Rexegatan 3D

Centralt, Kungälv Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
124,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
1984
Förening
BRF Rexhällan i Kungälv
Om föreningen
Avgift
6 534 kr/mån
Driftkostnad
6 636 kr/år
Pris/m²
28 876 kr/m²

Äntligen finns en av de större bostadsrätterna i bilfritt område med radhuskänsla till försäljning i Brf Rexhällan, med ett högt läge belägen centralt i Kungälv! Från bostaden blickas en vacker utsikt över Kungälv, och härifrån tar du dig med en kort promenad till allt vad man kan tänka sig i serviceväg. Samtidigt har du vackra Fontin, ett naturreservat, strax bakom husknuten. Här kan du ta många och långa promenader i kuperad och vacker natur. Bostaden är smart planerad, med tre stora sovrum, ett rymligt kök, två badrum och en rejäl tvättstuga. Tvättstugor i den här storleken byggs sällan vid nyproduktion idag. Här finns gott om utrymme att både hänga och vika tvätt, och låta dörren vara stängd så man slipper se all tvätt! Bostaden har dessutom ett mycket stort förråd och en walk in closet, vilket skapar mycket goda förvaringsmöjligheter! Denna bostad är perfekt för barnfamiljen. En ljus och fin bostad, där man inte snålat med bostadsytan i något av rummen. Här finns inte mindre än två härliga uteplatser, varav en med helt ny trall på husets framsida, och en på husets baksida som nås ifrån ett av sovrummen. Huset har dessutom en balkong i perfekt västerläge, med en härlig utsikt över vackra Kungälv!

På några minuter når ni Kungälvs centrum med allt vad dess utbud innefattar och Göteborgs innerstad är beläget på endast två mils avstånd. Goda kommunikationer till Göteborg från närbelägna Kungälvs resecentrum. Genom ca fem minuters promenad når du både skola och förskola från bostaden. I Kungälv har du även närheten till vackra Bohusläns skärgård, för dig med intresse för hav- och båtliv. Marstrand är en av Kungälvs stoltheter och ön är ett välbesökt turistmål under sommartid. Det finns flera trevliga badplatser i kommunen, så som Lökebergs badplats vid havet, eller Ingetorpssjön för dig som föredrar sötvatten.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 19
    maj
    Ons 19 maj
    Pga rådande pandemi ber vi er kontakta mäklaren för en tidsbokning inför visningen. Visningen pågår mellan 17-18 och alla får var sin tid att förhålla sig till så att inte för många kommer samtidigt. Varmt välkommen med din anmälan!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.