Solhemsvägen 4

Västerhaninge, Haninge kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
1
Byggår
1970
Förening
HSB BRF Ribbyberg i Västerhaninge
Om föreningen
Avgift
5 366 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
21 667 kr/m²
Antal besök
2 452
Dagar på Hemnet
16

Omgivet av villor och radhus ligger Solhemsvägen 4, en lugn adress med nära till både natur, skolor och matbutik. Här en våning upp finns ett utmärkt tillfälle att förvärva en lägenhet som upplevs betydligt större än de 68 kvadratmeter som den är, bostaden her genomgående nya golv, och samtliga ytskickt har setts över så bostaden ger ett mycket bra intryck. Planlösningen har man optimerat för den lilla familjen. På pappret är lägenheten fördelat på två rum och kök, däremot har förrådet byggts om till ett rum stort nog att fungera som sovrum/kontor med fönster. Köket har halvöppen planlösning mot vardagsrummet och det generösa uterummet/balkongen som förlänger sommarsäsongen. Här är det bara att flytta in!

Den stora HSB föreningen har generösa ytor, fina gårdar där man kan njuta av att vara ute och barnen kan leka. Det finns gott om plats att ställa bilen på parkeringsplatser, garage och gatan.

Här bor du med direkt närhet till underbara naturområden samt grönskande innergård med lekplats och grillmöjligheter. Förutom det lugna centrala läget finns det närhet till goda busskommunikationer som på någon minut transporterar dig till Västerhaninge C som b.la. erbjuder en välsorterad Coop-butik, Hemköp samt restauranger. För barnen finns det flera förskolor och skola inom promenadavstånd.

Varmt välkommen att bo bra!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Christopher Evaldsson

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Christopher Evaldsson, Svensk Fastighetsförmedling Haninge
0736262838