Hälleborgsgatan 8 C

Alsike, Knivsta kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF Hällmarken i Knivsta
Om föreningen
Avgift
3 326 kr/mån
Driftkostnad
16 176 kr/år
Pris/m²
31 987 kr/m²
Antal besök
220
Dagar på Hemnet
1

Välkomna till denna extremt kvadratsmarta lägenheten belägen i en expanderande del av Alsike! Idag nyttjas de 78 kvadratmetrarna som en 4:a men önskar ni ett större kök och vardagsrum går det att göra om till en rymlig 2:a alternativt bara ta bort ett av sovrummen till en 3:a. Här bor ni högst upp i huset som har en känsla av radhus och där de två generöst tilltagna terrasserna gör sommaren till en njutning. Med neutral inredning så som ljusa målade väggar och parkettgolv är det här lätt för er att sätta er egen prägel på ert hem. Inte långt från bostaden också erbjuds bl.a. matbutik, gym och busshållplats. I Knivsta centrum finns både buss, tåg och närhet till påfarten till E4:an vilket gör det enkelt att ta sig både söder- och norrut.

Lägenheten erbjuder en hall med gott om förvaring i garderober och har en avsedd plats för hatthyllan. Köket är ljust med vita moderna luckor och utrustat med den teknik ni kan tänkas behöva i ett kök idag. Matplatsen har till vardags plats för ca fyra men det går utmärkt att duka för fler vid festligare tillfällen. Från köket nås vardagsrummet där ni enkelt får plats för favoritsoffan mot tv-möbeln och här finns också utgången till en av de stora terrasserna med gott om soltimmar! I bostaden finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i flertalet garderober och de övriga två sovrummen är perfekta barnrum eller varför inte inreda ett av dem som arbetsrum? Ett helkaklat badrum gör denna lägenhet komplett och här kan ni också sköta tvätten utan att behöva boka tvättid i förväg - skönt!

Alsike är en expansiv tätort som erbjuder god service i form av bland annat livsmedelsbutik, postombud, gym och restaurang. I närområdet finns dessutom goda rekreationsmöjligheter med närhet till skogsområden med elljusspår, MTB-banor, grönytor, lekplatser, idrottsplats med fotbollsplan och idrottshall. I Alsike finns även ett flertal förskolor samt fyra skolor. På promenadavstånd från bostaden ligger busshållplatser som tar dig vidare till Uppsala C eller Knivsta C. Vidare från Knivsta C tar tåget dig till Stockholm C (29 min), Arlanda (9 min) och Uppsala C (10 min). Även goda kommunikationsmöjligheter erbjuds via E4:an till Uppsala och Stockholm. I Knivsta finner ni flera stormarknader, systembolag, vårdcentral med mera. Med bil eller cykel når ni Brunnby- eller Särstabadet som erbjuder badstrand med brygga, fiske och skridskor vintertid.

Varmt välkommen att boka er visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Adam Lindh

Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Adam Lindh, Mäklarhuset Uppsala
0739141551

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas