Rostagatan 4

Väster, Örebro kommun Se på karta

2 550 000 kr

2 695 000 kr -5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Baronen
Om föreningen
Avgift
4 810 kr/mån
Driftkostnad
4 643 kr/år
Pris/m²
31 098 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet med både uteplats och balkong!

Här får du det bästa av två världar, trots att lägenheten ligger på första våningen kommer du upp en våning från trottoaren utanför för att slippa insyn men kan samtidigt njuta av uteplatsen som vätter mot föreningens innergård. Välplanerad lägenhet med genomtänkt planlösning där hallen ansluter direkt mot vardagsrum och kök. De båda sovrummen och badrummet ligger avskilt i fil längst in i lägenheten. Badrummet är rymligt, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong och stora fönster i fin kontakt med kök och matplats. Köket är utrustat med all maskinell utrustning du behöver och vita skåpsluckor. Från köket når du också den härliga uteplatsen som gränsar mot föreningens fina innergård. Praktisk lägenhet med gott om förvaring, dels i garderober i hall och sovrum men också i ett externt källarförråd. Föreningen disponerar över totalt 45st parkeringsplatser i garage som går att hyra för föreningens medlemmar, samtliga platser har laddbox.

Här bor du med nära till det mesta så som city, gym, närbutik och framförallt med goda förbindelser till övriga delar av Örebro. In till citykärnan är det endast ca 1km!

Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]
Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Sjöstens Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Andreas Sjösten

Sjöstens Fastighetsförmedling
Mäklare Andreas Sjösten, Sjöstens Fastighetsförmedling
0760251843

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.