Hagelvägen 43

Björkskatan, Luleå Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1990
Förening
HSB BRF Vädermannen i Luleå
Om föreningen
Avgift
7 219 kr/mån
Pris/m²
13 691 kr/m²

Radhus om 116,5 kvadrat i bostadsrättsform med adress Hagelvägen 43. Bostaden är belägen i lugnt läge på Björkskatan utan någon trafik i anslutning, här välkomnas du av en trivsam ''bullerby-känsla'' med radhus på båda sidor av gångvägen. Bostaden är fördelaktigt belägen i soutterräng, här finns entré och uteplats i markplan på framsidan samt balkong på andra sidan. En trappa ned finns ytterligare en uteplats belägen mot skogen i väst. Interiört finner du kök, matplats och vardagsrum, tre sovrum, bra förvaringsutrymmen och två badrum varav det ena med både tvättavdelning och bastu. Utöver de fina uteplatserna erbjuder bostaden även smakfullt kakel och klinker i ett av badrummen, klinkergolv i hall, ljusa ytskikt och välplanerat kök i vinkel. Tillträde sker enligt överenskommelse mellan köpare och säljare.

Hagelvägen 43 tillhör bostadsrättsföreningen Vädermannen som både består av flerbostadshus med lägenheter samt radhuslängor. Här finns bland annat lekplats, övernattningsrum, samlingslokal, gemensam tvättstuga, cykelförråd och gemensam bastu med relax. Bilplats i carport ingår i månadsavgiften, i anslutning till finns även ett tillhörande kallförråd. På föreningens område finns även gästparkeringar.

Björkskatan är ett omtyckt område beläget cirka 5 kilometer från Luleås stadskärna, i området finns bland annat matbutik, gym, pizzerior, vårdcentral, förskola, skola och idrottsplats med fotbollsplaner och hockeyrink. Fin natur längs med Björsbyfjärden för både skidåkning och skoterkörning. LTU - Luleå Tekniska Universitet ligger en cykeltur bort och Ormbergets motions - och friluftsanläggning finns på en promenads avstånd från bostaden.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå