Kostigen 35

Bränninge, Habo kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
82 m²
Våning
2 av 2
Byggår
2023
Förening
BRF Bränninge Hagar
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
6 513 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
23 110 kr/m²

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en av OBOS visningslägenheter, 4ROK där allt är nytt och fräscht och dessutom finns garantier på allt ni köper. Bostadsrättslägenheten är klar för inflyttning så tillträde kan ske helt efter egna önskemål.
Tre bra sovrum, ett fullutrustat kök med matplats i en helt öppen planlösning med det mysiga vardagsrummet, ett stort badrum med duschhörna, wc, handdukstork, handfat med tillhörande arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare.
Snygga parkettgolv, målade väggar överallt och underbart ljusinsläpp via alla fönster som finns i två vädersträck.
Köket har snygga kökssnickerier från Vedum, induktionshäll, micro, hel kyl och hel frys från Bosch och snygga gråsvarta bänkskivor kombinerat med vitt stänkskydd och vita luckor.

Denna fina 4-rummare har en stor entrébalkongen och en balkongen vid vardagsrummet, här kan flytta runt allt efter att solen flyttar sig.
Bilen parkerar man smidigt utanför och i anslutning till parkeringsytan till vänster om huset finns ett eget utomhusförråd samt en mysig gemensam uteplats med pergola, bord och stolar.
I närheten av parkeringsplatsen finns även möjlighet att ladda elbilen via föreningens egna laddstolpar.

Sammanfattningsvis en perfekt hybrid mellan ett friköpt hus och en lägenhet, där du får ditt "egna" samtidigt som du slipper yttre underhåll - du sköter enbart underhållet på insidan.
Här bor ni i lugnt kvarter och med närhet till skola/förskola, natur, motionsslingor, samt kortare avstånd in till Habos centrum med affärer och tågkommunikation. I Habo centrum finns shopping, restauranger, systembolag, vårdcentral, apotek, bibliotek med mera.

OBOS Bostadsutveckling AB erbjuder en räntekompensation på 50% till alla som köper bostadsrätt i Brf Bränninge Hagar som är eller blir medlemmar i OBOS och gäller i 24 månader från slutplaceringstillfället. När slutplaceringen är gjord kommer en ny uträkning göras gällande månadsavgifterna. I nuläget har kompensationen preliminärt kalkylerats till 846:- och avräknats mot månadsavgiften.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund 072-666 94 17 för bokning av privatvisning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Habo

Kontakta mäklaren

Johan Agnesund

Svensk Fastighetsförmedling Habo
Mäklare Johan Agnesund, Svensk Fastighetsförmedling Habo
+46726669417

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.