Nyproduktion

Alsbäck 146 B

Borlänge kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104,5 m²
Förening
BRF Älvrosen
Om föreningen
Avgift
5 230 kr/mån
Pris/m²
22 919 kr/m²
Nyproduktion

FÖRSÄLJNING PÅGÅR! KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFORMATION! PÅKOSTADE OCH FINA RADHUS TILL BRA PRIS!
På landet i stan? I natursköna Alsbäck bor du med utsikt över gröna ängar och närhet till Dalälven, samtidigt tar det inte ens 10 minuter att köra in till Borlänge centrum, endast 6 km bort. Du når också Falun på bara 20 minuter. Här kan du njuta av lugnet och friluftslivet men ändå snabbt och enkelt kunna få tillgång till all tänkbar service, butiker och nöjen.

Fiskarhedenvillan bygger nu 22 bostadsrätter i radhusformat, om 4 rum och kök fördelat i två plan. De arkitektritade huskropparna med sina traditionella faluröda fasader smälter vackert in i landskapet samtidigt som interiören erbjuder alla moderna bekvämligheter som kan önskas. En hög kvalitet av material och produktval sätter sin prägel på husen inifrån och ut. Här kan du njuta av en egen liten trädgård och dessutom få tillgång till generösa grönytor med plats för lek och aktiviteter.

Husen
I de arkitektritade radhusen möter moderna detaljer det klassiskt tidlösa. Fasaden i faluröd träpanel har träskjutportar och generösa fönsterpartier. Hela interiören präglas av ljus, rymd och vackra vyer tack vare fönstersättningen. Nedre plan har öppna sociala ytor mellan matplats och vardagsrum, samt funktionella ytor som WC/Dusch och tvättstuga. Övre plan bildar husets privata sfär med tre sovrum, badrum och två rejäla klädkammare. Uppvärmning sker separat för respektive radhus med egen frånluftsvärmepump kopplat till vattenburen golvvärme.

Inredningen
Det välplanerade parallellköket från Ballingslöv har gott om skåpsutrymme, och det utrustas med vitvaror från Siemens. Ekparkett läggs genomgående i huset förutom i entré och våtutrymmen. Badrum och WC/Dusch utrustas med kakel och klinker, kommod från Ballingslöv och duschväggar i klarglas. Tvättstugan har klinkergolv och målade väggar samt att både tvättmaskin och torktumlare ingår. Även i hallen läggs ett praktiskt klinkergolv.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakt

Niklas Sandberg

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Niklas Sandberg, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
+46702755443