Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

Mäklare

Olles gata 54, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Tor 16 feb kl 17:00

Olles gata 54

Radhus
Ytterby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

3 995 000 kr

115 m²

5 rum

7 647 kr/mån

34 739 kr/m²

Nu finns möjlighet till ett radhus i attraktiva Brf Tallsmygaren som ligger i det nya området Nordtag. Här bor man naturnära i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer till både Göteborg och Stenungsund med tåg. Närmsta mataffär ligger på gångavstånd. Likaså tåget. Hög standard på bostad. Bli den första att flytta in. Bostaden är ytsmart och väl genomtänkt. Varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. För bostäderna i Brf Tallsmygaren är goda ljusförhållanden, generösa sociala ytor och en öppen planlösning karaktäristiskt. Det ska vara enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som maten förbereds i köket. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till bostädernas utformning. Alla material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet. Kontakta mäklaren för mer info om visning

 • Plus
 • Uteplats
Kärnavägen 4, Kärna, Kungälvs kommun
 • Ons 15 feb kl 17:00

Kärnavägen 4

Villa
Kärna, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

4 495 000 kr

110 m²

7 rum

860 m² tomt

Helrenoverat påkostat hus i centrala Kärna där det bara är att flytta in, hela huset renoverades 2016/2017 med smakfulla material. Huset ligger i centrala Kärna med skola samt affär i absolut närhet. Perfekt boende för barnfamiljen som söker ett lugnt underhållsfritt boende. Kornhalls färja tar er till Hisingen snabbt och smidigt. Kungälv centrum ligger ca 15 minuter med bil bort.

 • Plus
 • Uteplats
Häradsvägen 33I, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Häradsvägen 33I

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

2 850 000 kr

84,5 m²

3 rum

5 025 kr/mån

33 728 kr/m²

Välkomna till denna ljuvliga lägenhet i ett plan, med en stenbelagd uteplats vid husets entrésida och en insynsskyddad uteplats med trädäck mot husets baksida. Här är en rogivande plats i ett lugnt och barnvänligt område. Härligt med fönster i två väderstreck, vilket skapar mycket ljus i bostaden. Stora, vackra fönster ger ett modernt intryck. Lägenheten är nyrenoverad med ommålade ytskikt i samtliga rum, i ljusa färger, samt ett helt nytt golv i hall, kök och ett av sovrummen. En smart planlösning, med två stora sovrum och kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett fräscht och rymligt badrum med dusch och toalett, samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är belägen mitt i centrala Ytterby, med en kort promenad till både skola, förskola och goda kommunikationer, men ändå med naturen och den vackra skogen runt knuten. Till centrala Kungälv tar du dig på enbart 10 minuter med bil. Från Ytterby har du också goda kommunikationer med tågen, perfekt för dig som pendlar och arbetar i Göteborg. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Uteplats
Herr Arnes Gata 8, Centralt, Kungälvs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 9 feb kl 17:00

Herr Arnes Gata 8

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

2 495 000 kr

65 m²

2 rum

4 110 kr/mån

38 385 kr/m²

Nu finns chansen att få köpa en mycket fin 2a, centralt i en av Kungälvs mest populära föreningar. En smart planlösning med samtliga stora rum, och en härlig uteplats i västerläge där den sköna kvällssolen kan avnjutas. Lägenheten nås via en trygg och inbjudande innergård. När du kommer in möts du av en rymlig hall med plats för klädavhängning. Till höger finner du det stora badrummet, med bland annat egen tvättmaskin och torktumlare. Skönt att kunna tvätta i sin egna lägenhet! Badrummet har en behaglig golvvärme. Vidare in i lägenheten har du ett modernt och smakfullt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet nås också uteplatsen, där gott om plats för loungegrupp finns för den som önskar. Sovrummet är även det i generös storlek och har en egen walk in closet med både hyllor och klädstänger. Brf Tornen är en mycket omtyckt förening med goda grannar och fin gemenskap. Välskött och med god ekonomi. Föreningen erbjuder en gästlägenhet som kan hyras för en symbolisk summa. Perfekt när man får gäster som vill sova över! Från lägenheten har du en kort promenad till såväl populära Kongahälla Center (utsett till ett av Stor-Göteborgs mest populära köpcenter), Kungälvs resecentrum, Oasen sim- och ishall, vackra Fontins naturreservat som Kungälvs sjukhus. Här får du med andra ord närheten till en fin blandning av vacker natur och shopping. Goda kommunikationer med buss för dig som pendlar till och jobbar i Göteborg. Varmt välkommen med ditt intresse för en visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fiolmannens gata 21, Ytterby, Kungälvs kommun

