gästtoalett. Inbjudande balkong på hela elva kvadratmeter med usikt mot Massetjärn samt klädkammare i anslutning till ett av de tre sovrummen.

 • Nyproduktion
 • Oktober 2024
 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Gökegårds Höjd, Öjersjö, Partille kommun
 • 18 lediga bostäder

Gökegårds Höjd

Villa
Öjersjö, Partille kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 6 495 000 kr
125-167 m²
5-6 rum
610 m² tomt

Välkommen till Gökegårds Höjd, en ny del av Öjersjö. Här bygger vi ett nytt attraktivt bostadsområde där livskvalitet står i fokus. Med naturen utanför dörren och närhet till service och kommunikationer bor du både vackert och funktionellt. Det nya bostadsområdet växer fram med tvåplansvillor, souterrängvillor, stadsradhus, parhus och radhus med modern smakfull arkitektur och synnerligen genomtänkta planlösningar.

 • Nybyggnadsprojekt
Idrottsgatan 23, null, Härryda kommun

Idrottsgatan 23

Lägenhet
Härryda kommun
JM Kundtjänst Bostad
2 095 000 kr
26 m²
1 rum
vån 0
1 040 kr/mån
80 577 kr/m²

Ägarlägenhet - Välkommen till en kvadratsmart ett rums lägenhet på 26 kvadratmeter. Yteffektiv vältilltagen och smart planerat är rätt ord för att beskriva denna mysiga ett rok med balkong i ett härligt nordvästligt läge. Balkongen är på hela 8 kvadratmeter och här njuter man lätt tillsammans med kompisgänget en härlig sommardag!

 • Nyproduktion
 • Oktober 2024
 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Bratteråsgatan 40 - Vån 19, Eriksberg, Göteborgs kommun
Bratteråsgatan 40 - Vån 19, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsgatan 40 - Vån 19, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsgatan 40 - Vån 19

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
5 495 000 kr
78 + 8 m²
3 rum
vån 19/25
5 554 kr/mån
70 449 kr/m²

Bostad i lugnt läge som bjuder på vidsträckt utsikt och kvällssol. Lägenheten, en trea om 78 kvadratmeter håller genomgående hög standard och den lyckliga köparen kommer att bli den första att bo i lägenheten. Som en extra fördel erbjuds också garanti om garageplats med laddstation till denna lägenheten. Bostadens hall erbjuder tillräckligt med förvaring för hela familjen med en generös skjutdörrsgarderob längs hela väggen. Från hallen nås även bostadens badrum med utrustning för att göra livet lite bekvämare. Tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänksskiva med inbyggda skåp ovanför, ett perfekt ställe att förvara allt som man inte vill skall synas och störa den harmoniska känslan som badrummet erbjuder. Kommoden är av modell större så även spegelskåpet på väggen ovanför. Duschen består av en takduscharmatur och svängbara dörrar i klarglas skyddar vatten från att blöta ned badrummet. Belysning finns både inbyggt i spegelskåpet samt i form av dimmbara spotlight i taket, perfekt för den som ogillar starkt ljus på morgonen. Vidare in i bostaden finner vi bostadens två sovrum, det ena lite större och det andra lite mindre, båda dessa har generösa fönster och inbyggd förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Bortanför det sista sovrummet gör bostadens paradutrymme entré. En social öppen yta bestående av bostadens kök, vardagsrum och balkong. Köket är från välrenommerade Ballingslöv och byggt för att hålla många middagar framöver, vitvarorna är kvalitetsmaskiner från Siemens. Luckorna går i vitt med rostfria handtag och bänkskivan är en vacker kvartskomposit som även klättrar upp längs väggen mellan bänkytan och överskåpen för ett extra stilrent och exklusivt uttryck. Matplatsen placeras med fördel framför fönstret som vetter ut mot balkongen. På motsatta sidan från köket finner vi bostadens vardagsrum belägget på gaveln vilket ger bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här sitter man lugnt och slappnar av efter en dag, tolv våningar ovanför marken. Direkt från vardagsrummet nås även bostadens balkong. Den inglasade balkongen har en varm känsla med liggande träpanel längs väggarna. Inglasningen gör även att balkongen kan nyttjas även när det blåser och regnar. Från balkongen har man vidträckt utsikt och då balkongen vetter mot väster erbjuds även gott om kvällssol. Kronjuvelen kan bäst beskrivas som en hybrid mellan ett bostadshus och hotell. Upplevelsen börjar redan i huvudentrén där en vackert entréport av glas och ek öppnar upp mot husets lobby. I lobbyn infinner sig en lugn känsla med harmoniska materialval och moderna möbler som för tankarna mer till en hotellobby än ett trapphus. De härliga materialen så som ljuddämpande innertak och textilmatta på golvet följer även med bort till husets tre hissar och vidare upp på alla 25 våningsplanen. Husets bekvämligheter är flera, förutom det självklara som ett stort underjordiskt garage med gott om laddplatser för elbilar samt en generöst tilltagen gård med flera sittplatser, planteringar och grillar finns även två stycken övernattningslägenheter för boende att kunna hyra till vänner och familj. Tar man hissen hela vägen upp till våning 25 når man även föreningens magiska takterrass, garanterad att imponera på alla framtida besökande familjemedlemmar och gäster. Uppe på våning 25 har också föreningens gemensamma ytor samlats, här finns en relaxavdelning med bastu för lata söndagar eller varför inte bjuda in vännerna till en afterwork med bastu på fredag,

