Nyproduktion

Molnstigen 41

Väsjön, Sollentuna kommun Se på karta

3 545 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
61,3 m²
Balkong
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Väsjöhöjden
Om föreningen
Avgift
2 957 kr/mån
Pris/m²
57 830 kr/m²
Nyproduktion

VÄLKOMMEN TILL BRF VÄSJÖHÖJDEN!
Ett modernt och svenskt nyproducerat boende från välkända Vårgårdahus med smakfull design och lägenheter i etage. Med bostäder i två plan inrymmer ni lättare den mindre familjen eller hemmakontoret då avskildhet lättare nås i de väl tilltagna lodräta ytorna. För dig som söker ett unikt boende med genomtänkt utformning i två plan är det nu dags att sluta leta. Balkong högre upp eller varför inte en mysig uteplats längre ner? Bostadsrättsföreningen utgörs av 36 välplanerade bostäder med bra läge och fin utsikt från höga lägen mot grönska och vatten. Inflyttning planerat mars/april under 2023.

Huskropparna består av fyra plan totalt, en etagelägenhetsdisponering på våning 1 och 2 och en annan variant på våning 3 och 4.
Våning 1 och 2 har uteplats och en mindre balkong från våning 2. Balkongen når du från vardagsrummet/köket.
Föredrar du istället att komma högre upp finns möjlighet att förvärva en lägenhet med en djup och lättmöblerad balkong som nås från vardagsrummet/köket på plan 3 av 4.

Mer info om hur lägenheterna är utformade finner du bland dokumentationen.

- Juridisk person godkänns i föreningen
- Möjlighet till uthyrning finns, kontakta mäklare för vidare info

Besök gärna projekthemsidan med lägenhetsväljare för att ta del av bofakta/ritningar genom att klicka på respektive lägenhet. Klicka på "Hemväljare" uppe till höger efter att du klickat in på denna länk:
https://strandfastighet.com/vasjohojden/

BESKRIVNING AV BOSTÄDERNA
Bostäderna är arkitektritade efter förutsättningarna på platsen. Målet har varit att ta tillvara på markens naturliga förutsättningar och skapa en plats med variation och integritet i kombination med yteffektivare bostäder. Alla lägenheter nås via egen ingång utifrån, något som ger en tydlig identitet och spännande uttryck, såväl inne som ute. Väl inne ser vi genomgående bostäder i etage där entréplanet bjuder in till såväl det vardagliga umgänget som festligheter. Väl separerat hittar vi platsen för avskiljdhet och vila, antingen en våning upp eller ner. Går vi uppåt ges snedtakets charm och rymd medans vi i det nedre planet ges utgång till mindre täppa!

Juridisk person välkomnas som köpare och gällande uthyrning har friare regler tillämpats utan att kompromissa med föreningens intressen. P-plats ingår utan avgift till samtliga. Stadsnät. Externa förråd till alla.

OMRÅDET
Väsjön är en naturnära stadsdel i Sollentuna med närhet till det aktiva och naturen.
Mellan Rösjöskogens och Törnskogens naturreservat växer den nya stadsdelen Väsjön fram. Visionen är att skapa en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. En helt ny stadsdel med hus och bostäder i alla former och storlek. I Väsjön hittar du en spännande mix av hem som uppfyller alla dina önskemål. Här finns utrymme både för aktivitet och avkoppling.

Från Väsjön tar man sig till Sollentuna centrum på 10 minuter och har endast 5 minuters bilväg till påfart för E4/E18 samtidigt som man har närhet till skidbacke, elljusspår och friluftsliv. I anslutning finns också områdena Törnskogen samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv.

Varmt välkommen till ditt nya hem i Väsjön!

ARKITEKTRITADE BOSTÄDER MED VACKER UTSIKT FRÅN HÖGA LÄGEN
Nu kan vi presentera dessa välplanerade flerfamiljshus som uppförs av den välkända svenska husleverantören Vårgårda Hus! Här har vi bostäder som är utformade efter sin miljö och varje huskropp anp

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakt

Daniel Senkal

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Daniel Senkal, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
070-162 75 47