Fiolmannens gata 21

Radhus
Ytterby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

4 450 000 kr

140 m²

6 rum

9 309 kr/mån

31 786 kr/m²

Chans till att förvärva en av de attraktiva bostäderna på 140 kvm i Nordtag, bostaden är i tre plan med en fin terass överst med utsikt ut över området Baksidan är insynsskyddad med altan samt gräsmatta. Bostäderna sålde slut på två veckor, nu finns möjlighet till ett hus attraktiva Brf Tallsmygaren som ligger i det nya området Nordtag. Här bor man naturnära i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer till både Göteborg och Stenungsund med tåg. Närmsta mataffär ligger på gångavstånd. Likaså tåget. Hög standard på bostad. Bli den första att flytta in. Bostäderna är ytsmarta och väl genomtänkta. Varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. För bostäderna i Brf Tallsmygaren är goda ljusförhållanden, generösa sociala ytor och en öppen planlösning karaktäristiskt. Det ska vara enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som maten förbereds i köket. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till bostädernas utformning. Alla material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet. Kontakta mäklaren för mer info om visning

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Guddehjälm 215, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Guddehjälm 215

Villa
Ytterby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

5 195 000 kr

182,5 m²

8 rum

3 639 m² tomt

I Guddehjälm ges nu tillfälle att förvärva denna gedigna och väl tilltagna villa belägen i lugn och vacker miljö med härlig omgivande natur. Villan byggdes 2008 och erbjuder möjlighet till hela 6 sovrum fördelat över de två planen samt dubbla vardagsrum, två badrum och ett stort kök med matplats. I vardagsrummet på entréplan finns dessutom en härlig kamin och från detta rum nås den rejäla altanen om hela 100 kvadratmeter. Den fantastiska altanen är delvis takbelagd och här ges gott om utrymme för familj och vänner att samlas och glädjas av varandras sällskap. Här kan man landa och koppla av från vardagens stress och njuta av lugnet tillsammans med vyerna av angränsande natur. Här bor man lantligt men med närhet till allt vad Ytterby har att erbjuda! Från Ytterby centrum har du fantastiska kommunikationer i form av tåg direkt till Göteborg, som tar ca 20 minuter. In till Kungälv tar du dig med bil på ca 10 minuter, buss på ca 15 minuter alternativt via den nya gång- och cykelbanan. I Ytterby centrum finns bland annat populära Citygross, vårdcentral, apotek, tandläkare, barnavårdscentral, idrottshall, bibliotek, pizzeria och frisör. I centrala Kungälv finns populära Kongahälla shopping, ett köpcentrum som invigdes våren 2019. Här finns de flesta av de större kedjorna representerade och du finner ett rikt utbud av restauranger och caféer. Kungälv har ett rikt föreningsliv och här har du närheten såväl till Göteborg som till havet och den vackra Bohuslänska skärgården. Varmt välkomna att kontakta Jane Isaksson för mer information.

Lefstad 155, Kärna, Kungälvs kommun
 • Lör 18 feb kl 11:30

Lefstad 155

Villa
Kärna, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

5 995 000 kr

145 m²

6 rum

1 545 m² tomt

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara bostaden för dig. Detta moderna enplanshus rymmer sex rum och kök att göra sig hemmastadd i. Här får du ett hemtrevligt boende vars utmärkta planlösning ger ett bekvämt och praktiskt boende. I Kärna lever ni ett lugnt och tryggt liv, med skola och barnomsorg endast en kort promenad från bostaden. Här finns också vårdcentral, tandläkare, restaurang och bra bussförbindelser. Vill du åka för större shopping når du Kongahälla shoppingcenter på ca 15 minuter. För den som älskar golf ligger Lycke golfbana inte långt bort med sin varierande 18-håls bana. Ta en promenad i den vackra bokskogen inte långt bort från bostaden. Åk 5 minuters resväg med bilen och ta ditt morgondopp från bryggorna i Sundhammar, eller någon av de fina stränderna och klipporna runt Kovikshamn. Tillhör du de som pendlar till Göteborg, kan du välja mellan att åka via Ytterby, ta pendeltåget eller fortsätta din resa, ett bra och snabbt alternativ är också att ta Kornhalls färja som tar dig direkt till Hisingen och Göteborg. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Inlandsgatan 11, Centralt, Kungälvs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Inlandsgatan 11