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bratteråsgatan 40 - Vån 9, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40 - Vån 9

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 495 000 kr
77 + 8 m²
3 rum
vån 9/25
5 508 kr/mån
58 377 kr/m²

Bostad i skyddat läge med inglasad balkong i väster. Nu har vi möjligheten att erbjuda en av de fantastiska trerumslägenheterna i Eriksbergs nya landmärke Kronjuvelen som JM färdigställde under början av 2023. Lägenheten, en trea om 77 kvadratmeter håller genomgående hög standard och den lyckliga köparen kommer att bli den första att bo i lägenheten. Bostadens hall erbjuder tillräckligt med förvaring för hela familjen med en generös skjutdörrsgarderob längs hela väggen. Från hallen nås även bostadens badrum med utrustning för att göra livet lite bekvämare. Tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänksskiva med inbyggda skåp ovanför, ett perfekt ställe att förvara allt som man inte vill skall synas och störa den harmoniska känslan som badrummet erbjuder. Kommoden är av modell större så även spegelskåpet på väggen ovanför. Duschen består av en takduscharmatur och svängbara dörrar i klarglas skyddar vatten från att blöta ned badrummet. Belysning finns både inbyggt i spegelskåpet samt i form av dimmbara spotlight i taket, perfekt för den som ogillar starkt ljus på morgonen. Vidare in i bostaden finner vi bostadens två sovrum, det ena lite större och det andra lite mindre, båda dessa har generösa fönster och inbyggd förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Bortanför det sista sovrummet gör bostadens paradutrymme entré. En social öppen yta bestående av bostadens kök, vardagsrum och balkong. Köket är från välrenommerade Ballingslöv och byggt för att hålla många middagar framöver, vitvarorna är kvalitetsmaskiner från Siemens. Matplatsen placeras med fördel framför fönstret som vetter ut mot balkongen. På motsatta sidan från köket finner vi bostadens vardagsrum belägget på gaveln vilket ger bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här sitter man lugnt och på nionde våningen och slappnar av efter dagens äventyr. Direkt från vardagsrummet nås även bostadens balkong. Den inglasade balkongen har en varm känsla med liggande träpanel längs väggarna. Inglasningen gör även att balkongen kan nyttjas även när det blåser och regnar. Kronjuvelen kan bäst beskrivas som en hybrid mellan ett bostadshus och hotell. Upplevelsen börjar redan i huvudentrén där en vackert entréport av glas och ek öppnar upp mot husets lobby. I lobbyn infinner sig en lugn känsla med harmoniska materialval och moderna möbler som för tankarna mer till en hotellobby än ett trapphus. De härliga materialen så som ljuddämpande innertak och textilmatta på golvet följer även med bort till husets tre hissar och vidare upp på alla 25 våningsplanen. Husets bekvämligheter är flera, förutom det självklara som ett stort underjordiskt garage med gott om laddplatser för elbilar samt en generöst tilltagen gård med flera sittplatser, planteringar och grillar finns även två stycken övernattningslägenheter för boende att kunna hyra till vänner och familj. Tar man hissen hela vägen upp till våning 25 når man även föreningens magiska takterrass, garanterad att imponera på alla framtida besökande familjemedlemmar och gäster. Uppe på våning 25 har också föreningens gemensamma ytor samlats, här finns en relaxavdelning med bastu för lata söndagar eller varför inte bjuda in vännerna till en afterwork med bastu på fredagen, valet är ditt! Även föreningens festlokal är strategiskt belägen längst fram på plan 25. Här bjuds samma fantastiska utsikt som på terrassen och det finns även sittplatser för 40 gäster, fullutrustat kök samt flera toaletter. Helt enkelt en av de bästa

 • Balkong
 • Hiss
Mölnlycke Ägarlägenheter, Mölnlycke, Härryda kommun
 • 18 lediga bostäder

Mölnlycke Ägarlägenheter

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 2 095 000 kr
26-96 m²
1-4 rum
1 040 kr/mån

I Mölnlycke ägarlägenheter bor du med närhet till både service, kommunikation och naturen. De nya lägenheterna är smakfulla och moderna i sin utformning och ger dig ett lättskött boende där du får tid över till att njuta av livet. Välj mellan allt från läckra ettor med 4,5 meter i takhöjd och tillhörande sovloft till rejäla femmor med plats för köksö, stora sällskapsytor och dubbla badrum.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 13