Kommande

Annedalsvägen 22

Annedal, Stockholms kommun Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2012
Förening
BRF Strandlycka i Annedal
Om föreningen
Avgift
4 620 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
56 746 kr/m²
Kommande

Varmt välkommen till en optimal fyrarummare om 84,5 kvadratmeter belägen på Annedalsvägen 22. Med en öppen planlösning, stor hall, stilfullt renoverat badrum och en stor uteplats är bostaden optimal för barnfamiljer. I bostaden finns en stor hall med förvaring bakom skjutdörrar, tre bra sovrum, separat klädkammare/förråd, ett öppet och stilrent kök med mycket förvaring, helkaklat badrum och ett stort allrum som rymmer hela familjen. Bostaden är belägen på fastighetens bottenplan och har därav en barnvänlig inhängnad uteplats med utgång från vardagsrummet. En slipad ekparkett och varma ombonande färger från Jotuns Lady kollektion på väggar sträcker sig genom hela lägenheten och skapar ett enhetligt lugnt intryck. Bostaden tillhör bostadsrättsföreningen Strandlyckan i Annedal, en mycket välskött förening bildad 2008. År 2012 färdigställde Veidekke bostäderna och de första lyckliga köparna fick sina nycklar.

Bostaden är belägen i en av Annedals lugnare delar ett stenkast bort från Sundbyberg. Ett vackert promenadstråk längs ån sträcker sig genom Annedal mot Sundbyberg, perfekt för promenader. I närområdet finns flertalet fina lekparker och förskolor som gör området optimalt för barnfamiljen. Här finns flertalet förskolor samt Mariehällsskolan som är en nybyggd skola för årskurs F-6. På ett par minuter når du Sundbybergs centrum där både tunnelbana, pendel och tvärbana infinner sig.

Ta vara på möjligheten att förvärva denna trivsamma bostad, har du frågor eller är intresserad? kontakta ansvarig fastighetsmäklare!
Lovisa Ek
076 - 176 2021

Läs mer hos mäklaren
MOHV Bromma

Kontakta mäklaren

Lovisa Ek

MOHV Bromma
Mäklare Lovisa Ek, MOHV Bromma
0761-76 20 21

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.