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

2 395 000 kr

55 m²

2 rum

3 285 kr/mån

43 545 kr/m²

Välkommen till Inlandsgatan 11 och denna lägenhet som kan vara helt rätt för dig som helst vill slippa tänka på renoveringar. Den här lägenheten är nämligen fortfarande som ny. Här erbjuds en optimalt planerad och stilren bostad med gott om sociala ytor samt en balkong om hela 11 kvm. Från balkongen blickar man ut mot en mysig grönskande innergård som är inspirerad av naturen med lekytor för de små. Det finns även en lekplats ett stenkast iväg. I källaren finns garageplatser (obs separat kö), perfekt att ta hissen ner i källaren och sätta sig i en varm bil innan man åker till jobbet. Denna populära förening är belägen mitt i hjärtat av Kungälv, och härifrån nås Kongahälla center (med ett hundratal butiker, caféer och restauranger) med ca 2 minuters promenad från bostaden. Lika kort sträcka har du att promenera till Kungälvs resecentrum, där goda kommunikationer finns för dig som pendlar till och från Göteborg. Från Inlandsgatan nås även Oasens sim- och badhall med en kort promenad. Härifrån har du helt enkelt närhet till det mesta som Kungälv har att erbjuda! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
ÅKERHÖG 1:82 , Kungälv, Kungälvs kommun

ÅKERHÖG 1:82

Tomt
Kungälv, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

1 595 000 kr

962 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna fastighet för att bygga och utforma ert nya boende helt utifrån era egna önskemål. Positivt förhandsbesked för enbostadshus om ca 150 kvm finns för fastigheten. Tomten är inte knuten till någon särskild husleverantör utan det är fritt fram att skapa sitt drömboende. Fastigheten är mycket trivsamt belägen med närhet till såväl service som vacker natur och salta bad. I Kärna centrum finner du bland annat förskola, skola (F-6), en blomsterbutik, Tempo, bensinstation mm. Från tomten har du dessutom gångavstånd till vackra Vedhall och Lilla Fjellsholmen, en härlig sommaridyll belägen alldeles vid havet. Härifrån finns goda allmänna kommunikationer och strax utanför Vedhall går den inre farleden från Göteborg. Har du båt så finns möjlighet till båtplats i hamnen och inom cykelavstånd finns flera härliga badplatser som exempelvis Sundhammar och Kovikshamn. Spelar du golf finns ett par golfbanor i närområdet, både Lycke och Gullbringa Golfklubb. Dessutom har du pendelavstånd till både Kungälv och Göteborg. Till Hisingen, Säve och Torslanda, tar man sig snabbt via Kornhalls färja. Kika gärna på bilagd kalkyl på villa Linnea från Älvsbyhus. Obs! Tomten är inte knuten till någon husleverantör, detta är endast med för en prisindikation och inspiration. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare vid intresse eller för mer information.

Flytta in i marknadens proffsigaste verksamhetslokaler, försäljning startar i augusti., Rollsbo, Kungälvs kommun

Flytta in i marknadens proffsigaste verksamhetslokaler, försäljning startar i augusti.

Övrigt
Rollsbo, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

1 745 000 kr

190 m²

6 108 kr/mån

Nu startar försäljning av 20 st nya bostasrättslokaler i Rollsbo Industriområde! Lokalerna uppförs i två plan med butik/lager/verksamhetsdel. Lokalerna har viktport om 4 x 4,5 m samt separat entrédörr. Möjlighet finns att inreda kontor eller liknande på plan 2 med egen ingång. Samtliga lokaler kommer vara utrustade med parkettgolv på plan 2, WC/dusch, pentry samt fiber indraget i lokalen. Hur ser dina behov ut? Möjlighet finns att förvärva och slå ihop flera lokaler, både på bredden och längden, om större utrymme behövs samt möjlighet att själv anpassa lokkalen efter behov.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 10